reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
bożeeee, no co za kobitao_Oo_Oo_O. Nie można mieć wszystkiego, a ty to taka łapczywa, wszystko by chciała, i cycki, i dupkę i twarz i włosy:p. Wyglądasz super😍. Mój Placek (mąż) powiedział kiedyś, że uwielbia moje cycorki bo mu idealnie się mieszczą w dłoni;). Ja sklerotyczka, nie wiem co wczoraj na śniadanie jadłam ale te jego słowa pamiętam😂
No bo ja we wszystkich kategoriach mam jakies ubytki ;) Jednynie zeby sa spoko chociaz tez musialam nosic aparat i nie do konca sie wyprostowaly :) Co do piersi to moj z koleji mowi ze raz do buzi ;)

Kurde to ja musze jeszcze koniecznie ten pakiet dorobic dla pewnosci...
A @bazylia128 robilas pakiet na trombofilie?
Nie tego akurat nie robilam. U mie wszystkie te antykardiolipinowe wychodza przepieknie granica do 12 a ja mam do 2, poza tym ja i tak bede brala acard do dtransferu i zawsze mam heparyne wiec chyba bez sensu, kwas foliwoy metylowany biore caly czas i to taki na mkasa ta nowsc mi Łukasz kupil i nawel lekarz powiedzial ze to juz gorna polka ;)

he he he, już to widzę jak wszystkie jesteśmy nawalone 😂 . Najpierw byśmy sie smiały na całego a potem byłby pijacki płacz 😂 . A Necia obiecała że cycorki pokaże jak się napije:p
A @Natsnats sie tylko smieje caly czas i nic nie pisze - onamusi miec z nas niezla polewe ;) @Lola83 co u ciebie skarbie tez sie nie odzywasz, jaka decyzja?

reklama
Do góry