reklama
Kuwa, ja się na lotnisku nie ogarniam . Mnie musi ktoś za rączkę prowadzićJasne ja sie chętnie pisze na spotkanie chyba ze z bazylka przylecicie do nas. My mamy dość spory dom. Pomiescimy sie @bazylia128 co ty no to?
Czarna1985
Fanka BB :)
Ooo fajnie. Wiesz ja pochodze z Dolnego Śląska ale w Gdyni sie lecze. Jak zaczelismy przyjeżdżać do Trójmiasta to zaczęliśmy czuc ze tu jest nasz dom. Zastanawiamy sie bo chcemy wrócić do Polski za maks 2 lata. Kupilismy dzialke w naszych stronach ale teraz to nie wiem czy dobrze zrobilismyczas pokazePrzez pare lat Jelitkowo-oj jak super bylo 10 min. pieszo do morza
A od paru lat Ujescisko, ale ta stara dzielnica wiec nie jest źle.
Pójdźka
Baaardzo chętnieMam jeszcze 3, akurat dla ciebie bo jesteś w trzypaku ❤
Czarna1985
Ja mysle ze ty i @bazylia128 to jakos ogarniecie. Chyba ze polecicie do HonoluluKuwa, ja się na lotnisku nie ogarniam . Mnie musi ktoś za rączkę prowadzić
Nooo, z nią napewno do ciebie byśmy nie doleciały . Cicho, bo się dowie . Ona teraz zaciekle zbiornika szuka na fazie . @bazylia128, mówię tu o tobieJa mysle ze ty i @bazylia128 to jakos ogarniecie. Chyba ze polecicie do Honolulu
bazylia128
Wiesz ze ja nigdy nie jechalam automatemU nas tak samo, nie na nasze zarobki 3.0. Mamy 177, to trochę mało. A masz automat czy manual? Mój warunek był automat, bo nie chce mi się wajchować. Ale mamy temat, co?
cikulinka
Przez pare lat Jelitkowo-oj jak super bylo 10 min. pieszo do morza
A od paru lat Ujescisko, ale ta stara dzielnica wiec nie jest źle.
Jest super, nic nie musisz robić tylko gazujesz. To coś dla ciebie, może byś wtedy na hopkach zwalniałaWiesz ze ja nigdy nie jechalam automatem
reklama
bazylia128
ja caly czas zapraszam, tylko u mnie nie trojmiasto ale rzeka za 200 metrow warta sobie plynie Dom duzy to was pomieszcze a i u mnie jak u fredka Łukasz bedzie pelnil obowiazkiU bazyliszka musimy się kiedyś spotkać, jejku, ale by było super .
Mój Siwy jest rozgadany i on się z wszystkimi dogaduje, gorzej se mną . Ja będę siedziała jak mumia
Podziel się: