ja pitolę, ale pięknie. A jaki piękny ten dzban z uszami Czuję tam spore pieniądzory. Śliczny widokKawałek altanki i trawki
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
ossszzzz ty moja taktownisuu wiedzialam ze to skomentujesz Jaaaaadddeeeeeeeeja pitolę, ale pięknie. A jaki piękny ten dzban z uszami Czuję tam spore pieniądzory. Śliczny widok
Akurat na zdjęciu to nawet był bałagan te surfinie wiszą na altance ale jak pada to je ściągam żeby je deszczyk podlal troszkę teraz je schowałam bo pogoda masakra i leje już cała noc a trawka na pierwszym zdjęciu dopiero wschodzila a na drugim jest po pierwszym skoszeniu jeszcze duzoooo pracy bo druga cześć ogródka robięwow ale masz tam czysciutko jak w bajce i widze surfinie ale ja mam te drobne
w co się ubrałaś? Wyglądasz jak człowiek? Kup mi cośjuz jestem ubrana i czekam na rodzicow Glownie to beda borowki ale bede pytac o ta budleje. Musze kupic jeszcze dwie zwykle donice 20 litrowe bo ukasz zalatwil od swojej Zochy dwa krzaczki pomidorkow koktajlowych -maskotka sie nazywaja One podobno daja po 600 pomidorkow z jednego krzaczka
Mój Rocky uwielbia pomidorki koktajlowe i sam zawsze podchodził do krzaczka i sobie jadł. A księżniczkę Lenkę trzeba było karmić z ręki to kilka zjadła
Hahaha altankę z mężem sami zrobiliśmy kuwa ale było ciężko, kazał mi trzymać belki ale daliśmy radę i teraz mega satysfakcja a firanki dodają powiewu luksusu jak to kiedyś powiedziałaś robią robotę co do dzbana to ja kocham takie rustykalne, ceramiczne materiały, lubię donice z gliny itd. bo one z wiekiem coraz ładniej wyglądają niezbyt lubię takie nowoczesne formy, tzn u kogoś mi się podoba jak ma taki nowoczesny dom i ogród ale ja wole wystrój rustykalny i swojskija pitolę, ale pięknie. A jaki piękny ten dzban z uszami Czuję tam spore pieniądzory. Śliczny widok
Chciałabym mieć taki ''bałagan'' jak u Ciebie. Jesteś gorsza niż ja z samooceną, masz przepięknieAkurat na zdjęciu to nawet był bałagan te surfinie wiszą na altance ale jak pada to je ściągam żeby je deszczyk podlal troszkę teraz je schowałam bo pogoda masakra i leje już cała noc a trawka na pierwszym zdjęciu dopiero wschodzila a na drugim jest po pierwszym skoszeniu jeszcze duzoooo pracy bo druga cześć ogródka robię
Pójdźka
Ale pięknie tam maszKawałek altanki i trawki
Powiem Ci, że było warto się pomęczyć, bo efekt jest super. Pozytywne zazdro. Czuję podobnie jak Ty, tez nowoczesne rzeczy mi się podobają, ale nie u siebie. Tez uwielbiam swojskie klimaty a nie wszystko pod linijkęHahaha altankę z mężem sami zrobiliśmy kuwa ale było ciężko, kazał mi trzymać belki ale daliśmy radę i teraz mega satysfakcja a firanki dodają powiewu luksusu jak to kiedyś powiedziałaś robią robotę co do dzbana to ja kocham takie rustykalne, ceramiczne materiały, lubię donice z gliny itd. bo one z wiekiem coraz ładniej wyglądają niezbyt lubię takie nowoczesne formy, tzn u kogoś mi się podoba jak ma taki nowoczesny dom i ogród ale ja wole wystrój rustykalny i swojski
Aaaanna
Już nie mogę się doczekać relacji z otwierania [emoji3][emoji1787][emoji3]
No i te nogi to może być duży problem [emoji3][emoji3][emoji3] ja mam jeden cycek większy od drugiego może to mój problem.[emoji3]
No i te nogi to może być duży problem [emoji3][emoji3][emoji3] ja mam jeden cycek większy od drugiego może to mój problem.[emoji3]
Kochana może masz zablokowaną czakrę tak jak ja i w tym jest problem
Dzisiaj dzwoniliśmy do tego bioenergoterapeuty o którym wam wspominałam [emoji2957]
Poprosił o przesłanie mojego zdjęcia,ok wysłaliśmy
Oddzwonił i mówi że ja w ciąże nie zajdę ,a jak zajdę to nie donoszę..
Że żaden lekarz mi nie pomoże
Że mója mama musiała mieć dużo stresów jak była ze mną wciąży i na mnie to przeszło
Że jestem zablokowana,mam jakaś tam czakrę zablokowana w tym jest problem
A i że jedna nogę mam krótsza druga dłuższą[emoji16]
Mój eM wierzy w to wszystko i jedziemy do niego w przyszłym tygodniu na wizytę aby mnie „odblokował” hehe
Mówił że u mnie w Kielcach dzięki niemu 3 dzieciaczków się urodziła
Sama znam jedna z tych osób ,serio.
Teraz lata taka mała blondyneczka łobuziara [emoji12]
Z ich polecenia tam jedziemy
Oni tyyyyle lat się starali i nic ,inseminacje ,6x invitro bezskuteczne,wyniki dobre
Została odblokowana przez niego i od razu w następnym miesiącu ciąża [emoji854]jej pierwsza wyczekana po 40
reklama
CudnieTez bym chciala ogord,a mam maly balkon w bloku
Podziel się: