reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mam właśnie adhd bo nie mogę się śniadania doczekać, mam takiego omleta z warzywkami i serem, od rana myślę o nim [emoji14] . @nieagatka kiełbaski też w nim trochę jest;)
Noooo, widzę że się rozumiemy [emoji16]
Wymyślcie mi łatwy, szybki i do ty obiad baby. Nie dość, że mam brak pmyslu to jeszcze zero chęci na gotowanie [emoji58]

reklama
Dziewczyny ja ostatnio robilam gołąbki bez zawijania - mega:) mielone sol pieprz jajko czosnek, ryz dla lukasza ja sobie odlozylam, kapuste poszatkowalam i przez 10 minut pogotowalam na podsamzonej wczesniej cebulce. Wszystko zmieszalam, zrobilam kotleciki i na godzine do piekarnika - wiec zero roboty. W miedzy czasie podlalam tylko smietana z magi - mnniiiaaammmmmm wyszly takie puszyste, pyszne ;)

@Lola83 w meblowym szaleje, nie przeszkadzaj :p
@Natsnats właśnie, co dziś porabiasz?
No ubaw po pachy 😂😂 a ja sprzątam właśnie bo wczoraj byliśmy w ikei 😅😅 i dokupiliśmy sobie szafę bo nam ciagle mało miejsca do przechowywania, a lubię mieć wszystko schowane nawet pierdolki żeby ich nie było widać bo mnie męczy bałagan ;)
Ale takie z nas matołki ze nie sprawdziliśmy jak braliśmy towar i mamy 4 obudowy do szaf zamiast 2 i dwóch drzwi...także wycieczka do ikei znów nas czeka 😅😅potem spotkanie z klientami, potem jakiś szampan...dzień jak co dzień 😜😜 nie no żarcik 😂 szampana pijemy tylko jak coś świętujemy ;) ja uwielbiam szampana!!! Tylko głowa mi pęka potem niestety :( dalej nie zasadzilam moich budleji ale czekam na lepsza pogodę, może jutro się uda 💪 @Pójdźka trzymam kciuki kochanieńka ✊✊✊✊✊✊✊😘😘😘

No ubaw po pachy 😂😂 a ja sprzątam właśnie bo wczoraj byliśmy w ikei 😅😅 i dokupiliśmy sobie szafę bo nam ciagle mało miejsca do przechowywania, a lubię mieć wszystko schowane nawet pierdolki żeby ich nie było widać bo mnie męczy bałagan ;)
Ale takie z nas matołki ze nie sprawdziliśmy jak braliśmy towar i mamy 4 obudowy do szaf zamiast 2 i dwóch drzwi...także wycieczka do ikei znów nas czeka 😅😅potem spotkanie z klientami, potem jakiś szampan...dzień jak co dzień 😜😜 nie no żarcik 😂 szampana pijemy tylko jak coś świętujemy ;) ja uwielbiam szampana!!! Tylko głowa mi pęka potem niestety :( dalej nie zasadzilam moich budleji ale czekam na lepsza pogodę, może jutro się uda 💪 @Pójdźka trzymam kciuki kochanieńka ✊✊✊✊✊✊✊😘😘😘
Mnie tez po szampanie glowa boli - ale ty to masz pewnie takiego prawdziwego szampana ja co najwyzej wino musujace ;) To co tam wczoraj swietowaliscie - pochwal sie ;)

Mnie tez po szampanie glowa boli - ale ty to masz pewnie takiego prawdziwego szampana ja co najwyzej wino musujace ;) To co tam wczoraj swietowaliscie - pochwal sie ;)
Jasne kochana 😂😂😂 coś Ci nie wierze, nawet sobie Ciebie wyobrażam w tej Twojej pięknej wannie popijającą jakiegoś Moeta ;) oczywiście bez zboczeń sobie Ciebie wyobrażam 😂😂😂
A my nic nie świętowalismy, tak sobie zażartowałam ale wczoraj faktycznie kupilismy mega przepyszne czerwone wino w Biedrze, takie z najwyższej pólki ( jak na biedre) bo za aż 70zl! Jak to sie mowi - Jebać biedę 😂😂😂😂😂po prostu stwierdziłam ze chce spróbować jak smakuje bo przeważnie kupujemy takie za 15-20 zł 🤪

reklama
Do góry