reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No coś ty, jaki lincz 😜. Każdy ma inne zdanie, jak to zwykle z kobitkami jest😜. Śniadanko baardzo apetyczne, jadłabym😍. Pazurki ładne, mojego męża ulubiony kolor;)
Jestem mega ciekawa jak wyglądasz... Mnie to już wszyscy widzieli😜. Pokażesz pyska? Bo spać nie będę mogła;)
Fredzioszka :)A ja mial szcEscie sie widIec z kaudiaanita :) na korytarzu jest piekna zdrabniutka i szczuplutka :) meza tez widzialam tez jeat na czym zawiesic oko

Hej Dziewczyny.Mam pytanie.Jutro rano mam
Mieć robiona punkcję,moje Amh to aż 0,7..Wczoraj byłam na podglądzie i widocznych było 5 pęcherzyków ale teraz patrzę na estradiol tez z wczorajszego dnia i jest tylko 272...Chyba to kiepsko znaczy???
Powodzenia!!! ✊✊✊Szału chyba nie będzie, ale myślę że na to jesteś już gotowa. Na jedną dojrzałą komórkę przypada ok 200-300 jednostek estradiolu. Około, bo u różnych osób było tu różnie. Poczekaj na spokojnie do jutra. Pamiętaj, że potrzebujesz jednego prawidłowego zarodka, więc nawet przy jednej dojrzałej komórce masz na to szanse😘😘😘a może jednak do jutra dojrzale będą 2, a jak dowiesz się ze wiecej to bedzie mega wiadomość!!! ✊✊✊

Powodzenia!!! ✊✊✊Szału chyba nie będzie, ale myślę że na to jesteś już gotowa. Na jedną dojrzałą komórkę przypada ok 200-300 jednostek estradiolu. Około, bo u różnych osób było tu różnie. Poczekaj na spokojnie do jutra. Pamiętaj, że potrzebujesz jednego prawidłowego zarodka, więc nawet przy jednej dojrzałej komórce masz na to szanse😘😘😘a może jednak do jutra dojrzale będą 2, a jak dowiesz się ze wiecej to bedzie mega wiadomość!!! ✊✊✊
Dzięki za dobre słowo 😊Po wszystkim dam znać co się udało wyhodować..

reklama
Do góry