reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Basiulka widzie ze chcesz wpierdziel ode mnie😡 czekaj kochana tylko sie spotkamy. Jezeli nie dzwonią tzn ze jest wszystko ok. Proszę bądź dobrej mysli😘
Ej no niedziela jest to nie dzwonią, ja czuje że nic się nie zaplodnilo.. Opiekunka pacjenta obiecała że wczoraj da znać, nie odezwała się a to nic dobrego nie wróży

Mi dzisiaj glowa peka a jutro do pracy - musze to wybiegac ;) Rozmawialam wczoraj z Łukaszem ze do mnie przyjedziecie i on chce kupic takiego duzego elektronicznego grilla ;) No szykujcie sie do centralnej pl - pliiiissss @motylek24 tak bym chciala zebys tez przyjechala ;) Trzeba ustalic date i juz ;)
Ale fajnie 😊Juz nie moge sie doczekać @fredka84 szykuj się 😉

łoooo jezusie Łukasz mowi ze dzisiaj u nas nigdzie nie kupie i musze cos zrobic- fredka przydalabys sie na cos ;) Łukasz mowi ze zalatwi od Zochy rabarbar - ale mi sie nie chce. Dzisiaj malam w planach wanne i nadrabianie innych rzeczy - ale zrobie takie kruche z rabarbaremm i kruszonka - ALE MI SIE NIE CHE ;(
Leniu ty jeden, a biegać po 10km to się chce?😂. Z rabarbarem bym zjadła 😋.

Jezu, a już myślałam że do ciebie dzwonili z kliniki że złymi wiadomościami 😱.
Spokojnie, nie myśl o najgorszym scenariuszu ❤. Może nie będzie tak źle i nawet mi tu nie wmawiaj że jesteś stara czy coś
Dziewczyna ktora do mnie napisala ma 42 lata i pierwszy raz zdecydowala sie na leczenie bo wczesniej nie miala w planach dziecka a sie zakochala ;) piszemy sobie ;)

I jak tam Kochane? U nas piękna słoneczna niedziela się zapowiada😊właśnie jemy śniadanko, jajecznica z boczniakami na masełku 😋Potem jedziemy do moich rodziców, a wcześniej na mega lody😊Życzę Wam super miłego dnia 😘😘😘
Wyglada pysznie! Ja to u ciebie na garnuszku to bym chyba z 10kg przytyła 😂

reklama
No to teraz mnie zabilaś 😱😍😍. Necia, ja mam prośbę, wiesz niedługo zmieniasz mieszkanie na większe, to może by się znalazło tam dla mnie miejsce🙏. Będziesz mi gotowała 🙏.
Aż mi ślinka leci 😍. Nigdy nie jadłam boczniaków a słyszałam że pyszne.
Weź tam jeszcze przy okazji strzel w dupę @Aduś16
@fredka84 jakiś kącik się znajdzie😊I zadań dla Ciebie kilka znajdę bo mam balkony do zagospodarowania i ogólnie będzie co sprzątać, więc jakoś się dogadamy😘😘😘
Tylko wiesz, jak mi się na chatę zwalisz z rodziną to nie wiem jak się pomieścimy 😂znaczy małża to jeszcze spoko zmieścimy, ale te wszystkie Twoje futerkowe plus nasze to będzie jakiś sajgon😆😆😆Chociaż Karmel to być mega ucieszył na inne koty😊z psami chyba gorzej😂

@Aduś16 to już oficjalnie ode mnie masz kopa w zadek!!! 😘😘😘Masz co prawda przed sobą kolejne zajebiste kilka dni czekania... no ale bez jaj!!!
Znaczy jaja pobrane i w teraz dają z siebie wszystko, więc ich nie dołuj przez te kilka dni brakiem wiary 😘Przynajmniej do czwartku😘😘😘

Do góry