reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Działkę mozna zawsze sprzedać, a i pewnie zarobicie na tym.
My kochamy Gdańsk, chociaz na codzien jest troche męczący. Nie zrozum mnie zle fajnie tu przyjechać, pochodzic nad morzem, na dlugiej, ale mieszka sie czasami okropnie. Wszedzie daleko, pelno turystów, nie umieja jezdzic na drogach szybkiego ruchu, zwalniaja lub sie rozbijaja przez co np obwodnica co drugi dzien nieprzejzdna i stoisz w korku godzinę. Jak jezdzilam do pracy do Gdyni to potrafilam jechac 1, 5 h rano a wracac tyle samo.I niby praca od 8-16,a w domu bylam kolo 18,a wyjezdzalam 6:30.
W sezonie isc na dluga czy na glowne plaze czlowiek na czlowieku.
Nie chce ci obrzydzac i tak kocham to piekne miasto, ale spokojniej zyje sie w malych miejscowościach i my tez coraz częściej uciekamy gdzies poza miasto.
Na pewno masz racje cos w tym jest. Na pewno inaczej jest jak sie żyje a inaczej jest jak sie przyjeżdża na wakacje. Ja cale zycie marzyłam zeby mieszkac w górach albo nad morzem. Moi rodzice pochodza z Jeleniej Góry (ale teraz mieszkają w Bolesławcu)wiec mamy blisko Karpacz albo Szklarska Poręba . Tylko dla mnie w górach jest za ostre powietrze. Więcej jak dwa dni nie dam rady byc tam. Szkoda bo blisko mam rodzinę . Kupilismy dzialke blisko moich rodzicow tylko dlatego ze chce byc blisko nich. Moj maz nie ma rodziców wiec tylko moi nam zostali. Niewiem co zrobimy,ale to jest jedno z moich marzen. Wiadomo największe moje marzenie jest zostac mama i pewnie jezeli nia zostanę to mi sie wszystko zmieni😉
Dziekuje ci za twoją opinie. Lubie slyszec pozytywne i negatywne strony. Nie kazdy potrafi o tym mowic.ale ja uwazam ze warto sluchac rad. Dziekuje❤

reklama
Kończąc temat korona nie wiem na ile to jakiś nius z dupy ale podobno rezydent Zimbabwe czy tam Zambii wysłał do testowania próbkę od kozy , jakiegoś owocu i jeszcze coś tam i testy okazały się pozytywne......haha.

no to ja otwieram trzecie i ogladam teraz na netflix spanglish polecam ;) uuuuuu to fajnie masz ale musisz troche potrenowac ;)
Spoko, jeszcze wrócę do formy. Oj bywały w moim życiu imprezy, kiedy to było :) Z mężem fajnie się pije ale od kiedy mamy dziecko/ dzieci to jednak muszę panować nad sobą bo jeszcze do więzienia mnie zamkną.

Lukasz ma w automacie ale ja nawet nie probuje bo jak juz wspominalam meczy mnie to i jestem zbyt zniecierpliwona zeby wyjechac z garazu bo jest waski i trzeaba pod gorke, tez ma czujnki i jak sie nie nim cofa to ciagle cos bezczy i trzeba wolniutko do tego ma jakis ekran co pokazuje skret a iddzzz ty ja przez ten czas juz w sklepie buszuje ;)
Musialabys pojezdzic po drogach. Zobaczysz jaka jest wygoda😉

