Myślałam że już zaczniemy zalecenie do in vitro. Ale lekarz nas zaskoczył. Dla mnie to była pozytywna i negatywna bo byłam bardzo nastawiona już i było nam trudno podjąć decyzję. Ale zaufam bo sama się kompletnie nie znam. Ale chciałam napisać Wam bo wydaje się że jesteście już troszeczkę doswiaczoneI słusznie. Wiecej badań na początku to może Wam pomóc później. I badania nasienia zwykle lepiej zrobić coś wiecej niz tylko podstawowe. Może histeroskopię jeszcze warto na starcie. Bocian to dobra klinika, powinni Was mądrze pokierować. Nie dałabym już jednak się przeciągać na kolejne inseminacje, one nawet przy dobrych parametrach nasienia mają niską skuteczność, a już spróbowaliście tej drogi, wiec nastawiakabym się na dokładną diagnostykę ale stricte pod kątem in vitro.
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
u nas koszt to ppona 1200 zl za kariotypyDostaliśmy właśnie zalecenie zrobienia kariotypów. Mielismy zrobić dziś ale moje badanie i nasienia wyszło nam prawie 2000 i nie mieliśmy już więcej przy sobie
Mój też się boi, nigdy nawet nie zbliżył sie do zadnej mojej strzykawkiale spokojnie sama dasz radę
A myślałam że to tylko mój taki strachliwy od igieł No nic, jestem zdana na siebie musze dać rade
Netiaskitchen
6 to bardzo dużo Mam nadzieję, ze jak najszybciej się udaTak mamy jeszcze 6. I tak się tego spodziewałam. Piątek to tylko formalność
Netiaskitchen
Tak, troszeczkęMyślałam że już zaczniemy zalecenie do in vitro. Ale lekarz nas zaskoczył. Dla mnie to była pozytywna i negatywna bo byłam bardzo nastawiona już i było nam trudno podjąć decyzję. Ale zaufam bo sama się kompletnie nie znam. Ale chciałam napisać Wam bo wydaje się że jesteście już troszeczkę doswiaczone
Oj bidulko . Jak masz doła to pisz śmiało, zawsze któraś trafi do twojego serduszka z pocieszaniem. Jesteś już bardzo bliziutko celu, chodzi i o bobaska i o upragniony dom. Dasz radę, za parę miesięcy będziesz leżała z brzuchem na nowej kanapie w nowym salonieHej jestem, jestem i podczytuje Was jak codzien mam doła jakiegoś okropnego, że nawet nie będę Was męczyć. Umówiłam się w piątek na telefoniczna rozmowę z psychologiem. Chyba muszę się wygadać.
Jestem taka zmeczona praca i wykańczaniem domu, że wczoraj telefon juz spadł mi na twarz jak leżałam w łóżku
W tym tygodniu lub przyszłym już się wyjaśni czy jadę na scratching, a w kolejnym cyklu na transfer. Lekarz prowadzący uważa, że w moim przypadku nie powinniśmy czekać.
Przykro mi. Pociecha tylko w tym, że masz jeszcze sporo zarodków . PrzytulamTak mamy jeszcze 6. I tak się tego spodziewałam. Piątek to tylko formalność
Czarna1985
Dzięki Kochana daj znacnie wiem Mi powiedzieli ze z 10 dniem cyklu to dlatego ze musza miec pewnosc ze nie jestes w ciazy... Mam miec dzisiaj juz recepte na antybiotyk bez wzgledu na wynik biocenozy... Dzisiaj sie dkladnie dowiem To ci napisze Mysle ze wczesniej przed korona tez innaczej to robili a teraz maja rece pelne roboty ;(
Czarna1985
Kurcze to ja specjalnie bilety bukowalam zeby bylo zaraz po okresie. Kurcze chyba musze pogadac z lekarzemA ja miałam jakoś po 18 dniu cyklu w szpitalu, widzę że każdy inaczej
reklama
Dzieqczyny czy Wy wszystkie mialyscie robiona histeroskopie?Ja nie mialam nawet mog gin nie proponowal.Mialam droznosc robiona.Jutro ide na pierwsza wizyte ws.invitro i mam stresa.
P.s. jak Was tu czytam to odnosze wrazenie ze jestescie super kumpele-fajnie
P.s. jak Was tu czytam to odnosze wrazenie ze jestescie super kumpele-fajnie
Podziel się: