Kliniki ruszaja a co niektore wcale nie przestaly dzialac np moja
robia dalej hostero, stymulki... Rozmawaiam dzisiaj z moim Lekarzem - wszystko na swoja odpowiedzialnosc. Czekam na okres i podchodze od razu do histero moze mi sie zbiegnac z pasikonikiem ale damy rade
Wooow ca za dzien [emoji7] [emoji7] [emoji7] Kocham takie dni
Rano dwie kawki, pobiegalam wrocilam wzielam prysznic ale taki na zmiane ciepla i zimna woda az mialam dreszcze
Pozniej lukasz wymyslil ze idziemy na spacer ale u nas obok obwodnicy jast taka 5 km droga piekna rowna prowadzaca do lasu jakby obok tego szybkiego ruchu ale jednak dalej
Wzielismy lornetke bo tam czesto bazanty. Bylismy sami ja przygotowalam kanapki - ostatnio jem chlebek i dobrze mi z tym
ubralam sie w kalosze bo u nas padalo a pozniej lukasz wymyslil ze jedzie po psiory
zostalam sama na jakies moze pol godziny troche sobie pomyslalam
i patrze a moj lukasz jedzie z dwoma rowerami, takim naszym kolega z zona ( z ta moja przyjaciolka i jej dzieckiem teraz ma juz 7 miesiecy - kiedys wam opowiadalam) z naszymi psami - az sie wszyscy wysypywali z tego samochodu
I wiolka chodzila z Adasiem w wozku, mi dodoatkowo Łukasz zabral rolki wiec rownine mialam wymarzona, psy biegaly jak oszalale, Wiolka wziela cala torbe jedzenia (jakies schaby, salatki, kapuste mloda) oni po tej drodze jezdzili na rowerach zaczepiajac o las wiec sie wybawili
Ja zdarlam oczywiscie dwa kolana, pozniej rozplywalysmy sie nad tym jak Adas juz potrafi siedziec i wcale nie bylam zazdrosna
Faceci nam puszczali muzyczke - ZERO ALKOHOLU
I tylko trzy razy mialam schize i dola Juz jestesmy w domu i dzisiaj naprawde jestem szczesliwa
Nawdychalam sie powietrza, zmeczylam usmialam, nagadalam pierwszy raz od nie wiem kiedy z Woilka - chyba troche mnie juz zrozumiala, poczulam ze robie cos dobrego, krok do przodu i jestem tak zmeczona ze chce isc spac i jak najszybciej wstac zeby znowu rano jak najszybciej sie obudzic i jak naszybieciej biegac!!! - Musze wrocic do formy -nie dam sie tak łatwo
Dziewczyny naprawde nabralam troche wiatru