Netiaskitchen
Fanka BB :)
Czad!!!Jaki ładny brzuszek, ten mój to wyglada jak zaawansowana ciaza a na wadze dopiero teraz wskoczyłam na +2kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czad!!!Jaki ładny brzuszek, ten mój to wyglada jak zaawansowana ciaza a na wadze dopiero teraz wskoczyłam na +2kg
Mój profesor ma na ten temat inne zdanie. Poza tym, Twój lekarz już raz wygłosił teorie, która niewiele miała wspólnego z prawdą...Pewnie tak, pytałam już nawet o to lekarza i zaprzeczył powiedział że nie ma sensu.. Musiałabym z nim znów się wyklucac.
Tak serio ale lubię je tak naprawdę dopiero od momentu gdy trafilam do brafiterki i pomogła mi dobrać dobry biustonosz. Wcześniej nosiłam taki normalny sklepowy rozmiar 75B lub Ci nie on trzymał biustu jak należy. Wyłaził, podskakiwał na kazdym kroku. Teraz mam 70F/G, szerokie ramiączka, dobrze dopasowany obwód i miseczki z ktorych nic nie wyłaziSerio?Ja mam mniejsze 2 razy A i tak się nie mogę doczekać aż wrócą do swojego rozmiaru normalnego.Jakos nie czuje się konforforwo jak mi rosną nie wiem może ja jakaś dziwna jestem
Jakie przeciwciala? Ja sie na tym nie znamTo przeciwciała, pytasz co jeszcze można zrobić to zasugerowalam. Nic Ci nie da gwarancji a można po prostu próbować innych sposobów które pomogły nie jednym, tym bardziej jak w wyniku wszystko niby ok jest
Pieknie wyglądaszNo masz moje ściany na balkonie jeszcze puste. A brzuszek? przyznam,że dobrze było robić zdjęcia późnym popołudniem bo wylazl Zobacz załącznik 1119181Zobacz załącznik 1119182Zobacz załącznik 1119183
Nooo hejka, hejka@Murawa co słychać kochana? Pracujesz już po 8h?
@Netiaskitchen @Tasza @Dakita30 @sandra777.12 jak się czujecie?
@Aaaanna Jak Twój brzusio?
@Aduś16 trzymam kciuki aby pobrali z tego jak najwięcej. Jednak coś rośnie A nie jak mówił jeden...dobrze,że masz taka wiedzę i nie dajesz sobie w kasze dmuchać.
@goffa13 Jak sytuacja?
Wszystkim Wam życzę miłego dnia, czuje,że niedługo zacznie się dziać na forum, bo co raz więcej pisze,że wraca lub myśli nad powrotem do walki.
Też się na tym nie znam bo nie jestem lekarzem. poczytaj o immunoglobulinach albo iVIg, zapytaj też docenta. On pewnie odradzi bo to droga sprawa i nie ma potwierdzonej naukowo skuteczności ale jest dużo przypadków gdzie one dopiero pomogły, i przy poronieniach i braku ciąż. więcej jest w tym temacie do poczytania na angielko jezycznych forach.Jakie przeciwciala? Ja sie na tym nie znam
Wiesz na tyle blastocyst co miałam i 6 transferow tylko raz miałam betę 0 więc nie widzę osobiście tu przewagi 3 dniowego zarodka w moim przypadku. Pewnie bym się uparla gdyby nigdy do ciąży nie dochodziło albo gdyby mi zarodki do 5tej doby nie dozywalyMój profesor ma na ten temat inne zdanie. Poza tym, Twój lekarz już raz wygłosił teorie, która niewiele miała wspólnego z prawdą...
I jasne, że nikt Ci niczego nie zagwarantuje. Ale skoro to ma być ostatnia stymulacja to ja robiłabym wszystko żeby dać sobie jak najwięcej szans.
Ale jak mówię, rozumiem, że możesz mieć inne podejście.
Ja też mam balony i wole mój standardowy rozmiarSerio?Ja mam mniejsze 2 razy A i tak się nie mogę doczekać aż wrócą do swojego rozmiaru normalnego.Jakos nie czuje się konforforwo jak mi rosną nie wiem może ja jakaś dziwna jestem
[emoji8][emoji7][emoji173]Pieknie wyglądasz [emoji7][emoji7][emoji7]
Taras prześliczny!!!