Standardowo jak to u mnie - nie pamiętam . Ale film był superTy ja to widzę, pamiętasz scenę z Lejdis jak syn Lucji nie mógł ich pijanych dobudzic
reklama
Nie, no ty się prosisz o kopa w dupęTo do mnie? Co z tego ... Moglabym byc paszczukiem ale zadbanym A tak nawet dziecka mu nie potrafie dac ;(
bazylia128
Fanka BB :)
No bo ja we wszystkich kategoriach mam jakies ubytki Jednynie zeby sa spoko chociaz tez musialam nosic aparat i nie do konca sie wyprostowaly Co do piersi to moj z koleji mowi ze raz do buzibożeeee, no co za kobita. Nie można mieć wszystkiego, a ty to taka łapczywa, wszystko by chciała, i cycki, i dupkę i twarz i włosy. Wyglądasz super. Mój Placek (mąż) powiedział kiedyś, że uwielbia moje cycorki bo mu idealnie się mieszczą w dłoni. Ja sklerotyczka, nie wiem co wczoraj na śniadanie jadłam ale te jego słowa pamiętam
Na pewno w mózgu masz duuuży ubytek i dlatego głupoty pierdzielisz .No bo ja we wszystkich kategoriach mam jakies ubytki Jednynie zeby sa spoko chociaz tez musialam nosic aparat i nie do konca sie wyprostowaly Co do piersi to moj z koleji mowi ze raz do buzi
bazylia128
Nie tego akurat nie robilam. U mie wszystkie te antykardiolipinowe wychodza przepieknie granica do 12 a ja mam do 2, poza tym ja i tak bede brala acard do dtransferu i zawsze mam heparyne wiec chyba bez sensu, kwas foliwoy metylowany biore caly czas i to taki na mkasa ta nowsc mi Łukasz kupil i nawel lekarz powiedzial ze to juz gorna polkaKurde to ja musze jeszcze koniecznie ten pakiet dorobic dla pewnosci...
A @bazylia128 robilas pakiet na trombofilie?
bazylia128
A @Natsnats sie tylko smieje caly czas i nic nie pisze - onamusi miec z nas niezla polewe @Lola83 co u ciebie skarbie tez sie nie odzywasz, jaka decyzja?he he he, już to widzę jak wszystkie jesteśmy nawalone . Najpierw byśmy sie smiały na całego a potem byłby pijacki płacz . A Necia obiecała że cycorki pokaże jak się napije
bazylia128
JA jestem dokladnie tego samego zdaniaLipiec to dobry pomysł ale moim zdaniem czerwiec też, generalnie jest to bardzo prawdopodobne że będzie kolejna fala na jesień więc taka dużo lepsza sytuacja to raczej długo nie będzie
bazylia128
Jest taka twarda ze noga by cie zabolalaNie, no ty się prosisz o kopa w dupę
reklama
bazylia128
o jejku ty to potrafiszNa pewno w mózgu masz duuuży ubytek i dlatego głupoty pierdzielisz .
Podziel się: