reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tak w ogóle to Dzień dobry dziewczynki 😘
Tak myślałam że wywołam burzę na forum i zostanę zlinczowana😜
Ale jako że to forum jest już częścią mojego życia to się z Wami dzielę takimi sprawami❤
Wszystkim Wam życzę jak najlepiej !!!😘
Właśnie pochłaniam śniadaniowa owsiankę i biorę się za trening 💪
Brzydka pogoda dziś u mnie ☔
Miłego dnia Wam życzę ✨Zobacz załącznik 1119689
No coś ty, jaki lincz 😜. Każdy ma inne zdanie, jak to zwykle z kobitkami jest😜. Śniadanko baardzo apetyczne, jadłabym😍. Pazurki ładne, mojego męża ulubiony kolor;)
Jestem mega ciekawa jak wyglądasz... Mnie to już wszyscy widzieli😜. Pokażesz pyska? Bo spać nie będę mogła;)

reklama
No coś ty, jaki lincz 😜. Każdy ma inne zdanie, jak to zwykle z kobitkami jest😜. Śniadanko baardzo apetyczne, jadłabym😍. Pazurki ładne, mojego męża ulubiony kolor;)
Jestem mega ciekawa jak wyglądasz... Mnie to już wszyscy widzieli😜. Pokażesz pyska? Bo spać nie będę mogła;)
Wiem wiem 😘 Żartowałam z tym linczem🤪
Taki Orange 🍊🍊
Pazury już zajechane może zrobię dziś nowe
Hehehe taka nie ogarnięta jestem bez mejkapu😜
Niech będzie cykam fotę i wsiadam na rower 🚴‍♀️

Ostatnia edycja:
Taki Orange 🍊🍊

Zobacz załącznik 1119736
Tyyy, ale jesteś dżaga 😍 . Też bym chciała tak wyglądać bez makijażu😜. @bazylia128 patrz na cycolki
A wyobrażałam sobie ciebie jako blondynkę z okrągłą buźką 😜 . A tu zonk😘

Pycha.[emoji3]
Tak w ogóle to Dzień dobry dziewczynki [emoji8]
Tak myślałam że wywołam burzę na forum i zostanę zlinczowana[emoji12]
Ale jako że to forum jest już częścią mojego życia to się z Wami dzielę takimi sprawami[emoji173]
Wszystkim Wam życzę jak najlepiej !!![emoji8]
Właśnie pochłaniam śniadaniowa owsiankę i biorę się za trening [emoji123]
Brzydka pogoda dziś u mnie [emoji299]
Miłego dnia Wam życzę [emoji92]Zobacz załącznik 1119689

hehehehehehehehehehehe to samo sobie pomyslalam - osz ty moja bdziągwo ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Taki Orange 🍊🍊

Zobacz załącznik 1119736
jprl jaka sliczna jestes i drobniutka i cycorki wielkie :o:o:oDziewczyny dochodze do wniosku ze chyba tylko te ladne maja problem z zajsciem w ciaze ;)

reklama
Wrocilam i kuuuupppillllam to co chcialam i oczywiscie mase tego czego nie bylo w planach - łącznie z zywymi kamieniami w donniczce 😂 😂 😂 Ubrana byla w sukieneczke taka luzna, brazową i takie wiosenne kozaczki luzne do łydki, i ramoneske ;) Jak jade w moasto to sie lubie wystroic a co ;) Nawet rosseman mi przyszedl i zabariam sie za rozpakowywanie to pozniej wrzuce zdjecie ;) Jestem w szoku ze tak szybko przyszlo ;) Coooo zzzaaa dzziienn ;)

Do góry