reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@sandra777.12 sto lat sto lat! Wszystkiego najwspanialszego! Wielkiego brzucha i spełnienia najskrytszych marzeń 💐💐💐🎂
Dziękuje, dziękuje 😊
Z tym brzuchem to uważaj 😂 rozmawiałam dzisiaj z mama i mówi -
Nooo wiesz spotkałam dzisiaj naszą sąsiadkę. Mówiłam Ci wcześniej, że jest w ciąży. (A ona to szczupłych nie należała nigdy). I mama - nooo xxx to niedługo rodzisz ? 😂 a ona - No tak, w sierpniu 😎

A mama mi mówiła- Boooze No wyglada jak wieloryb 😂

Ale najważniejsze jest żeby dziesiątko było zdrowe 👍🏼

reklama
Ktoś tu ostatnio pisał, że zemdlał w sklepie [emoji4] Ja dziś fiklam u fryzjera [emoji2358] Pi**dolona maseczka [emoji38] Raz się wyratowalam głęboko oddychając. A potem zrobiło mi się mega gorąco (jest u nas 27C), oblały mnie poty i nagle ciemno przed oczami [emoji23]
Laski się nieco zestresowały, ale dałyśmy radę. Dobrze, że poszłam tylko ściąć włosy, a kusiło mnie farbowanie. To by dopiero było...
Ja ostatnio w Lidlu słabo.sie czułam do kasy dla kobit w ciąży i niepelnosprawnych sami zdrowi ani się nikt na Ciebie nie popatrzy co za hamstwo

I jak po gruzie zaczyna isc. Chyba odwołają mi transfer zobaczymy do poniedziałku. Endo mi nie rośnie jak trzeba, no tego jeszcze nie było! Większe dawki estrogenu i zobaczyć ma się. Bo dzisiaj 8dc i 6,1mm
A to jest malo jak na ten czas? Ja dzis 12dc a mialam 11,8 mm, ktos kiedys pisal chyba ze do 2mm dzienne moze urosnac.

Ktoś tu ostatnio pisał, że zemdlał w sklepie [emoji4] Ja dziś fiklam u fryzjera [emoji2358] Pi**dolona maseczka [emoji38] Raz się wyratowalam głęboko oddychając. A potem zrobiło mi się mega gorąco (jest u nas 27C), oblały mnie poty i nagle ciemno przed oczami [emoji23]
Laski się nieco zestresowały, ale dałyśmy radę. Dobrze, że poszłam tylko ściąć włosy, a kusiło mnie farbowanie. To by dopiero było...

To ja to ja 😂 gin mi powiedziała, że do 18tc to zupełnie normalne 😜 ja dziś zdążyłam uciec do samochodu że sklepu (byłam z tata po zakupy, zdążyłam mu powiedzieć "idę do samochodu" i ledwo wsiadłam i czułam lekki odlot 😂, jakby samochód stał 3 kroki dalej to bym leżała przed samochodem), więc ja padam jak stoję w kolejce w tej pier**lonej maseczce 😤 dobrze, że miałam do przejścia jakieś 5-6m tylko bo by mi areszt domowy zrobili jakbym znowu gdzieś padła jak długa 😜

reklama
Oj współczuję.. 😔Mam nadzieje ze sie nie poobijalas?

Do góry