reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

hahahha ja tez mam wielki tylek. Tzn jakby druga czesc tulowia wieksza od gornej ;) Tyleek nie tyle co szeroki jak taki wystający ;) I juz najbardziej czego nie znosze to jak cos wchodzi pomiedzy ;) albo jak musze co chwile podciagac bo nie trafilam z rozmiarem i spadaja ze spodniami ;) Nie wiem czy powinnam sie przyznac ale nie potrafie spac bez majtek 🤭 czy pizamka czy koszula, majtki zawsze musza byc ;)
Ja chyba zacznę spać w takich do kolan bo często się budzę w nocy a Siwy już na mnie leży kuwa 🤦

reklama
Ja kiedyś normalnie kurierem zamawiałam, więc można.
Co mi tam kupujesz?
Dosc dawno mi sie skonczylo to pronto niebieskie - lubie to w sprayu, robi robote i fajny zapach, nie zostawia takiego swiecacego filmu, myje tym nawet lustra i nie zostawia smug uzywam do wszystkiego ;), chce kostki do wc, domestosy, ace, plyny i zele do prania, nawet lpyny do mycia naczyn, ale przy okazji jak juz bede zamawiac to cos dla siebie wybiore ;) Ja lubie taka marke wiboo i revolution z kolorowych kosmetykow sa fajne i tanie ;) chce tez cos do samochodu kupic bo az strach tam wchodzic jak sie go nie uzywa ;) kupie tez jakies witaminy i testy owulacyjne - tak wiem po hu.....j 😂 mi one przy niedroznych ale jakos tak mi zostalo w nawyku i dalej jes stosuje po to zeby zobaczyc czy dobrze funkcjonuje ;) Jest tez u nich taki fajny srodek CZYSCI KUCHNIE ;) tak sie nazywa - i ja to tez lubie, chce kupic jakies winko bezalkoholowe bo mi ostatnio polecano i potrzebuje jakies buuble do kapili bo przeciez uwielbiam ;)

Boziu co za dzień.Rano byłem na Lidlu synka pilnuje szwagierka.Dowiedzialam sie że kolega brata co z nim pracował ma korona jest w szpitalu bo trafił tam z bólem dwa testy jeden negatywny drugi pozytywny wiec chyba zarazili go tam.Panika troche bo.z bratem kontakt byl .Dziadek mojego męża w niedzielę zmarł na korona również trafił do szpitala po omdleniu i wszystko na to wskazuje że tam zarażony

Ja chyba zacznę spać w takich do kolan bo często się budzę w nocy a Siwy już na mnie leży kuwa 🤦
Jak lezy ? :biggrin2::biggrin2::biggrin2: ja jak spie i ktos albo cos mnie obudzi to potrafie byc niebezpieczna ;) i agresywna ;) Nie lubie jak ktos mnie budzi ;) A jak jestem spiaca to zwyczajnie padam i nie patrze na nic - pamietaz jak ci kiedys opowiadalam ze nagadalam sie Łukaszowi, wyzalilam, opowiadalam jednym ciagiem chyba z 10 minut po czym wlozylam swoje wtykacze do uszu nie czekajac na odpowiedz odwrocilam sie tylkiem i podobno od razu zasnelam ;) Kiedys mielismy taka koldre wielką, małzenską chyba 220x200 i nie dalo rady bo w nocy mielismy odkryte plecy jak sie tylkami obrocilismy ;) Ja musze miec swoja i nie lubie byc dotykana w nocy ( co innego - ranem ;)

Boziu co za dzień.Rano byłem na Lidlu synka pilnuje szwagierka.Dowiedzialam sie że kolega brata co z nim pracował ma korona jest w szpitalu bo trafił tam z bólem dwa testy jeden negatywny drugi pozytywny wiec chyba zarazili go tam.Panika troche bo.z bratem kontakt byl .Dziadek mojego męża w niedzielę zmarł na korona również trafił do szpitala po omdleniu i wszystko na to wskazuje że tam zarażony
jesuuuuuuu - trzymaj sie jakos!!!! Ty masz zaraz termin produ ...

Dziewczyny jak jest z zakupami w orsseman przez neta? Mozna sobie normalnie zamowic paczke z w ieksza iloscia - chodzi mi o chemie. @sandra777.12 odezwij sie -ona ma 8.05 urodziny ;) Ja dzisiaj pracuje na calego ale juz na programie a nie na tele ;) Dzwonilam tez do Gamety i dzisiaj jedziemy na biocenoze , jestem tez umowiona na za dwa tygodnie na histero ;) Co prawda bede w polowie cyklu a bardziej przy koncowce ale to podobno nie ma wiekszego znaczenia a teraz tam robia sortowo ;/ Ciekawe czy moge sobie zamowic taka paczke do paczkomatu z rosmana?
A mi w Gamecie powiedzieli ze histero robi sie maks do 10 dc. To juz tego nie rozumiem 🤔

A mi w Gamecie powiedzieli ze histero robi sie maks do 10 dc. To juz tego nie rozumiem 🤔
nie wiem ;) Mi powiedzieli ze z 10 dniem cyklu to dlatego ze musza miec pewnosc ze nie jestes w ciazy... Mam miec dzisiaj juz recepte na antybiotyk bez wzgledu na wynik biocenozy... Dzisiaj sie dkladnie dowiem ;) To ci napisze ;) Mysle ze wczesniej przed korona tez innaczej to robili a teraz maja rece pelne roboty ;(

reklama
Do góry