reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale to takie zwykłe jedzonko, nie spodziewaj sie jakiejś eksplozji smaków :p. Albo kupujesz gotowe papirusy i one są w przyprawach już, albo sama bierzesz papier do pieczenia i składasz go na poł, do środka wkładasz przyprawioną (żeby nie była gruba) pierś i na patelnię. koniec
Wyglada git i nie wiem co Ty myślisz, że ja na codzień jem skoro wiesz marzy mi się bułka z pasztetem [emoji16] [emoji12]

A zdjęcia na publiczny nie wstawię...bo była żona mojego męża ma obsesje na moim punkcie i miałaby niezłą pożywkę ;) Ale to długa historia i napewno pogadamy sobie kiedyś o wszystkim przy alko 🤪🤪 albo soczku jak będziemy wszystkie gruuuuuube 😁 ja bym się chętnie spotkała z Wami 😍😍😍😍😍😍
Ja bardzo bardzo chce sie z toba spotkac - napewno bysmy sie dogadaly ;) @fredka84 nie badz zazdrosna ciebie bede kochac zawsze ❤ Jesli tak sytuacja wyglada to nie wstawiaj zdjecia na publiczny. U mnie ta byla nie doszla narzeczona Łukasza tez niestety ma uzywke spacerujac pod naszym domem z dzieciakami 😡 Uda nam sie w koncu - zobaczysz ;)

Paśnik odradza, no bo co ma powiedzieć🙃. Ja też się obawiam brania leków ale jest taka sytuacja, że nikt nie wie czy i kiedy wirus odpuści. Wiecznie nie można czekać i ja będę ryzykowała, raczej już w czerwcu będe brałą leki, zapas mam:). Nie chce Cię do niczego namawiać, ale sama widzisz co się dzieje
Masz racje kochana. Czas nam ucieka. Musimy działać. Mam nadzieję ze jeszcze w tym roku bedziemy chodzić z brzuszkami😉

reklama
Do góry