klaudiaanita
Fanka BB :)
Chcemy zobaczyć @Natsnats ! ❤@bazylia128 weź ją strzel z karate, bo nie mogę . To następna super dżaga. @Natsnats jesteś piękna, dawaj zdjęcie tu wszystkim, seriooooo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chcemy zobaczyć @Natsnats ! ❤@bazylia128 weź ją strzel z karate, bo nie mogę . To następna super dżaga. @Natsnats jesteś piękna, dawaj zdjęcie tu wszystkim, seriooooo
To ja też poproszę na priva jego małe zdjątko PlisssA zdjęcia na publiczny nie wstawię...bo była żona mojego męża ma obsesje na moim punkcie i miałaby niezłą pożywkę Ale to długa historia i napewno pogadamy sobie kiedyś o wszystkim przy alko albo soczku jak będziemy wszystkie gruuuuuube ja bym się chętnie spotkała z Wami
kurde, jak wróci to będzie musiała nam tu wszystko podać, pesel, pin do konta i nr stopy. Nic o niej w sumie nie wiemy, jak jej szukaćaniaslu mi napisala ze napisala do camilelka amila ale nic sie nie dzieje i ze nic wiecej nie koga zrobic ;( szkoda ze nam nie dala jakis namiarow do siebie ;( Czy ona ma na imie Kamila?
I Ciebie kochana też bym chciała zobaczyć !ciekawość zżera poka się pokaChyba tak z tego co pamietam
Hahahhahah kochana , teraz w ogrodniczym takie wczoraj nabyłam . A to dopiero początek
Mogę tez na priv wysłać jak ktoś chce Bo tu różni ludzie nas podczytuje z ukryciaI Ciebie kochana też bym chciała zobaczyć !ciekawość zżera poka się poka
@Ananasowa93
Zazdroszczę ! 3 mam kciuki mocno mocno !!!!!!❤ Uda się !Ja juz pod gabinetem zabiegowym
To poproszęMogę tez na priv wysłać jak ktoś chce ❤ Bo tu różni ludzie nas podczytuje z ukrycia
Oby tylko wrocila ;(kurde, jak wróci to będzie musiała nam tu wszystko podać, pesel, pin do konta i nr stopy. Nic o niej w sumie nie wiemy, jak jej szukać