reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jest taka teoria ze przechodzimy łagodniej, bo jestesmy narodem trochę starej daty i mamy np. wiekszosc szczepien, ktore juz w innych krajach od dawna nie sa stosowane obowiazkowo. Wiadomo ze to teoria jakich wiele, ale w sumie troche logiczna.
No i malo testów robimy nadal...
U nas np w pracy chyba w styczniu wszystkie bylysmy chore, ale co do jednej to sie jeszcze nigdy wczesniej nie zdarzylo. Prawie wszystkie mialysmy zapalenie spojowek, ja pierwszy raz w zyciu. I tak do dzisiaj zastanawiamy sie czy czasem wtedy tego nie przeszlysmy...
Wiedziałam że coś mądrego napiszesz 😘. Coś w tym jest, że mamy więcej szczepień 🤔

njabardziej mnie denerwuje bo mamy samochody na warszwskich tablichach bo lukasz tam zameldowany i jak juz u mnie widze takie tablice to trobia bez powodu. Np ostatnio stalam na swiatlach jak jest jazda na wprost i prawo bylo zielone ale mi sie przypomnialo ze jednak musze wjchac do innego sklepu i stwierdzilam ze zmienie pas i nie moglam sie wymiescic bo znowu na skret w lewo bylo czerwone swiatlo wiec stalam w poprzek i troche zablokowalam ruch - booossszzeee stal za mna tir i tak sie natrabili ;) Ale wyczekalam i zjechalam NO JAKBY NIE MOGLI CHWILE POCZEKAC CO NIE ;)
😂😂😂😂😂😂😂

i o co chodzi z ta deszczowka ? Jak to dziala i po co to jest? Tylko nie zchwalaj za bardzo bo zaraz bede chciala taka kupic i Łukasz ze mna oszaleje ;) Ja koncze 2 piffkooo i chyba wypije jeszcze ze dwa bo nic nie czuje ale jest fajnie a teraz ogladamy na naeflix taki stary film o tych dwoch blizniaczkach co sie domem zamienily ;) Wzielam dzisiaj taka czadowa goraca kapiel ze wsyzlam cala pomarszczona - jeszcze musialam sie Łukaszowi oddac 😂 (sorry - nie chce nikogo zgorszyc) a ty co myszko moja dzisiaj pijesz?
A ty kochana kiedy czegos sie napijesz?
Właśnie mogę się pochwalić wypiłam pół piwa tak przed obiadem, chyba mnie targnęło, teraz głowa boli, mega ekonomiczna jestem haha.

reklama
No co ty gadasz 😱u nas to samo😕 moj Łukasz dlugo szukal 3.0 ale ciezko bylo znaleźć a jak znaleźliśmy to cena byla kosmiczna.
Łukasz sie pyta czy macie 190 km ?
U nas tak samo, nie na nasze zarobki 3.0😢. Mamy 177, to trochę mało. A masz automat czy manual? Mój warunek był automat, bo nie chce mi się wajchować😂. Ale mamy temat, co? 😂

Do góry