Aduś16
Fanka BB :)
Jedynie tyle aby przestrzec przed wyborem Invicty jak ktoś jeszcze się wahaDrogo ....kurcze , rzeczywiście nie wiadomo co mądrego doradzić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedynie tyle aby przestrzec przed wyborem Invicty jak ktoś jeszcze się wahaDrogo ....kurcze , rzeczywiście nie wiadomo co mądrego doradzić.
No i sie wprosilam a mi chodzilo o to ze daj znac co i jak u niego ? .....Hehezapraszam
Tylko nie wiem kiedy się tam wybierzemy
Jutro za to wyjeżdżamy do znajomych w góry,mieszkają w domku maja 3 psy i 6 kotów
Ognicho się zrobi ,wina się wypije
Fajny reset się zapowiada
Ale za to jakie nóżki i tyłek będziesz miała wysportowany![]()
No i właśnie. Wg mnie masz fakty. Bo nie przechodzisz tego pierwszy raz.Niby tak tylko że on twierdzi z wydluzonej stymulacji będą złej jakości komórki. Nie ważne że właśnie z długiej stymulacji do 18 dni u mnie były najlepsze efekty 7 lat temu..
U mnie było podobnie. Pobrali 12 dojrzałych, 6 zapladniali A 6 oocytow zamrozili i z tych 6ciu zapladnianych mieliśmy 4 blastki- I na to lekarz powiedział,że bez rewelacji, że jak na moje wyniki liczył po pierwsze na więcej dojrzałych komórek (na usg widział 11) no i na to,że się 6 zaplodni. Ale był zadowolony,że wszystkie 4AA. Ja wtedy bylam jeszcze calkiem zielona i nie wiedziałam czy dobrze czy źle, ale z perspektywy czasu widzę,że lekarz bardzo w porządku do tego podszedł, szczery i średnio zadowolony ze swojej stymulacji, ostrożnie dobieral leki bo wiedział,że ciagle robia mi się torbiele.. naprawde taki dażący do perfekcji..nie mydlił itd.
Kilkanaście? Min 25k jak dodam wszystko..No i właśnie. Wg mnie masz fakty. Boe przechodzisz tego pierwszy raz.
1 pecherzyk za kilkanaście tysi to jednak chyba przesada...
Z tego wszystkiego zerknełam na cennik bociana. Bez leków wizyty, punkcja 2.8 tys. Rozmawiaj w swojej klinice, nie zostaeiaj tego tak. Niech policzą koszty leków plus wizyty i następną stymulację zacznij od początku. Dokładnie podobną sytuację miała mija koleżanka, została naciągnięta na niby hodowlę zarodków jak ona komórki dobrej nie miała.Jedynie tyle aby przestrzec przed wyborem Invicty jak ktoś jeszcze się wahateraz w Polsce na szczęście jest większy wybór niż 8 lat temu jak zaczynałam.
Wiesz zamiast dostać marny zwrot, bo nie oddadzą więcej niż jest w regulaminie czyli nie wiele, wolę spróbować podhodować to co tam jeszcze rośnie.. Nikt mi pozatym nie zwróci wszystkich innych kosztów a do kolejnej stymulacji od początku tym bardziej u nich nie podejdę.. Jedno z braku czasu, drugie mam tej invicty po kokardke.. Tylko mój lekarz strasznie neguje opcję wydłużania stymulacji.. Sam kurna wyślij żeby tak późno zaczynacZ tego wszystkiego zerknełam na cennik bociana. Bez leków wizyty, punkcja 2.8 tys. Rozmawiaj w swojej klinice, nie zostaeiaj tego tak. Niech policzą koszty leków plus wizyty i następną stymulację zacznij od początku. Dokładnie podobną sytuację miała mija koleżanka, została naciągnięta na niby hodowlę zarodków jak ona komórki dobrej nie miała.
Racja, wybór kliniki jest bardzo ważny. Ale widzę jednak ze nie tylko kliniki się różnią między sobą, ale nawet różne filie tej samej kliniki, a nawet czasem ekstremalnie różne jest podejście kazdego lekarza...Jedynie tyle aby przestrzec przed wyborem Invicty jak ktoś jeszcze się wahateraz w Polsce na szczęście jest większy wybór niż 8 lat temu jak zaczynałam.
Też bym ciągnęła tę stymulację skoro coś tam rośnie. W sobotę zobaczysz ile ich jest i ile urosły. Tym bardziej że przyjechaliście specjalnie i niedługo będzie czas wracać.Wiesz zamiast dostać marny zwrot, bo nie oddadzą więcej niż jest w regulaminie czyli nie wiele, wolę spróbować podhodować to co tam jeszcze rośnie.. Nikt mi pozatym nie zwróci wszystkich innych kosztów a do kolejnej stymulacji od początku tym bardziej u nich nie podejdę.. Jedno z braku czasu, drugie mam tej invicty po kokardke.. Tylko mój lekarz strasznie neguje opcję wydłużania stymulacji.. Sam kurna wyślij żeby tak późno zaczynac
No to tym bardziej. Dużo bardzo, oprócz tego all inclusive co jeszcze wliczasz?Kilkanaście? Min 25k jak dodam wszystko..