reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

W rossmanie z zakupami nie ma problemu ja już 3 razy robiłam duze zamówienie. Realizacja była szybka i sprawna. Czasem zdążyło się za brakowało pojedynczych mniej popularnych rzeczy. Odbiór był w wybranym wcześniej sklepie bez stania podałam kod i już A i ja placilam za zakupy przez Internet.
Dziewczyny jak jest z zakupami w orsseman przez neta? Mozna sobie normalnie zamowic paczke z w ieksza iloscia - chodzi mi o chemie. @sandra777.12 odezwij sie -ona ma 8.05 urodziny ;) Ja dzisiaj pracuje na calego ale juz na programie a nie na tele ;) Dzwonilam tez do Gamety i dzisiaj jedziemy na biocenoze , jestem tez umowiona na za dwa tygodnie na histero ;) Co prawda bede w polowie cyklu a bardziej przy koncowce ale to podobno nie ma wiekszego znaczenia a teraz tam robia sortowo ;/ Ciekawe czy moge sobie zamowic taka paczke do paczkomatu z rosmana?

reklama
W rossmanie z zakupami nie ma problemu ja już 3 razy robiłam duze zamówienie. Realizacja była szybka i sprawna. Czasem zdążyło się za brakowało pojedynczych mniej popularnych rzeczy. Odbiór był w wybranym wcześniej sklepie bez stania podałam kod i już A i ja placilam za zakupy przez Internet.
a nie moge zamowic do domu albo do paczkomatu ? Zalezy mi wlasnie na rosseman...

A robiłaś któreś z komercyjnych badań płodowego dna?

Nie, stwierdziliśmy z mężem, że będziemy robić jakieś platne badania jakby na tych coś wyszło nie tak. Ale skoro zawsze na USG wszystko ok, wszystkie moje wyniki ok, i teraz wyniki tych badań też ok to lepiej odłożyć pieniądze na wózek albo remont pokoju ☺

Dziewczyny a takie glupie pytanie znacie jakis secondhand internetowy ? Cos polecacie? I w ogole to musze sobie kupic majty bo dawno nie kupowalam 😂 😂 😂 oczywiscie nie w second, ale jak ostatnio robilam porzadki to wszystkie jakies wybrakowane, kokardka odpadla, gumka sie wlecze, o reszcie nie napisze 😜😜😜

Dziewczyny a takie glupie pytanie znacie jakis secondhand internetowy ? Cos polecacie? I w ogole to musze sobie kupic majty bo dawno nie kupowalam 😂 😂 😂 oczywiscie nie w second, ale jak ostatnio robilam porzadki to wszystkie jakies wybrakowane, kokardka odpadla, gumka sie wlecze, o reszcie nie napisze 😜😜😜
Kuwa, zaczęłam czytać i oczy wielkie zrobiłam 😂. Dobrze że dokończyłam o tych majtach 😂. A znasz stronę Finalsale? Tam wyprzedają bieliznę z Esotiqa.
Nie ma problemu z wymianą czy zwrotem kasy, kupowałam tam kilka razy staniki.
Poka jak pracujesz

reklama
nie znam takiej strony, wieczorem popatrze ;) biustonoszy mam sporo i sporotowe i eleganckie i od seksi kompletow ;) tylko w majtach mam ostatnio ubytek 🤭 😅 😅

Do góry