reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jak lezy ? :biggrin2::biggrin2::biggrin2: ja jak spie i ktos albo cos mnie obudzi to potrafie byc niebezpieczna ;) i agresywna ;) Nie lubie jak ktos mnie budzi ;) A jak jestem spiaca to zwyczajnie padam i nie patrze na nic - pamietaz jak ci kiedys opowiadalam ze nagadalam sie Łukaszowi, wyzalilam, opowiadalam jednym ciagiem chyba z 10 minut po czym wlozylam swoje wtykacze do uszu nie czekajac na odpowiedz odwrocilam sie tylkiem i podobno od razu zasnelam ;) Kiedys mielismy taka koldre wielką, małzenską chyba 220x200 i nie dalo rady bo w nocy mielismy odkryte plecy jak sie tylkami obrocilismy ;) Ja musze miec swoja i nie lubie byc dotykana w nocy ( co innego - ranem ;)
Ja pitolę, ty jesteś jedyna w swoim rodzaju 😂😂😂. Dobrze, że w śpiworze nie śpisz 😂
My mamy jedną dużą kołdrę, bo musimy się girkami dotykać przy zasypianiu 😜. Ja nie lubię jak ktoś na mnie chucha w nocy, ktoś czyli Siwy, bo innych ktosiów na razie nie ma 😜.
No a Siwy wiecznie próbuje się ze mną seksić, on się nigdy nie poddaje 😂.

reklama
Boziu co za dzień.Rano byłem na Lidlu synka pilnuje szwagierka.Dowiedzialam sie że kolega brata co z nim pracował ma korona jest w szpitalu bo trafił tam z bólem dwa testy jeden negatywny drugi pozytywny wiec chyba zarazili go tam.Panika troche bo.z bratem kontakt byl .Dziadek mojego męża w niedzielę zmarł na korona również trafił do szpitala po omdleniu i wszystko na to wskazuje że tam zarażony
Kurde, też bym panikowała na Twoim miejscu 😱

Wg mnie bardzo słusznie. Jeśli pappa pokazuje, że jest ok to wg mnie można sobie darować wolne płodowe dna, bo to masa kasy, która właśnie można przeznaczyć na wyprawke.
Co innego jakby wyszło coś niepokojącego.
No i zapraszamy na wątek ciężarówek [emoji16]

Dziękuję ślicznie 😍 postaram się ogarnąć dwa wątki na telefonie 😁

I co tam wyczytalas ? ;) Brzunio juz ładny, okraglutki? Rozalia daje juz jakies kopniaki ?
Ojjj dużo by odpowiadać 😂
Dobrze, że idziesz na histeroskopie. U mnie ogólnie nic nie wyszło ale po „drapaniu” się udało, więc trzymam kciuki za Waszą małą, waleczną babeczkę ✊🏻✊🏻

No brzusio to już mam taki ciążowy, nie jedzeniowy 😎 a Rozalia to wali jak szalona, jeszcze trochę i będziesz się łapać za brzusio 😘

nie wiem ;) Mi powiedzieli ze z 10 dniem cyklu to dlatego ze musza miec pewnosc ze nie jestes w ciazy... Mam miec dzisiaj juz recepte na antybiotyk bez wzgledu na wynik biocenozy... Dzisiaj sie dkladnie dowiem ;) To ci napisze ;) Mysle ze wczesniej przed korona tez innaczej to robili a teraz maja rece pelne roboty ;(
Ja słyszałam o teorii że na początku cyklu jest cienkie Endo i łatwiej wszystko widać. Podobnie jak na USG , w poszukiwaniu polipów proszą o przyjęcie na początku cyklu.
Przed laparohisteroskopią miałam obfite krwawienia, takie mega ze skrzepami. Wszyscy ginekolodzy twierdzili , to od mięśniaka. Po usunięcia polipa, którego nie było widać w USG, mam spokój. Teraz po porodzie też jest ok.

Ja pitolę, ty jesteś jedyna w swoim rodzaju 😂😂😂. Dobrze, że w śpiworze nie śpisz 😂
My mamy jedną dużą kołdrę, bo musimy się girkami dotykać przy zasypianiu 😜. Ja nie lubię jak ktoś na mnie chucha w nocy, ktoś czyli Siwy, bo innych ktosiów na razie nie ma 😜.
No a Siwy wiecznie próbuje się ze mną seksić, on się nigdy nie poddaje 😂.
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 twoj to jak moj zawsze w gotowosci ;) ja nie lubie dzielic swojekodry, przestrzeni z nikim poza Alutką, nawet Ozinek spi po Łukaszowj stronie;) Nie lubie, chuchania, miziania, przytulania na dluzej niz 2 sekundy, nie lubie sie pocic fujjjjj, jak ide spac to musze miec wszystko na swoim miejscu ;) Czasami mam jak zasypiam jakby problem z nogami bo mnie tak dziwnie jakby kurczeją - nie potrafie tego nazwac ;) Czy to zespol niespokojnych nog? Wierzysz w to?

A który to tydzień? Płeć znana? :)

Ale oni demoluja tak, że wszystkie termostaty na kaloryferach rozmontowali, blokady na drzwiach (te chroniące przed dziećmi ) odklejone (raz na dwa- trzy dni kropelką sklejam i się wtedy złoszczą, że mają problem), fotel i stolik (ciężki, ok. 30 kg) przesuwają na drugi koniec pokoju, rolety ściągają. .. ostatnio jeden z nich wymyślił: "trafię w tv, czy nie".
15tc,i będzie drugi chłopak😂😂😂

😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 twoj to jak moj zawsze w gotowosci ;) ja nie lubie dzielic swojekodry, przestrzeni z nikim poza Alutką, nawet Ozinek spi po Łukaszowj stronie;) Nie lubie, chuchania, miziania, przytulania na dluzej niz 2 sekundy, nie lubie sie pocic fujjjjj, jak ide spac to musze miec wszystko na swoim miejscu ;) Czasami mam jak zasypiam jakby problem z nogami bo mnie tak dziwnie jakby kurczeją - nie potrafie tego nazwac ;) Czy to zespol niespokojnych nog? Wierzysz w to?
Opisz z tymi nogami? bo ja mam takie jakby ciągnięcie, napięcie w łydkach, masaż przynosi ulgę ale nie na Długo, ogolnie to slabe żyły, pajączki, ale teraz duzo lepiej jak biorę acard😊

reklama
Chyba wierzę, bo mam podobnie z nogami, tylko u mnie nogi mnie pojedynczo wkur..witają i czuję takie mrowienie, które mnie zmusza żeby noga ruszać 🤔

Do góry