reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pewnie tak, pytałam już nawet o to lekarza i zaprzeczył powiedział że nie ma sensu.. Musiałabym z nim znów się wyklucac.
Mój profesor ma na ten temat inne zdanie. Poza tym, Twój lekarz już raz wygłosił teorie, która niewiele miała wspólnego z prawdą...
I jasne, że nikt Ci niczego nie zagwarantuje. Ale skoro to ma być ostatnia stymulacja to ja robiłabym wszystko żeby dać sobie jak najwięcej szans.
Ale jak mówię, rozumiem, że możesz mieć inne podejście.

Serio?Ja mam mniejsze 2 razy A i tak się nie mogę doczekać aż wrócą do swojego rozmiaru normalnego.Jakos nie czuje się konforforwo jak mi rosną nie wiem może ja jakaś dziwna jestem
Tak serio 😊ale lubię je tak naprawdę dopiero od momentu gdy trafilam do brafiterki i pomogła mi dobrać dobry biustonosz. Wcześniej nosiłam taki normalny sklepowy rozmiar 75B lub C😕i nie on trzymał biustu jak należy. Wyłaził, podskakiwał na kazdym kroku. Teraz mam 70F/G, szerokie ramiączka, dobrze dopasowany obwód i miseczki z ktorych nic nie wyłazi 😀

Ostatnia edycja:
@Murawa co słychać kochana? Pracujesz już po 8h?
@Netiaskitchen @Tasza @Dakita30 @sandra777.12 jak się czujecie?
@Aaaanna Jak Twój brzusio?
@Aduś16 trzymam kciuki aby pobrali z tego jak najwięcej. Jednak coś rośnie A nie jak mówił jeden...dobrze,że masz taka wiedzę i nie dajesz sobie w kasze dmuchać.
@goffa13 Jak sytuacja?
Wszystkim Wam życzę miłego dnia, czuje,że niedługo zacznie się dziać na forum, bo co raz więcej pisze,że wraca lub myśli nad powrotem do walki. 💪💪💪🍀🍀🍀
Nooo hejka, hejka ;)
U nas wszystko dobrze, ktoś mnie ciągle bombarduje od środka 🥰
Ogólnie czyje się dobrze, o wiele lepiej niż wcześniej. Tylko ciężej mi wstawać 😑
Na plusie mam niecałe 4 kg ;) a za dwa tygodnie mam usg, ciekawe czy się potwierdzi, że mam pępowinę dwunaczyniową 🤷🏼‍♀️
No nic, pozostało mi czekać ;)
Aktualnie jestem w 27 tc, szczerze nie wiem
kiedy to zleciało .. nim się obejrzę a już będzie „po wszystkim”

Mam nadzieje, że wszystkie staraczki będą mogły ruszać z kopyta 👍🏼 Oby wszystkie były w tym roku w ciąży ✊🏻 A za ciężarówki także trzymam kciukaski ;)
Dużo zdrówka i spokoju ;* wysyłam ciążowe zarazki 🤩

A Ty Sylwia jak się czujesz ? Czytałam, że maluch zaczął smyranko 🥰 niech smyra jak najwiecej 🤓

Załączniki

• 78B90750-79D4-47DC-9F10-358DF71D9C7A.jpeg
    78B90750-79D4-47DC-9F10-358DF71D9C7A.jpeg
    772,7 KB · Wyświetleń: 102
Jakie przeciwciala? Ja sie na tym nie znam ;)
Też się na tym nie znam bo nie jestem lekarzem. poczytaj o immunoglobulinach albo iVIg, zapytaj też docenta. On pewnie odradzi bo to droga sprawa i nie ma potwierdzonej naukowo skuteczności ale jest dużo przypadków gdzie one dopiero pomogły, i przy poronieniach i braku ciąż. więcej jest w tym temacie do poczytania na angielko jezycznych forach.

Mój profesor ma na ten temat inne zdanie. Poza tym, Twój lekarz już raz wygłosił teorie, która niewiele miała wspólnego z prawdą...
I jasne, że nikt Ci niczego nie zagwarantuje. Ale skoro to ma być ostatnia stymulacja to ja robiłabym wszystko żeby dać sobie jak najwięcej szans.
Ale jak mówię, rozumiem, że możesz mieć inne podejście.
Wiesz na tyle blastocyst co miałam i 6 transferow tylko raz miałam betę 0 więc nie widzę osobiście tu przewagi 3 dniowego zarodka w moim przypadku. Pewnie bym się uparla gdyby nigdy do ciąży nie dochodziło albo gdyby mi zarodki do 5tej doby nie dozywaly

reklama
Do góry