Taka mam nadziejęchociaż panikuje strasznie. Tyle się naczytałam różnych rzeczy, że głowę mam pełną czarnych myśli.I będzie rosła dalej[emoji123][emoji110] A potem brzusio
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Ale placisz malutko w porównaniu do tego ile kosztuje kolejna procedura...Z drugiej strony za mrożenie też płacisz. A tak to nie było co mrozić.
U mnie mrożenie 350e, nowa procedura ok 7000€.
Liliana87
I jeszcze długo będziesz miała. Tak jest niestety.. Ja dalej mam chwilę słabości i jakby nie do konca to do mnie dociera. Ale nie czytam naprawde nic! Jak mam wątpliwości to pytam tutaj na forum.. Może i przez to,że nie czytam jestem zacofana w niektórych sprawach, ale znam siebie i jestem wtedy spokojniejsza Na wiele spraw wpływu nie mamy, dużo dzieje się obok nas.. także glowa do góry. Będzie pieknie [emoji8][emoji8][emoji8][emoji173]Taka mam nadziejęchociaż panikuje strasznie. Tyle się naczytałam różnych rzeczy, że głowę mam pełną czarnych myśli.
Pójdźka
A ty nie robilas przypadkiem bety w czwartek?U mnie ta jedna młoda blastocysta się zagnieździła. Mimo, że nie dawali nam dużo szans. Nie wiem co będzie dalej ale na razie beta rośnie. Także to jakiej klasy jest zarodek nie musi przekładać się efekt końcowy.
klaudiaanita
Tak o tym mówił mi lekarzNiestety endomentrioza ma to do siebie, że bardzo uposledza komorki. Wiem z doświadczenia. Dlatego warto ją mieć wyciszona i niestety zabiegi nie zawsze są dobra decyzja, bo przy wycinaniu np torbieli usuwają też zdrowa tkanke, a przez to zmniejszają też amh.
A jeszcze powiedz mi do której doby hoduja Ci zarodki?
Bo przy słabej jakości i małej ilosci wg mojej kliniki lepiej transferować w 3ciej dobie.
Endomenda ma to do siebie..eh
Przerąbane mam
Ale o tym że lepiej transferować w 3dobie nie słyszałam(zapytam lekarza przy stymulacji )
A lepiej na świeżo czy mrożonkę ?
U mnie do 5 doby i zamrozili
nieagatka
To już bez znaczenia. Ja zawsze mialam na świeżo.Tak o tym mówił mi lekarz
Endomenda ma to do siebie..eh
Przerąbane mam
Ale o tym że lepiej transferować w 3dobie nie słyszałam(zapytam lekarza przy stymulacji )
A lepiej na świeżo czy mrożonkę ?
U mnie do 5 doby i zamrozili
bazylia128
I co?Ja mam niskie AMH około 0.7. W pierwszej procedurze miałam hodowane do 3 doby. Tylko wtedy pobrali mi 4 komórki z czego 2 się zaplodnily. Transferowali mi tylko jeden zarodek bo drugi obumarł. Przy drugiej procedurze pobrali mi 9 jajeczek z czego 4 się zaplodnily. Wszystkie hodowali do blastocysty, przetransferowali jeden bo tylko ten jeden wytrwał.
Czarna1985
Hej moje kochane jak wam niedziela mija ? Co słychać? ?mi weekend tak szybko zlecial ze nawet nie wiem kiedy. W piatek pierwszy raz od dwoch miesięcy sie widzialam z moimi dziewczynami. Musialysmy nadrobić te dwa miesiące maz pojechal na wieczorek z najlepszym kumplem. Chyba obydwoje tego potrzebowalismy. Ciagle razem. Potrzebowaliśmy troche oddechu. A w sobote pojezdzilismy na rowerach i zrobilismy grila na spontanie u znajomych. Boze jak mi ich wszystkich brakowalo. My tu sami wiec oni wszyscy sa dla nas jak rodzina. Powiem szczerze ze doladowalam sobie baterie troche. Dzis niedziela ja odpoczywam a mezulek w pracy caluje was wszystkie
Przepraszam, bo może pisałaś. A robiliście kariotypy? Czasem po prostu mamy pecha :-(Ja skończę teraz 27
Mnie martwi jakość moich komórek..ewidentnie jest beznadziejna
Ostatnio tyle komórek naprodukowałam 16pobrali ,10niby idealnych
Miało być tyle zarodków,rokowania były piękne
Później tel ze niestety jest tylko 1
I ten jedyny też miał wadę..
Zwyczajnie boję się teraz..
reklama
Liliana87
Cieszę się,że miałaś taki cudowny weekend mi też brakuje spotkań ze znajomymi. Ale w przyszły weekend ryzykujemy i przyjeżdżaja do mnie przyjaciele. Nie widzieliśmy się bardzo dlugo. A za 2.5 tygodnia wroci moj maz. Po 2 miesiącach. Już tak bardzo mi go brakuje,że ledwo daje radę. Z radości chyba podskocze do nieba!Hej moje kochane jak wam niedziela mija ? Co słychać? ?mi weekend tak szybko zlecial ze nawet nie wiem kiedy. W piatek pierwszy raz od dwoch miesięcy sie widzialam z moimi dziewczynami. Musialysmy nadrobić te dwa miesiące [emoji1787]maz pojechal na wieczorek z najlepszym kumplem. Chyba obydwoje tego potrzebowalismy. Ciagle razem. Potrzebowaliśmy troche oddechu. A w sobote pojezdzilismy na rowerach i zrobilismy grila na spontanie u znajomych. Boze jak mi ich wszystkich brakowalo. My tu sami wiec oni wszyscy sa dla nas jak rodzina. Powiem szczerze ze doladowalam sobie baterie troche. Dzis niedziela ja odpoczywam a mezulek w pracy [emoji6]caluje was wszystkie[emoji8][emoji8][emoji8]
I dziś też leniwa niedziela. Właśnie wracam ze spacerku z siostra i dziećmi. Bylysmy na lodach
Miłego wieczorku
Podziel się: