reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

W rossmanie z zakupami nie ma problemu ja już 3 razy robiłam duze zamówienie. Realizacja była szybka i sprawna. Czasem zdążyło się za brakowało pojedynczych mniej popularnych rzeczy. Odbiór był w wybranym wcześniej sklepie bez stania podałam kod i już A i ja placilam za zakupy przez Internet.
Dziewczyny jak jest z zakupami w orsseman przez neta? Mozna sobie normalnie zamowic paczke z w ieksza iloscia - chodzi mi o chemie. @sandra777.12 odezwij sie -ona ma 8.05 urodziny ;) Ja dzisiaj pracuje na calego ale juz na programie a nie na tele ;) Dzwonilam tez do Gamety i dzisiaj jedziemy na biocenoze , jestem tez umowiona na za dwa tygodnie na histero ;) Co prawda bede w polowie cyklu a bardziej przy koncowce ale to podobno nie ma wiekszego znaczenia a teraz tam robia sortowo ;/ Ciekawe czy moge sobie zamowic taka paczke do paczkomatu z rosmana?

reklama
W rossmanie z zakupami nie ma problemu ja już 3 razy robiłam duze zamówienie. Realizacja była szybka i sprawna. Czasem zdążyło się za brakowało pojedynczych mniej popularnych rzeczy. Odbiór był w wybranym wcześniej sklepie bez stania podałam kod i już A i ja placilam za zakupy przez Internet.
a nie moge zamowic do domu albo do paczkomatu ? Zalezy mi wlasnie na rosseman...

A robiłaś któreś z komercyjnych badań płodowego dna?

Nie, stwierdziliśmy z mężem, że będziemy robić jakieś platne badania jakby na tych coś wyszło nie tak. Ale skoro zawsze na USG wszystko ok, wszystkie moje wyniki ok, i teraz wyniki tych badań też ok to lepiej odłożyć pieniądze na wózek albo remont pokoju ☺

Dziewczyny a takie glupie pytanie znacie jakis secondhand internetowy ? Cos polecacie? I w ogole to musze sobie kupic majty bo dawno nie kupowalam 😂 😂 😂 oczywiscie nie w second, ale jak ostatnio robilam porzadki to wszystkie jakies wybrakowane, kokardka odpadla, gumka sie wlecze, o reszcie nie napisze 😜😜😜

Dziewczyny a takie glupie pytanie znacie jakis secondhand internetowy ? Cos polecacie? I w ogole to musze sobie kupic majty bo dawno nie kupowalam 😂 😂 😂 oczywiscie nie w second, ale jak ostatnio robilam porzadki to wszystkie jakies wybrakowane, kokardka odpadla, gumka sie wlecze, o reszcie nie napisze 😜😜😜
Kuwa, zaczęłam czytać i oczy wielkie zrobiłam 😂. Dobrze że dokończyłam o tych majtach 😂. A znasz stronę Finalsale? Tam wyprzedają bieliznę z Esotiqa.
Nie ma problemu z wymianą czy zwrotem kasy, kupowałam tam kilka razy staniki.
Poka jak pracujesz

reklama
nie znam takiej strony, wieczorem popatrze ;) biustonoszy mam sporo i sporotowe i eleganckie i od seksi kompletow ;) tylko w majtach mam ostatnio ubytek 🤭 😅 😅

Do góry