reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
nie nic nie pije i grzecznie siedze sobie i ogladam na netflix nowy serial: trzy metry nad niebiem ;) kiedys taki film ogladalam i mi sie bardzo podobal ;) Mam na jutro duzo zaplanowane bede sadzic te pelargonie mam rozowe i biale ;) Kurcze @Pójdźka ale mnie zmartwilas ;( a po co oni to nagrywaja - moze zeby nas wystraszyc? No bo sama zobacz przeciez ile teraz kobiet zajdzie naturalnie w ciaze? I co? No ale co postanowiliście?
Poroznawiam jeszcze z prowadzacym, dziewiątego maja mam wizytę,ale my raczej zdecydowani jesteśmy. Chcialabym jak nie wyjedzie zdazyc zrobic jeszcze jedna stymulacje i zakonczyc temat in vitro, bo juz zmeczona tym jestem... a nie umiem tak nie myśleć i normalnie żyć..

Poroznawiam jeszcze z prowadzacym, dziewiątego maja mam wizytę,ale my raczej zdecydowani jesteśmy. Chcialabym jak nie wyjedzie zdazyc zrobic jeszcze jedna stymulacje i zakonczyc temat in vitro, bo juz zmeczona tym jestem... a nie umiem tak nie myśleć i normalnie żyć..
hehehehehehhe nie wiem czy pamietasz kilka dni temu napisalam to samo ;) Mnie tez juz to wszystko strasznie meczy i czekam tylko na pasikonika i chocby nie wiem co, chocbym miala lukasza zmusic zeby tam wszedl z bronia to musze miec ten transfer niedlugo bo tez chce w razie wu kolejna stymulke ;)

reklama
hehehehehehhe nie wiem czy pamietasz kilka dni temu napisalam to samo ;) Mnie tez juz to wszystko strasznie meczy i czekam tylko na pasikonika i chocby nie wiem co, chocbym miala lukasza zmusic zeby tam wszedl z bronia to musze miec ten transfer niedlugo bo tez chce w razie wu kolejna stymulke ;)
Tylko kliniki nie podaja teraz sterydow do transferu😔😔 mimo zalecen immonologa. Ja tez bede pewnie podchodzić bez niczego....

Do góry