Na pewno masz racje cos w tym jest. Na pewno inaczej jest jak sie żyje a inaczej jest jak sie przyjeżdża na wakacje. Ja cale zycie marzyłam zeby mieszkac w górach albo nad morzem. Moi rodzice pochodza z Jeleniej Góry (ale teraz mieszkają w Bolesławcu)wiec mamy blisko Karpacz albo Szklarska Poręba . Tylko dla mnie w górach jest za ostre powietrze. Więcej jak dwa dni nie dam rady byc tam. Szkoda bo blisko mam rodzinę . Kupilismy dzialke blisko moich rodzicow tylko dlatego ze chce byc blisko nich. Moj maz nie ma rodziców wiec tylko moi nam zostali. Niewiem co zrobimy,ale to jest jedno z moich marzen. Wiadomo największe moje marzenie jest zostac mama i pewnie jezeli nia zostanę to mi sie wszystko zmieni😉
Dziekuje ci za twoją opinie. Lubie slyszec pozytywne i negatywne strony. Nie kazdy potrafi o tym mowic.ale ja uwazam ze warto sluchac rad. Dziekuje❤
A mi to sie wlasnie gory marzą ♥️♥️Co dwa lata jezdzimy i jestem zakochana😊😊
Marzy mi sie maly domek w malym miasteczku!
Kazdy chyba po trochu pragnie tego czego akurat nie ma, taki czlowiek przewrotny jest.
Zalet Gdanska oczywiście moglabym wymieniac bez liku. Najbardziej to chyba lubimy z mezem lato i zawsze wtedy mowimy ze tutaj to rano praca, a poppludniu urlop, bo czesto robimy wypady na piwo i zapiekanki nad morzem, albo na globaltike albo inny festiwal, czy koncert na zywo. Nie wpomne juz o kameralnych koncertach na zywo muzyki klasycznej czy jezzowej w malych klubikach😊
Wiec zeby nie bylo ze tylko same wady😊To miasto da sie lubic.
Ja to zazdrosze widokow w górach i powietrza, ktore działa na mnie rewelacyjnie. Lubimy nawet to ze tam wszystko tak powoli biegnie. Oczywiście to tylko nasza opinia, a bywamy tam gościnnie.
Teraz to sie rozmarzylam o wyjeździe w gory♥️♥️♥️
Mykam spac, spokojnego wieczorku!!

A mi to sie wlasnie gory marzą ♥️♥️Co dwa lata jezdzimy i jestem zakochana😊😊
Marzy mi sie maly domek w malym miasteczku!
Kazdy chyba po trochu pragnie tego czego akurat nie ma, taki czlowiek przewrotny jest.
Zalet Gdanska oczywiście moglabym wymieniac bez liku. Najbardziej to chyba lubimy z mezem lato i zawsze wtedy mowimy ze tutaj to rano praca, a poppludniu urlop, bo czesto robimy wypady na piwo i zapiekanki nad morzem, albo na globaltike albo inny festiwal, czy koncert na zywo. Nie wpomne juz o kameralnych koncertach na zywo muzyki klasycznej czy jezzowej w malych klubikach😊
Wiec zeby nie bylo ze tylko same wady😊To miasto da sie lubic.
Ja to zazdrosze widokow w górach i powietrza, ktore działa na mnie rewelacyjnie. Lubimy nawet to ze tam wszystko tak powoli biegnie. Oczywiście to tylko nasza opinia, a bywamy tam gościnnie.
Teraz to sie rozmarzylam o wyjeździe w gory♥️♥️♥️
Mykam spac, spokojnego wieczorku!!
Tak to prawda gory piękne🥰mozna tak pomarzyć. Ty w góry a ja nad morze. Ja mam nadzieję ze na ten lipiec uda nam sie wszystko załatwić. Będę miala okazje sie troche nacieszyc polskim morzem😉 Dobranoc kochana 😘😘😍

Tak to prawda gory piękne🥰mozna tak pomarzyć. Ty w góry a ja nad morze. Ja mam nadzieję ze na ten lipiec uda nam sie wszystko załatwić. Będę miala okazje sie troche nacieszyc polskim morzem😉 Dobranoc kochana 😘😘😍
Tego ci życzę z całego serca♥️♥️I bede mocno trzymac kciuki zeby wszystko sie udało ✊✊✊✊

reklama
Do góry