reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oj zjadlabym😋😋😋
Szkoda ze ja takich pysznosci nie umiem robic...
Coś ty, to byś zrobiła, proste jak drut 😘. Masz linka jakbyś postanowiła spróbować 😘

I nie można ich zmusić, żeby podali info ile dojrzałych? Jprdl niewiarygodne, serio.
Ja codziennie rozmawiałam z embriologami, dzień w dzień i to byly długie konwersacje. No i w dniu punkcji też miałam wizytę właśnie po to, żeby się dowiedzieć ile pobrnaych, ile dojrzałych i wogole.
No nie do zaakceptowania dla mnie taka polityka jak invicty.
Tak niestety jest... Chyba z pistoletem bym tam musiała wpakować aby coś zdziałać.. Opiekunka powiedziała że jak będą mieć czas to może jej choć powiedzą ile dojrzałych.. I dupa, nie dzwoniła... Może to oznacza że nic nie wie albo że nie chce mi złych wiadomości przekazywać :baffled: Ja chyba wolę się dziś upić w niewiedzy... Jeszcze syn do drugiej babci na noc jedzie więc już całkiem jest okazja

A nic nie piłam 😜. Zaskoczona?😘. Normalnie się nawracam 😁. Wczoraj wieczorem miałam ten swój lekki zjazd z humorem 🤦. Zrobiłam tartę i racuchy na poprawę humoru, potem wrzucę zdjęcie, samej tarty bo reszta pożarta 😜. Za godzinkę jadę na rynek po jajka, młode ziemniaki i jabłka. Może jakiegoś chwasta kupię, ale tylko jednego bo nie mam miejsca już😱. Chciałabym kupić sadzonkę cukinii i pomidorków koktajlowych bo mi w tym roku nie wyrosły. I koper muszę posiać gdzieś pomiędzy kwiatami, żeby do ziemniaków był 🤔.
Siwy jedzie na trening do Szczecina i będę cały dzień sama. Właśnie się drze z góry czy śniadanie robię 🤦. Dobra, idę coś upichcić.
A ty co tam będziesz robić?
Hej jakie zjazdy z humorem?? Uśmiechnij się kochanie 😍😍😍 No i dawaj zdjęcie tarty😋😋😋racuchy mniam!!! 😘😘

To dziś mogę opić ta punkcje oficjalnie wieczorem :laugh2: @fredka84 przyłącz się z piwem wieczorem wirtualnie!! Wiecie co, jeszcze zdążył nas nasz najemca na ostatnią chwilę wystawić do wiatru ale cudem dziś się udało i mamy chętnych parę z maluszkiem, zakochani są w naszej Wyspie i szukali już jakiś czas tam mieszkania... A wczoraj miałam takiego nerwa na kolesia bo zaufali mu, prosil od miesiąca aby trzymać i nad na koniec wystawił jeszcze w taki chory sposób... Tracę wiarę w ludzi w tym kraju!
Ehhhh, ludziom nie można ufać 🙁. I bądź tu dobrym.... Super że znaleźliście następnych chętnych 😘
Mówisz piwerko będziemy pić 😜. Zobaczę co mi mąż kupi jak będzie wracał 😜. W tamto lato w weekendy jak jeździł do sklepu po piwo, za każdym razem kupował mi co innego, piłam już chyba wszystkie możliwe smaki 😂.
A wiesz że u mnie w klinice też nie mówią ile dojrzałych pobrano 🤔. Dopiero na 3 dzień każą do siebie dzwonić i wtedy mówią ile się zaplodnilo, czyli też człowiek w niewiedzy żyje.

