reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja kiedyś też średnio umiałam cofać i takie tam, ale odkąd mój Siwek coś mi dowalił to się zawzięłam w sobie i jakoś to ogarnęłam. A teraz to ja mu dowalam jak źle zaparkuje w pracy i się sprzeczamy kto lepiej jeździ😂
No to kochana chybasie wprosze na lekcje do Ciebie😉Takie same autka mamy wiec bedzie łatwiej 🤣🤣🤣moj mezus sie pyta w jakim silniku macie? Kuz... a co to ma za znaczenie😂

A wiadzialas że większość górników przechodzi wirusa bezobjawowo? Jeśli wierzyć naszej Tv to przechodzimy koronę inaczej niż Włosi 🤔. Nie wiem co o tym sądzić 🤔. Najgorsze jest że nie wiemy na jakich danych możemy polegać 🤔
Jest taka teoria ze przechodzimy łagodniej, bo jestesmy narodem trochę starej daty i mamy np. wiekszosc szczepien, ktore juz w innych krajach od dawna nie sa stosowane obowiazkowo. Wiadomo ze to teoria jakich wiele, ale w sumie troche logiczna.
No i malo testów robimy nadal...
U nas np w pracy chyba w styczniu wszystkie bylysmy chore, ale co do jednej to sie jeszcze nigdy wczesniej nie zdarzylo. Prawie wszystkie mialysmy zapalenie spojowek, ja pierwszy raz w zyciu. I tak do dzisiaj zastanawiamy sie czy czasem wtedy tego nie przeszlysmy...

reklama
taaaa a przy okazji kiwam ludziom na dzien dobry i udaje ze mam wszystko pod kontrola ;)
njabardziej mnie denerwuje bo mamy samochody na warszwskich tablichach bo lukasz tam zameldowany i jak juz u mnie widze takie tablice to trobia bez powodu. Np ostatnio stalam na swiatlach jak jest jazda na wprost i prawo bylo zielone ale mi sie przypomnialo ze jednak musze wjchac do innego sklepu i stwierdzilam ze zmienie pas i nie moglam sie wymiescic bo znowu na skret w lewo bylo czerwone swiatlo wiec stalam w poprzek i troche zablokowalam ruch - booossszzeee stal za mna tir i tak sie natrabili ;) Ale wyczekalam i zjechalam NO JAKBY NIE MOGLI CHWILE POCZEKAC CO NIE ;)

Do góry