reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bardzo szybko ta beta ci idzie😊 Progesteton to zalezy w jakich jednostkach podaje laboratorium. A kiedy masz usg?
USG mam 22:)jeśli chodzi o progesteron to zawsze miałam 18-21. Nie pamiętam jednostek ale zawsze robione w jednym laboratorium. Mam nadzieję, że to dobry znak znać, że beta tak rośnie.

Nie sadze. U mnie te pół godziny zawsze było później, wiesz Hiszpanie [emoji16]
Powodzenia!
Dziewczynki nie wiem czy mój poprzedni post umknął gdzies ale jeszcze raz mam pytanie czy któraś z was nie ma clexane do odsprzedania ? Mama mojej przyjaciółki złamała biodro i jest od pasa w dół w gipsie a w aptekach nie ma tych zastrzyków. Będę bardzo wdzięczna za każda ilosc. Ja mam tylko dwa wiec oddałam ale to tylko do poniedziałku wystarczy 😭
Ja niestety nie mam😕

Dziewczynki nie wiem czy mój poprzedni post umknął gdzies ale jeszcze raz mam pytanie czy któraś z was nie ma clexane do odsprzedania ? Mama mojej przyjaciółki złamała biodro i jest od pasa w dół w gipsie a w aptekach nie ma tych zastrzyków. Będę bardzo wdzięczna za każda ilosc. Ja mam tylko dwa wiec oddałam ale to tylko do poniedziałku wystarczy 😭
Jedna dziewczyna z forum zarezerwowała u mnie Clexane bo mam 2 opakowania 0.6 ale mam też jakiś Neoparin 0.4 tylko nie wiem ile..

reklama
Właśnie czekamy na telefon z kliniki. Na kiedy mogą nas umówić na skype konsultacje i wtedy się dowiemy kiedy mamy przyjechać
Hej dziewczynki ☺️W środę mamy wizytę przez skype i dowiemy się kiedy startujemy . Pewnie najpierw badania itd . Nie mam jeszcze okresu po zastrzyku wprowadzającego mnie w menopauzę ( chyba w moim przypadku to lepiej , bo kolejnego na wyciszenie endomendy bym chyba nie zniosła 😔) i to wg lekarzy dobry okres na rozpoczęcie stymulacji . Ale dopiero usg pokaże co tam się dzieje . Jemy suple i mam cicha nadzieje ze wyniki będą ciut lepsze 🙏🏼 Ale z kolei dieta ... no trochę kurde odpuściliśmy .. jeszcze ja z reguły staram się jeść zdrowo , ale małż ... piwko w weekend , chipsy , zielone kłuje w zeby ... ale chyba mu narzuce mała dietke 🤪niech tez się pomęczy 😅miłego dzionka kochane 😘

Do góry