reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
wow ale masz tam czysciutko jak w bajce i widze surfinie ale ja mam te drobne ;)
Akurat na zdjęciu to nawet był bałagan ;) te surfinie wiszą na altance ale jak pada to je ściągam żeby je deszczyk podlal troszkę ;) teraz je schowałam bo pogoda masakra i leje już cała noc :( a trawka na pierwszym zdjęciu dopiero wschodzila a na drugim jest po pierwszym skoszeniu ;) jeszcze duzoooo pracy bo druga cześć ogródka robię 😅😅😅

juz jestem ubrana i czekam na rodzicow ;) Glownie to beda borowki ale bede pytac o ta budleje. Musze kupic jeszcze dwie zwykle donice 20 litrowe bo ukasz zalatwil od swojej Zochy ;) dwa krzaczki pomidorkow koktajlowych -maskotka sie nazywaja ;) One podobno daja po 600 pomidorkow z jednego krzaczka ;)
w co się ubrałaś? Wyglądasz jak człowiek? Kup mi coś 😜
Mój Rocky uwielbia pomidorki koktajlowe i sam zawsze podchodził do krzaczka i sobie jadł:). A księżniczkę Lenkę trzeba było karmić z ręki to kilka zjadła

ja pitolę, ale pięknie😍😍😍. A jaki piękny ten dzban z uszami😍 Czuję tam spore pieniądzory😜. Śliczny widok😍
Hahaha altankę z mężem sami zrobiliśmy 😅 kuwa ale było ciężko, kazał mi trzymać belki 😅😅😅 ale daliśmy radę 💪 i teraz mega satysfakcja ;) a firanki dodają powiewu luksusu jak to kiedyś powiedziałaś 😂😂😂 robią robotę ;) co do dzbana to ja kocham takie rustykalne, ceramiczne materiały, lubię donice z gliny itd. bo one z wiekiem coraz ładniej wyglądają :) niezbyt lubię takie nowoczesne formy, tzn u kogoś mi się podoba jak ma taki nowoczesny dom i ogród ale ja wole wystrój rustykalny i swojski ;)

Akurat na zdjęciu to nawet był bałagan ;) te surfinie wiszą na altance ale jak pada to je ściągam żeby je deszczyk podlal troszkę ;) teraz je schowałam bo pogoda masakra i leje już cała noc :( a trawka na pierwszym zdjęciu dopiero wschodzila a na drugim jest po pierwszym skoszeniu ;) jeszcze duzoooo pracy bo druga cześć ogródka robię 😅😅😅
Chciałabym mieć taki ''bałagan'' jak u Ciebie. Jesteś gorsza niż ja z samooceną, masz przepięknie 😍

Hahaha altankę z mężem sami zrobiliśmy 😅 kuwa ale było ciężko, kazał mi trzymać belki 😅😅😅 ale daliśmy radę 💪 i teraz mega satysfakcja ;) a firanki dodają powiewu luksusu jak to kiedyś powiedziałaś 😂😂😂 robią robotę ;) co do dzbana to ja kocham takie rustykalne, ceramiczne materiały, lubię donice z gliny itd. bo one z wiekiem coraz ładniej wyglądają :) niezbyt lubię takie nowoczesne formy, tzn u kogoś mi się podoba jak ma taki nowoczesny dom i ogród ale ja wole wystrój rustykalny i swojski ;)
Powiem Ci, że było warto się pomęczyć, bo efekt jest super😍. Pozytywne zazdro😍. Czuję podobnie jak Ty, tez nowoczesne rzeczy mi się podobają, ale nie u siebie;). Tez uwielbiam swojskie klimaty a nie wszystko pod linijkę🙂

Już nie mogę się doczekać relacji z otwierania [emoji3][emoji1787][emoji3]
No i te nogi to może być duży problem [emoji3][emoji3][emoji3] ja mam jeden cycek większy od drugiego może to mój problem.[emoji3]
Kochana może masz zablokowaną czakrę tak jak ja i w tym jest problem
Dzisiaj dzwoniliśmy do tego bioenergoterapeuty o którym wam wspominałam [emoji2957]
Poprosił o przesłanie mojego zdjęcia,ok wysłaliśmy
Oddzwonił i mówi że ja w ciąże nie zajdę ,a jak zajdę to nie donoszę..
Że żaden lekarz mi nie pomoże
Że mója mama musiała mieć dużo stresów jak była ze mną wciąży i na mnie to przeszło
Że jestem zablokowana,mam jakaś tam czakrę zablokowana w tym jest problem
A i że jedna nogę mam krótsza druga dłuższą[emoji16]
Mój eM wierzy w to wszystko i jedziemy do niego w przyszłym tygodniu na wizytę aby mnie „odblokował” hehe
Mówił że u mnie w Kielcach dzięki niemu 3 dzieciaczków się urodziła
Sama znam jedna z tych osób ,serio.
Teraz lata taka mała blondyneczka łobuziara [emoji12]
Z ich polecenia tam jedziemy
Oni tyyyyle lat się starali i nic ,inseminacje ,6x invitro bezskuteczne,wyniki dobre
Została odblokowana przez niego i od razu w następnym miesiącu ciąża [emoji854]jej pierwsza wyczekana po 40

reklama
Do góry