Hej dziewczyny 😄, jestem 😄, wszystko dobrze, tylko padam ze zmeczenia! Zrobiło mi się bardzo miło ☺ i głupio🙈🙉🙊 zarazem jak dostałam wczoraj maila od administratorki ze dziewczyny z forum się martwią i żebym się odezwała, teraz widze jak o mnie wspominalyscie i się martwilyscie ❤❤❤ Kocham Was! Obiecuje ze się poprawie i już więcej tego nie zrobię @fredka84 @bazylia128 @Czarna1985 @Natsnats 💕😘😘😘
Miałam tyle pracy, ze chodziłam jak zombie i po prostu nie wyrabiałam. Jakiś tydzień temu odpalilam nawet odkurzacz o polnocy😂😂 bo nie ogarnelam ze to już tak późno i miałam opierdziel od sąsiadki z dołu 😂😂😂. Nie zniknęłam tylko z forum, ale ogółem mało mnie było wszedzie. Poczatkiem maja dostaliśmy informacje ze prawdopodobnie od 11 maja będziemy mogli wrócić do pracy i się zaczęło przygotowywanie wszystkiego, w sensie nowych regulaminów, zamówien, robienia nowego grafiku, bo nie może nas być więcej niż dwie osoby w instytucie plus dwie klientki, wytyczne od rzadu zmieniały się kilka razy, wiec znowu trzeba było coś poprawiać, co trochę telefony od klientek bo nie mogły się doczekać kiedy otworzymy planing online i po prostu nie ogarnialam 🤯. Moglam chociaż napisać ze będzie mnie tutaj mniej 🙈 przepraszam Was mocno. Dodatkowo między czasie podpisaliśmy z notariuszem dokumenty 😄-tak się cieszę!- przez wideokonferencje 😆, wysłaliśmy mu wszystkie upoważnienia, ruszyliśmy z kredytem,wiec to tez trzeba było ogarnąć i jak miałam dużo wolnego czasu, tak później nie miałam go na nic. Mam pol salonu kartonów po których łazi kot, nieraz tam śpi, szaleje, drapie i bede musiała się zacząć pakować, bo prawdopodobnie w lipcu podpiszemy już ostateczny akt kupna i będziemy się przeprowadzać 😇🙂. Poza tym, wróciłam do pracy od wtorku, pracuje 4 dni w tygodniu, ale za to po 12h 😂🙈... wczoraj miałam wolne, ale cały dzień dochodziłam do siebie. Dziś już wracam do normalnego życia, bo już wszystko mam w miarę ogarnięte. Nawet bigos wczoraj zrobiłam, bo teście przyjechali i przychodzą dziś do nas na obiad.
aaaa i jakby mi było mało, obmyslam nasza własna markę kosmetyków 🤣🤣🤣 ale to nie ma nic wspólnego z wielkimi markami, to tylko dla instytutu, żadne wow. Jestem w trakcie i zobaczymy co z tego będzie, bo to nie takie proste to wszystko pod względem prawnym, to będzie malutka rzecz na początek i to jeszcze bardzo długa droga. Musimy się jakoś odbić po 2 miesiącach strat i szukamy sposobów...
poza tym, zrobiłam w poniedziałek wszystkie moje badania krwi, w tym kariotypy, hormony i nie pamietam już co, ale pobrali mi 8 fiolek krwi. Wyniki będą za 2 tygodnie i mąż zrobili ulubione badanie, ale tez jeszcze nie ma wyników.
Nie było mnie tyle, to dałam postakonkretnego 😁😁😁
Co u Was, bo nie nadrobię 🙈??? @fredka84 zaczelas już brać leki od Pasnika?
@bazylia128 jak Twoje wyniki badań?
@Czarna1985 kiedy przylatujesz do Plna histeroskopie?
Widziałam ze @Natsnats mialas histeroskopie i jak tam? Wszystko ok?
@Netiaskitchen jak się czujesz?
@Liliana87 jak dajesz radę sama?
i wszystkie dziewczyny co u Was? 😄😄😄
Kochana zabić Cię to mało 😅😅😅 nerwy miałyśmy wszystkie!!!!!!! I już tak nikogo nie strasz😘😘😘 ja super po histero, czekam na ciąże 😜😜😜 a jak nie to w zależności od wyniku histopatologicznego spróbujemy podchodzić albo w czerwcu albo w lipcu 😅😘😘

Woasnie opendzlowałam tartę do kawki. Która do mnie wpada? Napewno pójdzie nam to ciacho w cycolki, nie w dupkę 😜. @bazylia128 co tak cicho siedzisz 😘. Nasza powsinoga wróciła 😍. Widziałam że też nie miałaś sumienia jej za włosy wytargać 😂
U mnie pizga chłodem, no co za pogoda 🤦
O ja wpadam!!!! Jeszcze jak obiecujesz ze w cycki pójdzie!!! 😂😂😂😂 pozarlabym cała i się nie podzieliła, tak pysznie wyglada!!!! 😍😍😍😍😍

reklama
kurcze myślałam właśnie że jakby wszystkie były do niczego to by zadzwonili powiedzieć chociaż... a Ty jak się czujesz po transferze?? Kiedy pierwsza beta w 6dpt??
Jak to invicta pierwsza kaza robic w poniedzialek, to chyba 3dpt.Nigdy nie wiem jak to mam liczyc czy od dnia transferu czy jeden po.A nastepna bete dopiero 21.05., ale nie wiem czy wytrzymam. Chociaz sensu chyab nie ma robic dzien wcześniej.
Zadzwonili by. Mi dzwonili na drugi dzien jak zadna sie nie nadawala do zaplodnienia.

Do góry