reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No qiec dziewcEta nie udzielam sie bo stoje w miejscu zbieram piniendzorki na transfer i badania bo wszyatkie musze powtorzyc mysle ze zrobie w czerwcu i wtedy moze w lipcu podejde do transferu to taki moj prezent na urodziny by byl ale zobaczymy co bedzie jakos sie boje tym bardziej ze jestem oficjalnie bez umowy o prace lipa troche.....

reklama
Cztery pecherzyki to super, zrozumialam ze raczej te dwa tylko wchodza w gre😊
To jest straszne mnie ostatnio tez tak przetrzymali do ostatniego dnia hodowli, myslalam ze oszaleję... Szkoda ze chocaiz nie powiedzieli ile dojrzalych... Eh ta invicta. W każdym razie tu brak telefonu bedzie dobrym znakiem, bo znaczy ze hodowla trwa. Trzymaj sie ciepło 😊
kurcze myślałam właśnie że jakby wszystkie były do niczego to by zadzwonili powiedzieć chociaż... a Ty jak się czujesz po transferze?? Kiedy pierwsza beta w 6dpt??

No i wogole to chce wasze zalegle zdjecia bo przy nadrabianiu nic mi sie nie otwieralo:( az sie nawkurzalam.
Pozatym nie odzywam sie tez bo codzienne 10km do domu i jeszcze biore do domu robote na wieczor i weekend daje swoje.... Poprostu padam na ryj mowiac grzecznie .... Organizm poprostu chyba juz jest wymeczony ale jesCze troche wytrzymam ... Zrobie wszystko zeby bylo ok tylko musze troche zadbac o siebie bo nawet kwasu nie biore

To dziś mogę opić ta punkcje oficjalnie wieczorem :laugh2: @fredka84 przyłącz się z piwem wieczorem wirtualnie!! Wiecie co, jeszcze zdążył nas nasz najemca na ostatnią chwilę wystawić do wiatru ale cudem dziś się udało i mamy chętnych parę z maluszkiem, zakochani są w naszej Wyspie i szukali już jakiś czas tam mieszkania... A wczoraj miałam takiego nerwa na kolesia bo zaufali mu, prosil od miesiąca aby trzymać i nad na koniec wystawił jeszcze w taki chory sposób... Tracę wiarę w ludzi w tym kraju!

reklama
Dzięki dziewczyny, pobrano mi 4 pęcherzyki ale nic nie wiem co dojrzałe, czy dojrzałe wogole itd bo w Invicta nie mówią... Pani pseudo opiekun pacjenta miała się dowiedzieć i zadzwonić ale nie zadzwoniła... Dowiem się w czwartek po hodowli tylko nie wiem czy wogole coś będą hodować nawet! Zaje....ta ta Invicta pacjent nie ma prawa za wiele się dowiedzieć...
I nie można ich zmusić, żeby podali info ile dojrzałych? Jprdl niewiarygodne, serio.
Ja codziennie rozmawiałam z embriologami, dzień w dzień i to byly długie konwersacje. No i w dniu punkcji też miałam wizytę właśnie po to, żeby się dowiedzieć ile pobrnaych, ile dojrzałych i wogole.
No nie do zaakceptowania dla mnie taka polityka jak invicty.

Do góry