Dziewczyny czy biorąc estrofem przed transferem mozna pić alkohol czy to osłabi działanie leku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raczej nie powinno to osłabić działania leku ale na pewno zatrzyma ci się więcej wody w organizmieDziewczyny czy biorąc estrofem przed transferem mozna pić alkohol czy to osłabi działanie leku?
Mi tłumaczył ze wlew działa podobnie jak scratching i pewnie dlatego nie oba naraz.Jak byłam u docenta to powiedział, żebym robiła albo scratching albo wlew, nie obie rzeczy naraz, ale nie dopytałam dlaczego
Dobrze wiedzieć. Dziekuje kochana za podpowiedźJak byłam u docenta to powiedział, żebym robiła albo scratching albo wlew, nie obie rzeczy naraz, ale nie dopytałam dlaczego
Fredzioszka A ja mial szcEscie sie widIec z kaudiaanita na korytarzu jest piekna zdrabniutka i szczuplutka meza tez widzialam tez jeat na czym zawiesic okoNo coś ty, jaki lincz . Każdy ma inne zdanie, jak to zwykle z kobitkami jest. Śniadanko baardzo apetyczne, jadłabym. Pazurki ładne, mojego męża ulubiony kolor
Jestem mega ciekawa jak wyglądasz... Mnie to już wszyscy widzieli. Pokażesz pyska? Bo spać nie będę mogła
Powodzenia!!! Szału chyba nie będzie, ale myślę że na to jesteś już gotowa. Na jedną dojrzałą komórkę przypada ok 200-300 jednostek estradiolu. Około, bo u różnych osób było tu różnie. Poczekaj na spokojnie do jutra. Pamiętaj, że potrzebujesz jednego prawidłowego zarodka, więc nawet przy jednej dojrzałej komórce masz na to szansea może jednak do jutra dojrzale będą 2, a jak dowiesz się ze wiecej to bedzie mega wiadomość!!!Hej Dziewczyny.Mam pytanie.Jutro rano mam
Mieć robiona punkcję,moje Amh to aż 0,7..Wczoraj byłam na podglądzie i widocznych było 5 pęcherzyków ale teraz patrzę na estradiol tez z wczorajszego dnia i jest tylko 272...Chyba to kiepsko znaczy???
Dzięki za dobre słowo Po wszystkim dam znać co się udało wyhodować..Powodzenia!!! Szału chyba nie będzie, ale myślę że na to jesteś już gotowa. Na jedną dojrzałą komórkę przypada ok 200-300 jednostek estradiolu. Około, bo u różnych osób było tu różnie. Poczekaj na spokojnie do jutra. Pamiętaj, że potrzebujesz jednego prawidłowego zarodka, więc nawet przy jednej dojrzałej komórce masz na to szansea może jednak do jutra dojrzale będą 2, a jak dowiesz się ze wiecej to bedzie mega wiadomość!!!