reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak w ogóle to Dzień dobry dziewczynki 😘
Tak myślałam że wywołam burzę na forum i zostanę zlinczowana😜
Ale jako że to forum jest już częścią mojego życia to się z Wami dzielę takimi sprawami❤
Wszystkim Wam życzę jak najlepiej !!!😘
Właśnie pochłaniam śniadaniowa owsiankę i biorę się za trening 💪
Brzydka pogoda dziś u mnie ☔
Miłego dnia Wam życzę ✨Zobacz załącznik 1119689
No coś ty, jaki lincz 😜. Każdy ma inne zdanie, jak to zwykle z kobitkami jest😜. Śniadanko baardzo apetyczne, jadłabym😍. Pazurki ładne, mojego męża ulubiony kolor;)
Jestem mega ciekawa jak wyglądasz... Mnie to już wszyscy widzieli😜. Pokażesz pyska? Bo spać nie będę mogła;)

reklama
No coś ty, jaki lincz 😜. Każdy ma inne zdanie, jak to zwykle z kobitkami jest😜. Śniadanko baardzo apetyczne, jadłabym😍. Pazurki ładne, mojego męża ulubiony kolor;)
Jestem mega ciekawa jak wyglądasz... Mnie to już wszyscy widzieli😜. Pokażesz pyska? Bo spać nie będę mogła;)
Wiem wiem 😘 Żartowałam z tym linczem🤪
Taki Orange 🍊🍊
Pazury już zajechane może zrobię dziś nowe
Hehehe taka nie ogarnięta jestem bez mejkapu😜
Niech będzie cykam fotę i wsiadam na rower 🚴‍♀️

Ostatnia edycja:
Taki Orange 🍊🍊

Zobacz załącznik 1119736
Tyyy, ale jesteś dżaga 😍 . Też bym chciała tak wyglądać bez makijażu😜. @bazylia128 patrz na cycolki
A wyobrażałam sobie ciebie jako blondynkę z okrągłą buźką 😜 . A tu zonk😘

Pycha.[emoji3]
Tak w ogóle to Dzień dobry dziewczynki [emoji8]
Tak myślałam że wywołam burzę na forum i zostanę zlinczowana[emoji12]
Ale jako że to forum jest już częścią mojego życia to się z Wami dzielę takimi sprawami[emoji173]
Wszystkim Wam życzę jak najlepiej !!![emoji8]
Właśnie pochłaniam śniadaniowa owsiankę i biorę się za trening [emoji123]
Brzydka pogoda dziś u mnie [emoji299]
Miłego dnia Wam życzę [emoji92]Zobacz załącznik 1119689

hehehehehehehehehehehe to samo sobie pomyslalam - osz ty moja bdziągwo ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Taki Orange 🍊🍊

Zobacz załącznik 1119736
jprl jaka sliczna jestes i drobniutka i cycorki wielkie :o:o:oDziewczyny dochodze do wniosku ze chyba tylko te ladne maja problem z zajsciem w ciaze ;)

reklama
Wrocilam i kuuuupppillllam to co chcialam i oczywiscie mase tego czego nie bylo w planach - łącznie z zywymi kamieniami w donniczce 😂 😂 😂 Ubrana byla w sukieneczke taka luzna, brazową i takie wiosenne kozaczki luzne do łydki, i ramoneske ;) Jak jade w moasto to sie lubie wystroic a co ;) Nawet rosseman mi przyszedl i zabariam sie za rozpakowywanie to pozniej wrzuce zdjecie ;) Jestem w szoku ze tak szybko przyszlo ;) Coooo zzzaaa dzziienn ;)

Do góry