reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewuszki, najlepiej to niech ten bioenergoterapeuta wszystkie naraz nas odblokuje bo tu rzesza chętnych 😆 ja myśle, ze wiele rzeczy działa na zasadzie placebo ale wszystko co może pomoc ja chce!!! 😅😅😅 chociaż moj M jak chciałam iść na akupunkturę to sie na mnie wkurzył...i tak poszłam raz, dowiedziałam się, ze mam zimna macice ( co chyba jest prawda bo wszystkie objawy według chińskiej medycyny mam) ale nie podobały mi się igiełki bo mi było zimno i pan powiedział, ze muszę zamówić zioła za 250 zł bo to najbardziej działa...i jakoś tak zrezygnowałam ;)
Poza tym u mnie straszliwa pogoda!!
@bazylia128 ja mam 3 budleje w doniczkach czekających na posadzenie bo zamówiłam przez neta w zeszłym tygodniu :)
A zdjęcia to się nie doczekamy żadnego 😢. No wezzzz, choć kawałek trawki pokaż 🙏
Zablokowana czakra (swoją drogą nie wiem co to), zimna macica... Kuwa jaka magia 😜

Dziewczyny nie wiem czy dobrze zrobilam ale napisalam do aniaslu - w sprawie @Camilleka ;( Moze maja do niej jakis kontakt... Martwie sie o nia wczoraj w nocy sie przebudzilam i o niej myslalam ;( Moze panikuje ale nie sadze zeby tak nagle z dnia na dzien BEZ SLOWA zniknela - boje sie ze cos tam sie wydarzylo. Moze teraz potrzebuje pomocy, moze potrzebuje nas, przeciez nie wspominala nic ze wraca do pl, nic ze ma dosyc forum, chciala sie dalej starac i czekala az kliniki rusza. Nie wydaje mi sie zeby to problem z apka, @Camilleka jesli nic sie nie stalo a nie chce ci sie to chociaz lajknij posta zebysmy wiedzialy ze nic sie nie stalo... Mimo wszystko nie sadze ze tak poprostu sie nie odzywa. Jeszcze mi przyszlo do glowy ze moze wyjechali na jakas wycieczke - no ale to przeciez teraz niemozliwe...
No, ja też myślę tak jak Ty 🙁. Ostatni raz chyba pisała jak mi życzenia składała
Dobrze zrobiłaś, ale pewnie aniaslu też nic nie wie 🙁

Kawałek altanki 😂 i trawki 😂😘

Załączniki

• 9F735D27-3E28-4D76-9236-6F6540C782EF.jpeg
    9F735D27-3E28-4D76-9236-6F6540C782EF.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 100
Weeeez bo mam wyrzuty sumienia 😌.
O której jedziesz na shopping? Porobisz zdjęcia co kupisz?
juz jestem ubrana i czekam na rodzicow ;) Glownie to beda borowki ale bede pytac o ta budleje. Musze kupic jeszcze dwie zwykle donice 20 litrowe bo ukasz zalatwil od swojej Zochy ;) dwa krzaczki pomidorkow koktajlowych -maskotka sie nazywaja ;) One podobno daja po 600 pomidorkow z jednego krzaczka ;)

reklama
Do góry