reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To raczej pobożne życzenie. Codziennie jest ok 350 nowych zakażeń, wirus w PL nie słabnie, utrzymuje się na tym samym poziomie od dłuższego czasu.
Wiem ale uwierz mi w porownaniu do Anglii to w Polsce jest duzo lepsza sytuacja. My juz wyprzedzilismy Włochów. Tu nie wiadomo kiedy to wszystko sie uspokoi i kiedy wszystko wroci do normy 😞

reklama
Wiem ale uwierz mi w porownaniu do Anglii to w Polsce jest duzo lepsza sytuacja. My juz wyprzedzilismy Włochów. Tu nie wiadomo kiedy to wszystko sie uspokoi i kiedy wszystko wroci do normy [emoji20]
Wiem, czytalam że jak społeczeństwo nie będzie uwazac i samo siebie pilnować (bo władze nie wprowadziły odpowiednich ograniczeń) to do końca roku przewidują u Was 100.000 ofiar...
U nas 2 miesiace zamknięcia i Madryt i Barcelona nie dostały pozwolenia na wypuszczenie ludzi w domów, mimo że sytuacja już jest znacznie lepsza. Przynajmniej tydzień lub dwa nadal siedzimy z możliwością jednego godzinnego spaceru.

Hej moje kochane jak wam niedziela mija ? Co słychać? ?mi weekend tak szybko zlecial ze nawet nie wiem kiedy. W piatek pierwszy raz od dwoch miesięcy sie widzialam z moimi dziewczynami. Musialysmy nadrobić te dwa miesiące 🤣maz pojechal na wieczorek z najlepszym kumplem. Chyba obydwoje tego potrzebowalismy. Ciagle razem. Potrzebowaliśmy troche oddechu. A w sobote pojezdzilismy na rowerach i zrobilismy grila na spontanie u znajomych. Boze jak mi ich wszystkich brakowalo. My tu sami wiec oni wszyscy sa dla nas jak rodzina. Powiem szczerze ze doladowalam sobie baterie troche. Dzis niedziela ja odpoczywam a mezulek w pracy 😉caluje was wszystkie😘😘😘
No witaj w końcu ❤️. Cieszę się że naładowalaś akumulatorki, oby więcej takich fajnych dni 😍. Nie ma nic lepszego niż pogaduchy z kumpelkami o wszystkim i o niczym 😍. A jeszcze dodać do tego alko i zarelko to już jest raj😜

Cieszę się,że miałaś taki cudowny weekend;) mi też brakuje spotkań ze znajomymi. Ale w przyszły weekend ryzykujemy i przyjeżdżaja do mnie przyjaciele. Nie widzieliśmy się bardzo dlugo. A za 2.5 tygodnia wroci moj maz. Po 2 miesiącach. Już tak bardzo mi go brakuje,że ledwo daje radę. Z radości chyba podskocze do nieba!
I dziś też leniwa niedziela. Właśnie wracam ze spacerku z siostra i dziećmi. Bylysmy na lodach;)
Miłego wieczorku;)
Na ile mężu wraca? Jak mu tam się w ogóle powodzi? Radzi sobie jakoś?
2 miesiące rozłąki 😱. Szacun że wytrzymałaś, mi na samą myśl robi się słabo, jakbym musiała swojego gdzieś wysłać 😱. No ale niestety, ciężki nasz los, pieniądze bardzo potrzebne 🙄

Na ile mężu wraca? Jak mu tam się w ogóle powodzi? Radzi sobie jakoś?
2 miesiące rozłąki [emoji33]. Szacun że wytrzymałaś, mi na samą myśl robi się słabo, jakbym musiała swojego gdzieś wysłać [emoji33]. No ale niestety, ciężki nasz los, pieniądze bardzo potrzebne [emoji849]
Gdyby nie koronawirus to sytuacja wyglądałaby inaczej.. ;(
Wroci na ok.2 tyg. I kolejne rotacje beda juz duzo krótsze, no chyba,że znow wprowadzą te kwarantanny. Jeżeli chodzi o pracę to bardzo mu się podoba, jest zadowolony. Warunki mieszkaniowe również firma zapewnia fajne. Ale też bardzo tęskni. Inaczej nam bedzie jak będziemy wiedzieli,na ile jedzie, za ile wroci. Teraz to był taki strzał przez wprowadzenie kwarantanny. Nie dość,że pierwszy wyjazd, nie dosc, że miał godzinę na podjęcie decyzji i na drugi dzien już wyjazd to jeszcze nie wiedzieliśmy jak się pracą ułoży i na ile jedzie. No ale pierwsze koty za płoty;) jesteśmy dorośli, podjęliśmy decyzję o zmianie pracy już w zeszłym roku, na szczęście wszystko się dobrze uklada- odpukac. Pomeczymy się kilka lat dla naszego dobra. Ale tęsknota jest ogromna. Najbardziej brakuje mi jego zapachu. Tak bardzo bym sie przytuliła.. Jak wróci i się do niego wkleję to będzie biedny [emoji1787][emoji23] zawsze mi Marek mówił,że czasami chciałby mieć taki guziczek, żeby go wcisnął A ja zrobiłabym się taka malutka i nosiły mnie ze sobą w kieszeni;) I teraz właśnie chce być taka malutka i wskoczyć mu pod skrzydełka;)
Wroci dzien przed usg połówkowym, więc do Gdyni pojedziemy razem. Jak nam pogoda dopisze to wybierzemy się na gofry do portu. Obiecalismy sobie, że jak nam się uda to będziemy od czasu do czasu z Dzidziolkiem jeździć do Gdyni ;)

No i jak na razie beta rośnie:). Mimo, że te moje jajka takie felerne to jednak jakiś zarodeczek dał radę i mam nadzieję, że da radę do końca.
Jejeku jaka mi dajesz nadzieje, dziekuje i kibicuje ❤ Czyli z tego co zrozumialam z kilku zostal jeden i ta jedna blastka teraz rosnie w tobie? A jakiej klasy byl zarodek?

Wiem, czytalam że jak społeczeństwo nie będzie uwazac i samo siebie pilnować (bo władze nie wprowadziły odpowiednich ograniczeń) to do końca roku przewidują u Was 100.000 ofiar...
U nas 2 miesiace zamknięcia i Madryt i Barcelona nie dostały pozwolenia na wypuszczenie ludzi w domów, mimo że sytuacja już jest znacznie lepsza. Przynajmniej tydzień lub dwa nadal siedzimy z możliwością jednego godzinnego spaceru.
Masz racje tutaj na początku jeszcze kazdy sie pilnowal a teraz wchodzisz do sklepu pełno ludzi. Masakra jakas😔

reklama
No witaj w końcu ❤. Cieszę się że naładowalaś akumulatorki, oby więcej takich fajnych dni 😍. Nie ma nic lepszego niż pogaduchy z kumpelkami o wszystkim i o niczym 😍. A jeszcze dodać do tego alko i zarelko to już jest raj😜
My zaszalalysmy troche w piatek i zaczelysmy nagrywać filniki na tym tik toku. Dawno sie tak nie uśmiałam 🤣🤣🤣
A co u Ciebie kochana?

Do góry