reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Niby mozna ale kurcze ja juz stracilam 200£bo mi nie odali za marcowy lot. Troche sie boje ze znowu mi nie oddadzą [emoji53]
Nawet bonu nie dostałaś??
Rozumiem, bo w sumie nie wiadomo, ale wierzę w to, że najpóźniej koncem czerwca powoli loty wróca do normy.
Sama chciałbym lecieć w sierpniu do domu, ale coś mi mowi, że nic z tego nie będzie.

reklama
Aaaaa, no bo ja chyba odpuszczam... Bardzo dużo o tym myślałam i bardzo tego chcę, ale jak sobie pomyślę że mam sobie zjebać prawie całe wakacje unikając słońca to mi się odechciewa. Jak niby będę robić na ogródku? Z parasolem kuwa? Tyle czasu moje życie podporządkowywałam in vitro, że chcę się cieszyć ciepłymi dniami bez ograniczeń a nie siedzieć ciągle w domu.
Nie wiem sama co mi się w duszy dzieje [emoji848]. Raz myślę tak, a raz inaczej. Jestem bardzo rozchwiana emocjonalnie, serio.
Poczekam jak zapytasz Paśnika co z tym słońcem, bo jak ja do niego pisałam to nic nie napisał.
Poczekam jeszcze miesiąc chyba [emoji848]
teraz zrobisz tak: !!! Edytujesz ten post i go skasujesz ;) Zadzwonisz do lekarki i nawet nie chce slyszec o opduszczaniu... Jakie slonce, jaki ogrodek co? Tak bedziesz siedziala w ogrodku i podziwiala swoje piekne kwiaty z duzym brzuniem ciazowym. Lato w PL trwa 2 miesiace a mam zostaniesz do konca swojego zycia ;) Wiem ze wszystko potrafi czlowieka dobic ale przciez mamy mozliwosci, mozemy zawalczyc moze sie okazac ze za miesiac bedziesz w ciązy...

Nie wiem , jak Wy dziewczyny , ale ja tak sobie myśle , ze może wystosować jakiś oficjalny post do naszej @bazylia128 , żeby wróciła z tym cudownym kalendarzem 🤔🤔🤔🤔😋😋😆😉
Kochanie tylko w kalendarzu zostaly juz tylko same terminy porodów ;) Ja dzisiaj znowu obdzwaniam klientow i naprawde wszystko idzie jak z płatka ;) Ludzie jakby nie wiem no moze dojrzeli ;)

Jeśli czujesz, że powinnaś poczekać, to czekaj. Zawsze możesz zrobić transfer w sierpniu, będzie już koniec lata więc co miałaś pogrzebać w ogródku, pogrzebałas[emoji16], baterie naładowane, a jednak jeszcze okres przed grypowy i ostatnio wrzesień w PL jest całkiem ładny. A i potem porod na wiosnę też spox [emoji16]
Bałam się że mnie nie zrozumiecie [emoji3590]. Bo najpierw tu jęczę że nie mogę działać a jak przychodzi co do czego, to się waham...
Ja to jestem jak chorągiewka, nie mogę się zdecydować czego chcę. A chcę chyba wszystkiego [emoji848]. Dziękuję za Twoje słowa [emoji3590]
@Czarna1985 miło że wiesz co mi w duszy gra [emoji8]

Dobra , dobra [emoji6]szalejecie tu z kwiatuszkami [emoji16]a ja taka zielona jestem [emoji30]nio powiem kochana , ze głowa mi całkiem się zresetowała przez ten dom i zajęcie przy nim .. w idealnym myśle momencie [emoji3059]
Cudowne to twoje podwóreczko[emoji7]. Niestety ja jeśli chodzi o donice to nie pomoge[emoji853]. Ja to bym pewnie tę kostkę systematycznie zmniejszała i ryła w ziemi [emoji23].

