reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam właśnie adhd bo nie mogę się śniadania doczekać, mam takiego omleta z warzywkami i serem, od rana myślę o nim [emoji14] . @nieagatka kiełbaski też w nim trochę jest;)
Noooo, widzę że się rozumiemy [emoji16]
Wymyślcie mi łatwy, szybki i do ty obiad baby. Nie dość, że mam brak pmyslu to jeszcze zero chęci na gotowanie [emoji58]

reklama
Dziewczyny ja ostatnio robilam gołąbki bez zawijania - mega:) mielone sol pieprz jajko czosnek, ryz dla lukasza ja sobie odlozylam, kapuste poszatkowalam i przez 10 minut pogotowalam na podsamzonej wczesniej cebulce. Wszystko zmieszalam, zrobilam kotleciki i na godzine do piekarnika - wiec zero roboty. W miedzy czasie podlalam tylko smietana z magi - mnniiiaaammmmmm wyszly takie puszyste, pyszne ;)

@Lola83 w meblowym szaleje, nie przeszkadzaj :p
@Natsnats właśnie, co dziś porabiasz?
No ubaw po pachy 😂😂 a ja sprzątam właśnie bo wczoraj byliśmy w ikei 😅😅 i dokupiliśmy sobie szafę bo nam ciagle mało miejsca do przechowywania, a lubię mieć wszystko schowane nawet pierdolki żeby ich nie było widać bo mnie męczy bałagan ;)
Ale takie z nas matołki ze nie sprawdziliśmy jak braliśmy towar i mamy 4 obudowy do szaf zamiast 2 i dwóch drzwi...także wycieczka do ikei znów nas czeka 😅😅potem spotkanie z klientami, potem jakiś szampan...dzień jak co dzień 😜😜 nie no żarcik 😂 szampana pijemy tylko jak coś świętujemy ;) ja uwielbiam szampana!!! Tylko głowa mi pęka potem niestety :( dalej nie zasadzilam moich budleji ale czekam na lepsza pogodę, może jutro się uda 💪 @Pójdźka trzymam kciuki kochanieńka ✊✊✊✊✊✊✊😘😘😘

No ubaw po pachy 😂😂 a ja sprzątam właśnie bo wczoraj byliśmy w ikei 😅😅 i dokupiliśmy sobie szafę bo nam ciagle mało miejsca do przechowywania, a lubię mieć wszystko schowane nawet pierdolki żeby ich nie było widać bo mnie męczy bałagan ;)
Ale takie z nas matołki ze nie sprawdziliśmy jak braliśmy towar i mamy 4 obudowy do szaf zamiast 2 i dwóch drzwi...także wycieczka do ikei znów nas czeka 😅😅potem spotkanie z klientami, potem jakiś szampan...dzień jak co dzień 😜😜 nie no żarcik 😂 szampana pijemy tylko jak coś świętujemy ;) ja uwielbiam szampana!!! Tylko głowa mi pęka potem niestety :( dalej nie zasadzilam moich budleji ale czekam na lepsza pogodę, może jutro się uda 💪 @Pójdźka trzymam kciuki kochanieńka ✊✊✊✊✊✊✊😘😘😘
Mnie tez po szampanie glowa boli - ale ty to masz pewnie takiego prawdziwego szampana ja co najwyzej wino musujace ;) To co tam wczoraj swietowaliscie - pochwal sie ;)

Mnie tez po szampanie glowa boli - ale ty to masz pewnie takiego prawdziwego szampana ja co najwyzej wino musujace ;) To co tam wczoraj swietowaliscie - pochwal sie ;)
Jasne kochana 😂😂😂 coś Ci nie wierze, nawet sobie Ciebie wyobrażam w tej Twojej pięknej wannie popijającą jakiegoś Moeta ;) oczywiście bez zboczeń sobie Ciebie wyobrażam 😂😂😂
A my nic nie świętowalismy, tak sobie zażartowałam ale wczoraj faktycznie kupilismy mega przepyszne czerwone wino w Biedrze, takie z najwyższej pólki ( jak na biedre) bo za aż 70zl! Jak to sie mowi - Jebać biedę 😂😂😂😂😂po prostu stwierdziłam ze chce spróbować jak smakuje bo przeważnie kupujemy takie za 15-20 zł 🤪

reklama
Do góry