reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Myślę że ten duży będzie miał zdegenerowana komórke.. Myślę że miałam szansę na może 2 pęcherze więcej równej wielkości gdyby stymulacja rozpoczela się w 2dc a nie w 11...
Tak, tez tak myślę. Ewidentnie to był zły pomysł i jak już pisałam - test, że to była wspólna decyzja jest mega słaby. Bo ja bym chciała od lekarza się dowidzieć czemu. Po co takie kombinowanie, co to miało niby dać?

reklama
Embriogen to inne podłoże do hodowli zarodka więc na sama jego jakość w trakcie hodowli też wpływa a potem siła rzeczy na to czy będzie z niego ciążę też może wpłynąć. Może piszesz o Embrioglue?

Załączniki

• 873DECF1-0F2D-472D-8F99-67F999FC918F.png
    873DECF1-0F2D-472D-8F99-67F999FC918F.png
    68,6 KB · Wyświetleń: 55
Tak też te wszystkie dodatki braliśmy U nas FAMSi 7 lat temu zrobiło robotę bo były najlepsze jakościowo blastki dopiero w tej 3ciej stymulacji .. Mam pęcherzyki 3 nadające sie do punkcji bo reszta za mała - 17mm, 20mm i ten przerośnięty 23mm więc jeśli będzie z tego choć jeden zarodek to i tak będzie cud..
To trzymam kciuki za ten cud lub dwa✊✊✊✊✊

Cześć dziewczyny, właśnie weszły mi jedne wyniki, pomożecie mi proszę Was o interpretacje?
Jak zobaczyłam coś nieprawidłowego to już serce stoi mi w gardle oby to nie było nic groźnego ☹️
Nic się nie martw kochana ❤️❤️🤟 nic tu złego nie ma. Na mutacje leiden heparyna jest wskazana do transferu a mutacja mthfr kwas foliowy i wit b12 w formie metylowanej i to tyle ❤️❤️

Twoja mam taką zgrabna kobitka chyba co nie? Oblukałam ją w powiększeniu 😀. To do tego stawu wpadłaś 😱. Ja sobie jakieś małe bajorko wyobrażałam a ty mi kuwa prawie jezioro pokazujesz, szok😱😍😍. Fajnie tam macie 😍. Borówki uwielbiam, ale mi słabo rosną bo mają słaby dostęp do wody a i gleba ciulowa.
Kurde, padłam o tej paczce z Rossmana, masz po co żyć, dobre 😂😂😂😂😂😂.
Jak jedziesz do centrum ogrodniczego, to weź sobie kup taki krzaczek, budleja się nazywa. Będziesz zadowolona, pięknie pachnie, bezobsługowy, jest w kolorze fioletowym, białym, różowym, żółtym. Zawsze na nim jest pełno motyli bo one go uwielbiają 😍
A wiesz że ja się boję, że @Camilleka może zachorowała albo coś się jej stało 😢. No bo tak nagle znikła bez słowa...
Macie rację dziewczyny dawno jej tu nie bylo😔 @Camilleka odezwij się kochana do nas???????martwimy sie

Nic się nie martw kochana ❤❤🤟 nic tu złego nie ma. Na mutacje leiden heparyna jest wskazana do transferu a mutacja mthfr kwas foliowy i wit b12 w formie metylowanej i to tyle ❤❤

Dziękuję kochana bardzo bardzo 😘
A powiesz coś na temat drugich wyników?

Załączniki

• Screenshot_20200514_143135.jpg
    Screenshot_20200514_143135.jpg
    75,2 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Wg mnie to właśnie wpływa też na rozwój zarodka w trakcie hodowl, jakby padł to by nawet nie miał szans znaleźć się w macicy gdzie dzięki dodatkowo EmbrioGen ma dalsze szanse na lepszy rozwój... To teoria a w praktyce i tak nie wierzę do końca w te wynalazki

Do góry