reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jasne kochana 😂😂😂 coś Ci nie wierze, nawet sobie Ciebie wyobrażam w tej Twojej pięknej wannie popijającą jakiegoś Moeta ;) oczywiście bez zboczeń sobie Ciebie wyobrażam 😂😂😂
A my nic nie świętowalismy, tak sobie zażartowałam ale wczoraj faktycznie kupilismy mega przepyszne czerwone wino w Biedrze, takie z najwyższej pólki ( jak na biedre) bo za aż 70zl! Jak to sie mowi - Jebać biedę 😂😂😂😂😂po prostu stwierdziłam ze chce spróbować jak smakuje bo przeważnie kupujemy takie za 15-20 zł 🤪
Nie podpuszczaj bo ci zrobie zdjecie w tej wannie ;) I co jak smakuje?

reklama
No mówiłam, ze będziesz chciała 😂😂😂psy koniecznie!!!! I szampan 😜albo przynajmniej woda z bąbelkami 😜
Wieeeesz, ja nie chcę nic mówić ale Twojej buźki też jestem mega ciekawa. A kto wie, może ty jesteś jakiś gruby pan z wąsem i namawiasz bazyliszka na zdjęcia erotiko 😂 . Dasz się namówić czy mam się odwalić:p
Albo chociaż rękę ubabraną w ziemi poka

Noooo, widzę że się rozumiemy [emoji16]
Wymyślcie mi łatwy, szybki i do ty obiad baby. Nie dość, że mam brak pmyslu to jeszcze zero chęci na gotowanie [emoji58]
Ja dziś na szybko zrobię taką pierś w papirusie co się smaży, młode ziemniaczki i jakaś sałata. Lubisz takie piersi?

reklama
Wieeeesz, ja nie chcę nic mówić ale Twojej buźki też jestem mega ciekawa. A kto wie, może ty jesteś jakiś gruby pan z wąsem i namawiasz bazyliszka na zdjęcia erotiko 😂 . Dasz się namówić czy mam się odwalić:p
Albo chociaż rękę ubabraną w ziemi poka
Nie wiem czy pamietasz jak wrzucalysmy zdjecia za dzieciaka to @Natsnats wygrala - taka slodka ze az do zacalowania ❤ ❤ ❤

Do góry