A jeszcze rano pisałam o nie zazdroszczeniu... Potem kłótnia z mężem i się poje.bało mi w główce [emoji853]. Zawsze jak się z nim pokloce i nie rozmawiamy to czuję się mega samotna i że nie mam nikogo na świecie [emoji22]. A tak to sobie jakoś radzę, tylko dziś mi się wszystko skumulowało [emoji853].Niunia mi zajelo strasznie duzo czasu zanim dopuscilam do sbieie Wiolke z jej dzieckiem najpierw jej ciaza i ryk pozniej w dzien mojego transferu jej porod serio tak sie zbieglo i kilkaset odmawianych spotkan - pierwszy raz przeciez pisalam ze ide do niej jak Adas miala jakies 5 miesiecy Poprawka wybiarelam sie kilkanascie razy i tez kilkansiecie razy znajdywalam sobie wymowke Mialam isc przed swietami Bozego narodzenia i wtedy kupilam jakies akcesoria dla malych dzici ale przechodzac obok jakas lalka sie wlaczyla i powiedziala do mnie HELLOOOO MAMMAAA kto pamieta jest wielki bo to opisywalam- napewno @Netiaskitchen no i wtedy tez zwatpilam I dopiero pozniej poszlam bo chcialam zeby sama sie oswoila ze swoim dzickiem i tak nie cudowala przy mne ale nic nie pomoglo bo jak poszlam to robila wszytsko zeby sie przede mna popisac wlacznie z karmieniem piersia i tez przyszlam zdolowana do domu i tez to opisywalam - napewno pamietasz Ale juz dzisiaj bylo innaczej - mysle ze pierwszy szok minął a i ona jest chyba zmeczona i dopiero teraz znajduje ja prawdziwa Nioooo dawno nie czulam takiego zdrowego zmeczenia i potrzeby snu i rownowaznym uczuciem obudzenia sie jak najszybciej Dzisiaj dopiero wiem ze bede walczyc W dupie mam (przepraszam) na razie komorki dwaczyni MAM SWOJE JESZCZE Przepraszam nie chce nikogo urazic ale jeszcze odbylam rozmowe z rodzicami i tez uwazam ze warto zawalczyc tym bardziej ze wyniki so dabre - co najwyzej zmienie klinike I chyba podejde do laparoskopii bo mnie meczy ta ostatnia stymulacja i nawet jesli wdyam te miliony to chce im udwowdnic ze jesli mam jakas endometrioze to w poczatkowym stanie i z takimi wynikami inne kliniki osiagaja wymierne rezultaty i ciąże Znowu sie napisalam Nie wiem czy wy tam macie ale jak u mnie sie cos dzieje to zawsze mysle zeby o tym napisac na forum a pozniej i tak zapominam polowe
Mimo wszystko bardzo się cieszę że doszłaś na tyle do siebie, że moglas normalnie pogadać z kumpelą, szacun [emoji8]. Ta pani psychiatra powinna medal dostać, bo czuc od ciebie z daleka jak jesteś zdeterminowana i pełna optymizmu [emoji3590][emoji3590][emoji3590]. Tak kochanie ty moje, nie możemy się poddać [emoji3590]