Netiaskitchen
Fanka BB :)
Ja slyszałam o przedziale 18-20 na ostatnim podglądzie żeby wyznaczać termin punkcji za 36h.Dziewczyny Ile mm musza mieć pęcherzyki do punkcji - między 15 a 20 ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja slyszałam o przedziale 18-20 na ostatnim podglądzie żeby wyznaczać termin punkcji za 36h.Dziewczyny Ile mm musza mieć pęcherzyki do punkcji - między 15 a 20 ?
Tak, tak, czyli docelowo w dniu punkcji żeby miały jakies 22,to mialam na myśli w moim poście [emoji16]Ja slyszałam o przedziale 18-20 na ostatnim podglądzie żeby wyznaczać termin punkcji za 36h.
Dziewczyny Ile mm musza mieć pęcherzyki do punkcji - między 15 a 20 ?
Nie obstawiaj tak bo wtedy na przeciw wyjdzie AA - tak sie tego boje ;(To akurat plus taka zwiększona świadomość, dystans do wielu rzeczy dawaj znać jak będziesz miała wynik Kirów. Obstawiam bx
heheheh dlaczego mialabym miec cos mind Nie przesadzaj Lilka cudowna, zawsze mi sie podobaja takie sesje i zawsze sobie obiecywalam ze zrobie swoim dzieciom!!! A tu masz ci los U mnie w klinice tez dzwonia po porodzie bo sie tu kiedys dziewczyny wypowiadalyA to u mnie dzwonią do Ciebie jakieś 2 miechy po terminie porodu. Wypytują o wiele rzeczy i wtedy wrzucają w statystyki. W sensie no jak idziesz na wizytę serduszkowa to to na pewno gdzieś tam w cyferkach też się pojawia jako udany transfer, ale jakby zamykają teczkę dopiero po porodzie.
No i ja odpowiadałam im wtedy po porodzie mailowo i dołączyłam zdjęcie, bo akurat byliśmy wtedy po sesji. Więc oddzwonili z gratulacjami zachwycając się moja Lilka. I dzis fejs mi wlasnie o tej sesji przypomnial to pozwolę sobie na prywatę if you don't mind
[emoji4]Zobacz załącznik 1118647
Zobacz na @Tasza AA to nie wyrokNie obstawiaj tak bo wtedy na przeciw wyjdzie AA - tak sie tego boje ;(
Bo już za dużo razy się zawiodlaś myszko. Dlatego nie celebrujemy już transferu tak jak to było na początku, teraz wiemy czego się spodziewać, niestety . Pamiętam jak ja rozemocjonowana chwaliłam się siostrze i koleżance że jadę na transfer... Teraz nikomu nie powiem, bo to aż głupio mówić że znowu się nie udałono wiem ale pamietam jak podchodzilam zawsze do transferu to bylo takie wyjatkowe, wielkie swieto cos wyjatkowego a teraz to uczucie gdzies mi sie zatarlo... Po tym calym in vitro innaczej juz patrze na swiat, nie jestem ta sama osobą, na patrze na zycie juz w taki naiwny sposob
nie no rozwalilas mnie tym designem Ale jak zdrowo - normalnie sniadanie na medalBo już za dużo razy się zawiodlaś myszko❤. Dlatego nie celebrujemy już transferu tak jak to było na początku, teraz wiemy czego się spodziewać, niestety . Pamiętam jak ja rozemocjonowana chwaliłam się siostrze i koleżance że jadę na transfer... Teraz nikomu nie powiem, bo to aż głupio mówić że znowu się nie udało
No ale świeci słonko, będzie zimny choć ładny dzień i nie można się użalać .
Patrz jak ja jem śniadanie w pracy, nie moge się przez tyle lat talerza dorobić . No i nie muszę myć garów po jedzeniu Zobacz załącznik 1118659
Ale urocza minkaA to u mnie dzwonią do Ciebie jakieś 2 miechy po terminie porodu. Wypytują o wiele rzeczy i wtedy wrzucają w statystyki. W sensie no jak idziesz na wizytę serduszkowa to to na pewno gdzieś tam w cyferkach też się pojawia jako udany transfer, ale jakby zamykają teczkę dopiero po porodzie.
No i ja odpowiadałam im wtedy po porodzie mailowo i dołączyłam zdjęcie, bo akurat byliśmy wtedy po sesji. Więc oddzwonili z gratulacjami zachwycając się moja Lilka. I dzis fejs mi wlasnie o tej sesji przypomnial to pozwolę sobie na prywatę if you don't mind
[emoji4]Zobacz załącznik 1118647