reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wiecie co siedzę i ryczę że złości zamiast pracować bo dochodzi do mnie że zmarnował mój cykl, z tych 5 mogło coś być gdybyśmy zaczęli od razu a będzie dupa i jeszcze będę musiała go wręcz przymuszac do wydłużania stymulacji... Cyrk!

reklama
Właśnie czytałam zalecenia lekarza w mojej karcie, wypisuje same dupochrony 'że poinformowano o tym i o tamtym, o możliwości paczki jednego pęcherzyka i kolejne stymulacji' że znamy ryzyko że stracimy pęcherzyk itd ... K..wa to sie w głowie nie mieści! Ta sama klinika 7 lat temu świadomie wydłużają mi stymulacje aby były lepsze efekty i dzięki temu były, a teraz ten sam lekarz postępuje zupełnie odwrotnie. Co się z nimi k..dzieje?? Naprawdę najlepiej się trzymać od nich z daleka, na każdym kroku udowodniali ostatnio że są korporacja naciagajaca na kasę, ale teraz przegrali pałę...

Wiecie co siedzę i ryczę że złości zamiast pracować bo dochodzi do mnie że zmarnował mój cykl, z tych 5 mogło coś być gdybyśmy zaczęli od razu a będzie dupa i jeszcze będę musiała go wręcz przymuszac do wydłużania stymulacji... Cyrk!
Ja pierdzielę, co się tam wyrabia? A możesz zmienić lekarza? Chociaż teraz to Ci cyklu nie wróci ale nie będziesz się wkur..wiała na obecnego☹.

To teraz cała nadzieja w mniejszych pęcherzykach, a one na stówę podrosną. Teraz będziesz się kuwa codziennie stresować, bo wiesz że nie możesz polegać na lekarzu
Tego sie balam ze ta jebana Invicta coś odp... Wiecie ja już chce wracać do UK... Czekać aż puby otworzą i zapomnieć o tym In vitro raz na zawsze.. Zacząć żyć!

Właśnie czytałam zalecenia lekarza w mojej karcie, wypisuje same dupochrony 'że poinformowano o tym i o tamtym, o możliwości paczki jednego pęcherzyka i kolejne stymulacji' że znamy ryzyko że stracimy pęcherzyk itd ... K..wa to sie w głowie nie mieści! Ta sama klinika 7 lat temu świadomie wydłużają mi stymulacje aby były lepsze efekty i dzięki temu były, a teraz ten sam lekarz postępuje zupełnie odwrotnie. Co się z nimi k..dzieje?? Naprawdę najlepiej się trzymać od nich z daleka, na każdym kroku udowodniali ostatnio że są korporacja naciagajaca na kasę, ale teraz przegrali pałę...
Ok, niech zapomną o tym jednym pęcherzyku. Powiedz im, że udajemy, że go nie ma. Dbamy o cała resztę, hodujemy do dobrej wielkości i walczymy, żeby było jak najwięcej ładnych blastek. I tyle, taka jest Twoja decyzja, a oni mają tylko zrobić to co jest ich obowiązkiem.

Czyli jak długo łącznie brałaś zastrzyki?

Ja szłam długim protokołem, najpierw 14tabletek anty, wtedy jeszcze ,7dni tabletki anty+gonaleptyl, wtedy 5dni sam gonaleptyl i wtedy 11 dni gonaleptyl + menopur 225. I też myśleli na początku, że punkcja będzie po 7 zastrzykach, a że jaja rosły nierówno to poświęcili największe, jeszcze nam pogrzeb wyskoczył i punkcję zamiast w środę miałam robioną w czwartek.

Moja gin od początku mówiła, że byle nie invicta, i że to nasz wybór, ale jak co to ona odradza zdecydowanie. Dzięki Bogu jej posłuchaliśmy, bo też mogłam jeździć 60 km do Bydgoszczy zamiast 190 km do Olsztyna.

Tego sie balam ze ta jebana Invicta coś odp... Wiecie ja już chce wracać do UK... Czekać aż puby otworzą i zapomnieć o tym In vitro raz na zawsze.. Zacząć żyć!
Powiem Ci, że zaje.biście umieją podciąć skrzydła, dla nich jesteśmy po prostu tylko kolejnymi nieznanymi twarzami z workami pieniędzy na plecach :wściekła/y: . A weź zobacz, ile niedoświadczonych osób musieli tak naciągać:wściekła/y: Kuwa, ale bym chciała się z Tobą nawalić☹

reklama
Ok, niech zapomną o tym jednym pęcherzyku. Powiedz im, że udajemy, że go nie ma. Dbamy o cała resztę, hodujemy do dobrej wielkości i walczymy, żeby było jak najwięcej ładnych blastek. I tyle, taka jest Twoja decyzja, a oni mają tylko zrobić to co jest ich obowiązkiem.
Do czego to doszło, żeby pacjentka musiała im dyktować warunki:wściekła/y: Zamiast opierać się na fachowej pomocy dostajesz jedno wielkie NIC

Do góry