reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Też bym zrobiła jak Ty 😂. Im większe tym lepsze 😜. Ja uwielbiam samochody i lubię zapitalać 😜. Oczywiście jak są dobre warunki drogowe to popylam sobie a jak nie to jeżdżę ostrożnie. Mój Siwek się busem tłucze bo do niego może na brudasa wsiadać 😂.
Ja ci powiem szczerze ze wole mniejsze bo u mnie problem z parkowaniem🤣😂a ta naszczescie ma czujniki wiec jakos daje rade ale poprzednią to ładnie zalatwilam . Kilka razy zapitolilam w drzwi od garażu 😂😂😂wiec Audi byla juz w kiepskim stanie😂😂
Tak sie przyzwyczaiłam do czujników ze wzielam pewnego pięknego dnia Corse i cofalam na podwórku u kolezanki. Czekalam az za pipka cos no i sie nie doczekałam😂 Przywalilam w taka metalowa brame 😂😂😂

Ja mam na odwrot i smigam tez nieco duzym oplem vectra bo ja to zawsze cos obtlucze, zarysuje, nie chce mi sie na hopkach zwlaniac to pewnie cos tez z zawieszeniem juz sie dzieje itd a lukasza volvo stoi w garazu i on dba i chucha na wszystko a z moim adhd cos mnie trafia zanim on z garazu wyjedzie i przygotuje sie do jazdy 😂 😂 😂
Jprdl, dobra jesteś 😂😂😂. Z każdym twoim postem zajebiaszczo żałuję że nie mieszkasz koło mnie 😂

Ja ci powiem szczerze ze wole mniejsze bo u mnie problem z parkowaniem🤣😂a ta naszczescie ma czujniki wiec jakos daje rade ale poprzednią to ładnie zalatwilam . Kilka razy zapitolilam w drzwi od garażu 😂😂😂wiec Audi byla juz w kiepskim stanie😂😂
Tak sie przyzwyczaiłam do czujników ze wzielam pewnego pięknego dnia Corse i cofalam na podwórku u kolezanki. Czekalam az za pipka cos no i sie nie doczekałam😂 Przywalilam w taka metalowa brame 😂😂😂
jak to opowiadasz to przypomniala mi sie historia jak przed matura w nocy z jedna kolezanka umowilysmy sie po sasiedzku na wieczor - mialysmy sobie robic loki itd i ona przyniosla od swojego dziadka cala szklane czystego spirytusu :o i mowi do mnie tak patrz jak wypije pol szklanki jednym duszkiem :o a ona taka szalona ale nogdy nie przesadzala z alko, zreszta wtedy malo bylo nas stac na jakies alko czy inne takie i wypila i mowi teraz ty i mnie podpuscila i ja tez wypilam, po 15 minutach wyszlysmyz domy a we wlosach pozakladane spinki do krawatu :-) :):-) :):-) :) i nie mialysmy jak wrocic to poszlysmy do innejkolezanki zeby nas odwiozla i ona mowi ze ok ale musimy na luzie wyprowadzic samochod z podworka zeby jej rodzice nie slyszeli ;) I ten samochod wypychalysmy i w miedzyczesie ze cztery razy przywalilysmy w dom, w brame a na sam koniec jeszce klakson wlaczylysmy 🤣😂😅 pozniej pchalysmy ten samochod przez pol ulicy bo nie chcial odpalic ale ostatecznie nas odwiozla do domu ;) Jakie czasy ;)

Ja kiedyś też średnio umiałam cofać i takie tam, ale odkąd mój Siwek coś mi dowalił to się zawzięłam w sobie i jakoś to ogarnęłam. A teraz to ja mu dowalam jak źle zaparkuje w pracy i się sprzeczamy kto lepiej jeździ😂

Ja mam na odwrot i smigam tez nieco duzym oplem vectra bo ja to zawsze cos obtlucze, zarysuje, nie chce mi sie na hopkach zwlaniac to pewnie cos tez z zawieszeniem juz sie dzieje itd a lukasza volvo stoi w garazu i on dba i chucha na wszystko a z moim adhd cos mnie trafia zanim on z garazu wyjedzie i przygotuje sie do jazdy 😂 😂 😂
😂😂😂😂Dobra jestes 😂😂😂

Kochana twoje zdrowie 🥂 właśnie otworzylam winko🍾 wiec pijemy 🤣a jak bede pisac jakieś glupoty to mnie opierd...l 😂
Bardzo trzymam kciuki zeby wam sie udalo✊
Co za kut..as jeszcze myslal ze bedziecie na niego czekac. Bardzo dobrze zrobiliscie ze wynajeliscie tej parze z dzieckiem wasze mieszkanie. Wiesz my ostatnio zaczęliśmy sie zastanawiac zeby kupic jakies male mieszkanko w Gdansku albo Gdyni. Zakochalismy sie w Trójmieście 🥰
Zapraszamy do Trójmiasta😊😊😊

jak to opowiadasz to przypomniala mi sie historia jak przed matura w nocy z jedna kolezanka umowilysmy sie po sasiedzku na wieczor - mialysmy sobie robic loki itd i ona przyniosla od swojego dziadka cala szklane czystego spirytusu :o i mowi do mnie tak patrz jak wypije pol szklanki jednym duszkiem :o a ona taka szalona ale nogdy nie przesadzala z alko, zreszta wtedy malo bylo nas stac na jakies alko czy inne takie i wypila i mowi teraz ty i mnie podpuscila i ja tez wypilam, po 15 minutach wyszlysmyz domy a we wlosach pozakladane spinki do krawatu :-) :):-) :):-) :) i nie mialysmy jak wrocic to poszlysmy do innejkolezanki zeby nas odwiozla i ona mowi ze ok ale musimy na luzie wyprowadzic samochod z podworka zeby jej rodzice nie slyszeli ;) I ten samochod wypychalysmy i w miedzyczesie ze cztery razy przywalilysmy w dom, w brame a na sam koniec jeszce klakson wlaczylysmy 🤣😂😅 pozniej pchalysmy ten samochod przez pol ulicy bo nie chcial odpalic ale ostatecznie nas odwiozla do domu ;) Jakie czasy ;)
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

reklama
Dobra historia😂😂😂
Niezłe ziolko z Ciebie bylo😂😂😂

Do góry