reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Pomidorki potwierdzam są bardzo płodne. Cale lato owocuja ja już swoje na balkonie trzymam i czekam aż urosną. [emoji3]
juz jestem ubrana i czekam na rodzicow ;) Glownie to beda borowki ale bede pytac o ta budleje. Musze kupic jeszcze dwie zwykle donice 20 litrowe bo ukasz zalatwil od swojej Zochy ;) dwa krzaczki pomidorkow koktajlowych -maskotka sie nazywaja ;) One podobno daja po 600 pomidorkow z jednego krzaczka ;)

reklama
Nie szkoda wam kasy.....nie obraź się ale w życiu większych bredni nie słyszałam.
Oł noł 😓
Nie,nie szkoda mi tych stu złotych które mu dam
Na In Vitro,wizyty,leki,badania wydaliśmy tyyyyle kasy że to 100zł to jest serio pikuś..
Nie obrażam się każdy ma swoje zdanie 😘
Dla jednych brednie dla drugich realne przypadki wśród znajomych stąd też moja minimalna wiara w to 😌

To o czym napisałaś to przegięcie, takich ludzi to bym zamykała 🤦. Jak można tak ryzykować czyimś życiem i zdrowiem, tym bardziej że szpital twierdzi co innego, no kuwa👿. Przypadek Klaudia Anita jest raczej niegroźny i ten bioenergoterapeuta krzywdy jej nie zrobi, ale w tym przypadku co opisalaś to jakaś masakra.
Ja też w to raczej nie wierzę, ale pewnie bym spróbowała jak bym z polecenia dostała namiary 🙂. To napewno nie zaszkodzi o ile nie zedrze z niej kasy za jakieś okadzanie czy smaganie witką po plecach 😂
Dokładnie mój przypadek nie goźny 😋
Napewno Wam opiszę co i jak jak będę po wizycie
😀U niego co łaska👍
Witka po plecach dobre hahahaha
😂😂

Oł noł 😓
Nie,nie szkoda mi tych stu złotych które mu dam
Na In Vitro,wizyty,leki,badania wydaliśmy tyyyyle kasy że to 100zł to jest serio pikuś..
Nie obrażam się każdy ma swoje zdanie 😘
Dla jednych brednie dla drugich realne przypadki wśród znajomych stąd też moja minimalna wiara w to 😌
Jeszcze pół biedy z twoim przypadkiem ale co jeśli ktoś ma poważne choroby :( kiedyś było o takim jednym co przez niego dziecko zmarło. Zdaje się dostał zarzuty i nie wiem czy nie siedzi w więzieniu. Nie powinno się takich żywić wizytami.

To o czym napisałaś to przegięcie, takich ludzi to bym zamykała [emoji1751]. Jak można tak ryzykować czyimś życiem i zdrowiem, tym bardziej że szpital twierdzi co innego, no kuwa[emoji49]. Przypadek Klaudia Anita jest raczej niegroźny i ten bioenergoterapeuta krzywdy jej nie zrobi, ale w tym przypadku co opisalaś to jakaś masakra.
Ja też w to raczej nie wierzę, ale pewnie bym spróbowała jak bym z polecenia dostała namiary [emoji846]. To napewno nie zaszkodzi o ile nie zedrze z niej kasy za jakieś okadzanie czy smaganie witką po plecach [emoji23]
No jasne, to dwa różne przypadki. Tu raczej zaszkodzić nie może. Tam sprawił, że osoba, której wyniki wskazywały na chorobę, leczenia nie podjęła. I wiem, że stwardnienia wyleczyc się nie da, ale zdiagnozowane w wieku 25lat mogło być nieco hamowane, a ze leczenia nie ma to skończy się tragicznie szybciej niż by mogło... Dzięki takiemu specjaliście właśnie...
No, ale jak pisałam - do irydologa podchodziłam scpetycznie, ale mamie powiedziałam o jego istnieniu, poszła I zdiagnozowal jej kandydoze. Żaden inny lekarz nigdy na to nie wpadł.

Tak w ogóle to Dzień dobry dziewczynki 😘
Tak myślałam że wywołam burzę na forum i zostanę zlinczowana😜
Ale jako że to forum jest już częścią mojego życia to się z Wami dzielę takimi sprawami❤
Wszystkim Wam życzę jak najlepiej !!!😘
Właśnie pochłaniam śniadaniowa owsiankę i biorę się za trening 💪
Brzydka pogoda dziś u mnie ☔
Miłego dnia Wam życzę ✨
6A8C0C29-6CF8-4E0F-92A4-47B0F40CDD81.jpeg

reklama
Tak w ogóle to Dzień dobry dziewczynki [emoji8]
Tak myślałam że wywołam burzę na forum i zostanę zlinczowana[emoji12]
Ale jako że to forum jest już częścią mojego życia to się z Wami dzielę takimi sprawami[emoji173]
Wszystkim Wam życzę jak najlepiej !!![emoji8]
Właśnie pochłaniam śniadaniowa owsiankę i biorę się za trening [emoji123]
Brzydka pogoda dziś u mnie [emoji299]
Miłego dnia Wam życzę [emoji92]Zobacz załącznik 1119689
Albo coś przegapiłam albo nie wiem, bo ja ani burzy ani linczu nie zaobserwowałam [emoji848][emoji848]

Do góry