reklama
Też powoli przygotowuje się do transferu

Mam właśnie adhd bo nie mogę się śniadania doczekać, mam takiego omleta z warzywkami i serem, od rana myślę o nim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o jejku ty to potrafisz
![]()
Netiaskitchen
Fanka BB :)
A który to ten kwas foliowy z gornej półki? Z ciekawości pytam bo jak za swój zaplacilam ostatnio 168 zł za 2 opakowania czyli na 2 mce to się trochę zdziwiłam...Nie tego akurat nie robilam. U mie wszystkie te antykardiolipinowe wychodza przepieknie granica do 12 a ja mam do 2, poza tym ja i tak bede brala acard do dtransferu i zawsze mam heparyne wiec chyba bez sensu, kwas foliwoy metylowany biore caly czas i to taki na mkasa ta nowsc mi Łukasz kupil i nawel lekarz powiedzial ze to juz gorna polka![]()
bazylia128
kochanie a jak wyglada ten schrating? To boli? Na ile przed transferem sie to robi?Też powoli przygotowuje się do transferuw tym miesiącu scratching, a w kolejnym czyli pod koniec czerwca transfer. Czuję ogromne podekscytowanie, ale i strach jak pewnie my wszystkie, ale cieszę się, że tak wiele z nas wraca po maluszki
![]()
bazylia128
Wlasnie mialam sie pytac co sie tak w pracy obijaszMam właśnie adhd bo nie mogę się śniadania doczekać, mam takiego omleta z warzywkami i serem, od rana myślę o nim. @nieagatka kiełbaski też w nim trochę jest
![]()
bazylia128
ja pierdziele duzo bardzo.Moj byl tanszy ale odpowiada za jakis tam gen potrzebny zaraz co tio wrzuceA który to ten kwas foliowy z gornej półki? Z ciekawości pytam bo jak za swój zaplacilam ostatnio 168 zł za 2 opakowania czyli na 2 mce to się trochę zdziwiłam...
Nie Słońce, moim zdaniem to w ogóle bolikochanie a jak wyglada ten schrating? To boli? Na ile przed transferem sie to robi?

bazylia128
reklama
bazylia128
tak 25 mam histero ale jeszcze chcialam zrobic ten schratnig sraczingNie Słońce, moim zdaniem to w ogóle boliW cyklu przed transferem najlepiej podobno w drugiej połowie cyklu lekarz przez kilka sekund drapie endometrium. Czujesz tylko, że dzieje się to w macicy, wyżej niż zawsze jakiekolwiek badanie - ja takie miałam dziwne wrażenie
Ale Ty chyba będziesz miała histeroskopie w cyklu przed? Wtedy niech Cię tam drapna
![]()

Podziel się: