bazylia128
Fanka BB :)
Kciuki !!!!!!!!!!!!Ja juz pod gabinetem zabiegowym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki !!!!!!!!!!!!Ja juz pod gabinetem zabiegowym
ja chce !!!!!Mogę tez na priv wysłać jak ktoś chce ❤ Bo tu różni ludzie nas podczytuje z ukrycia
Ale ładne okazy. Fajnie jak jest coś zielonego w domku. Donice też bardzo fajneHahahhahah kochana , teraz w ogrodniczym takie wczoraj nabyłam . A to dopiero początek
no to głęboki oddech, pełny pęcherz i rozluźnij się - byle nie za bardzo bo pęcherz puściJa juz pod gabinetem zabiegowym
Dawaj mi teżMogę tez na priv wysłać jak ktoś chce ❤ Bo tu różni ludzie nas podczytuje z ukrycia
Teraz możesz się wrócić do swojego postu i usunąc zdjęcie jak chceszTo poproszę
O tym nie pomyślałam wstawiając swoje haha
Co za dziewczyna! taka piękna blondyna !Mogę tez na priv wysłać jak ktoś chce ❤ Bo tu różni ludzie nas podczytuje z ukrycia
Może jeszcze nie odczytalaaniaslu mi napisala ze napisala do camilelka amila ale nic sie nie dzieje i ze nic wiecej nie koga zrobic ;( szkoda ze nam nie dala jakis namiarow do siebie ;( Czy ona ma na imie Kamila?
Faktycznie chyba się udałoTeraz możesz się wrócić do swojego postu i usunąc zdjęcie jak chcesz