Bałam się że mnie nie zrozumiecie [emoji3590]. Bo najpierw tu jęczę że nie mogę działać a jak przychodzi co do czego, to się waham...
Ja to jestem jak chorągiewka, nie mogę się zdecydować czego chcę. A chcę chyba wszystkiego [emoji848]. Dziękuję za Twoje słowa [emoji3590]
@Czarna1985 miło że wiesz co mi w duszy gra [emoji8]
yyyyyyy nieeeee we wrzesniu ma byc kolejna fala zachorowan... Nie rob tego, nie odpuszczaj, bez sensu, chociaz sie umow na wizyte, jak dlugo juz dawalas sobie czas? Od lutego?

yyyyyyy nieeeee we wrzesniu ma byc kolejna fala zachorowan... Nie rob tego, nie odpuszczaj, bez sensu, chociaz sie umow na wizyte, jak dlugo juz dawalas sobie czas? Od lutego?
jeszcze nie dawno mi pisalas ze szykujez sie na kolejna stymulacje, kiedy chcesz to zrobic jak masz dwa zarodki ? No pytam sie? Nie podoba mi sie to bardzo, nie pochwalam tego, duzo tu kobiet ktore chcialy by dzialac ;( Wez sie w garsc ;) Umow sie na wizyte do kliniki ;) Wszystko bedzie dobrze ;)

Kilka foteczek dołu bo małż chrapie jeszcze na gorze 🤣🤣🤣jeszcze duuuuzo do zrobienia , ale cieszę się tym co mamy 😌w kuchni mamy stary antyczny stół -przybornik / obstawiamy , ze jakiegoś stolarza sprzed lat - taki z imadłem i umazany farba i z licznymi nacięciami . Ale to mój ukochany mebel w całym domu 🥰kocham przy nim pic poranna kawkę ❤️Stół w patio , to moja druga miłość .. kosztował kupe kasy i musieliśmy odmówić sobie innych rzeczy,ale zakochaliśmy się w nim od pierwszego wejrzenia i musieliśmy go mieć 😉

Załączniki

• 1843A7CD-03F5-4655-833B-9BF9EB4F28C3.jpeg
    1843A7CD-03F5-4655-833B-9BF9EB4F28C3.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 102
  • E5759009-8838-47B9-B45F-7BDD1D397A61.jpeg
    E5759009-8838-47B9-B45F-7BDD1D397A61.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 98
  • D8DA2801-5DE3-47E6-819E-634F02502147.jpeg
    D8DA2801-5DE3-47E6-819E-634F02502147.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 93
  • 705E2697-B47C-483D-AB84-E86E4266B62E.jpeg
    705E2697-B47C-483D-AB84-E86E4266B62E.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 94
  • D91BA041-98A2-488C-AB3E-6D18E49A6DC9.jpeg
    D91BA041-98A2-488C-AB3E-6D18E49A6DC9.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 93
reklama
teraz zrobisz tak: !!! Edytujesz ten post i go skasujesz ;) Zadzwonisz do lekarki i nawet nie chce slyszec o opduszczaniu... Jakie slonce, jaki ogrodek co? Tak bedziesz siedziala w ogrodku i podziwiala swoje piekne kwiaty z duzym brzuniem ciazowym. Lato w PL trwa 2 miesiace a mam zostaniesz do konca swojego zycia ;) Wiem ze wszystko potrafi czlowieka dobic ale przciez mamy mozliwosci, mozemy zawalczyc moze sie okazac ze za miesiac bedziesz w ciązy...
Uuuu, ale ty groźna [emoji12]. To wszystko ciężkie do wytłumaczenia, dzięki roslinkom i tej pracy w ogrodzie jeszcze się nie załamałam a jak podejdę do leczenia i się nie uda to wtedy będzie dopiero lipa. Mialam leczyć się wiosną i taki był mój plan, a teraz się wszystko jebie. Będę Tobie kibicować a ja za miesiąc zobaczę co zrobię.

Do góry