reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
[emoji7][emoji7][emoji7]
A to u mnie dzwonią do Ciebie jakieś 2 miechy po terminie porodu. Wypytują o wiele rzeczy i wtedy wrzucają w statystyki. W sensie no jak idziesz na wizytę serduszkowa to to na pewno gdzieś tam w cyferkach też się pojawia jako udany transfer, ale jakby zamykają teczkę dopiero po porodzie.
No i ja odpowiadałam im wtedy po porodzie mailowo i dołączyłam zdjęcie, bo akurat byliśmy wtedy po sesji. Więc oddzwonili z gratulacjami zachwycając się moja Lilka. I dzis fejs mi wlasnie o tej sesji przypomnial to pozwolę sobie na prywatę if you don't mind
[emoji4]Zobacz załącznik 1118647

A to u mnie dzwonią do Ciebie jakieś 2 miechy po terminie porodu. Wypytują o wiele rzeczy i wtedy wrzucają w statystyki. W sensie no jak idziesz na wizytę serduszkowa to to na pewno gdzieś tam w cyferkach też się pojawia jako udany transfer, ale jakby zamykają teczkę dopiero po porodzie.
No i ja odpowiadałam im wtedy po porodzie mailowo i dołączyłam zdjęcie, bo akurat byliśmy wtedy po sesji. Więc oddzwonili z gratulacjami zachwycając się moja Lilka. I dzis fejs mi wlasnie o tej sesji przypomnial to pozwolę sobie na prywatę if you don't mind
[emoji4]Zobacz załącznik 1118647
Jakiez to piękne dziecię

Dzięki dziewczyny. [emoji8]
Słodka po matce [emoji23][emoji1787][emoji16] hahahaha
Ale takie sesje ogólnie bardzo polecam, super pamiątka.
Moja sister ma fioła na punkcie takich sesji 🙂. W niedzielę nawet byłam z nimi na spacerze bo zagoniła swojego męża z taką piłą ręczną żeby jej uciął kilka brzozowych palików. A my szłyśmy to nadzorować 😜 Potem ma zbudować takie mini łóżeczko z tej brzozy, położyć tam jakis kocyk, swoje dziecię i jebnać że 100 zdjęć😀. W sumie fajne, ale dużo zachodu, trzeba to lubić 🙂

Moja sister ma fioła na punkcie takich sesji [emoji846]. W niedzielę nawet byłam z nimi na spacerze bo zagoniła swojego męża z taką piłą ręczną żeby jej uciął kilka brzozowych palików. A my szłyśmy to nadzorować [emoji12] Potem ma zbudować takie mini łóżeczko z tej brzozy, położyć tam jakis kocyk, swoje dziecię i jebnać że 100 zdjęć[emoji3]. W sumie fajne, ale dużo zachodu, trzeba to lubić [emoji846]
Jasne. Taka jedna sesja noworodkowa trwa 4h i robi się ją w 2 pierwszych tygodniach zycia, więc serio trzeba mieć dryg do tego i to lubić...

reklama
Hej! Orientujecie się jak to jest z refundacją na leki do in vitro? Czy jeżeli „zużyłam” swoje 3 cykle, ale zawsze dostawałam taki sam lek (Menopur z ewentualnymi kombinacjami z innymi lekami np. Gonalem F) to jakby mi teraz np. Zmienili leki to dostaje nową refundację na 3 cykle, jako że to inne leki, czy chodzi o refundację na jakiekolwiek leki do in vitro na 3 cykle?

Do góry