reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Jezzuu, coś czuję że nie mam po co dzwonić i pytać o transfer [emoji848]. I nie wspomnę o immunopresji [emoji853]. Chyba się wstrzymam kolejny miesiąc [emoji853]
Dzwon!!! Dowiesz sie przynajmniej wszystkiego, wstrzymac sie zawsze mozesz... Mowie ci lepiej chyba teraz niz pozniej na jesien... Przynajmniej bedziesz wiedziala czy wogole robia ;)

reklama
Powiem szczerze ze maks 5kg. Ale glownie mi chodzi zeby zrzucić brzuch bo mam duzy😕 ale u mnie to rodzinne. Moja mama i jej 6 siostr maja wielkie brzuchy. Nie ktore szczupłe jak patyki ale brzuchy maja wielkie. Ja ogólnie duzo nie jem ale jak jem to pierwsze co idzie mi w brzuch😕 moja waga zawsze jest miedzy 53 a 55 kg . Pierwsze co to chudne w nogach a brzuch dalej wielki😕
A robilas sbie krzywą insulinowa? Jaka t chudzinka jestes ;)

Jak się uda i będą zarodki to badacie je? I dopiero potem mrozicie?
Edit. Już doczytałam, wszystko więc jasne😊
Musimy do punkcji podjąć decyzję, wtedy biopsja wykonują w 5 dobie i mroza.. Ale my to ponownie przegraliśmy i badamy.. Oczywiście jak będzie co :laugh2: Trochę mnie lekarz pocieszyl że za każdym razem mieliśmy bardzo wysoki % zapłodnienia dojrzałych komórek a z wiekiem uważa że się to nie powinno zmieniać, jedynie co pula komórek się zmniejsza no i odsetek nie prawidłowych zarodków też więc PGS jak nic.. W ciemno nie będę robić transferu aby znów poronic.. Pozatym immunoglobuliny wezme że zdrowym zarodkiem tylko.. Przy chorym nawet one nie pomogą

Powiem szczerze ze maks 5kg. Ale glownie mi chodzi zeby zrzucić brzuch bo mam duzy😕 ale u mnie to rodzinne. Moja mama i jej 6 siostr maja wielkie brzuchy. Nie ktore szczupłe jak patyki ale brzuchy maja wielkie. Ja ogólnie duzo nie jem ale jak jem to pierwsze co idzie mi w brzuch😕 moja waga zawsze jest miedzy 53 a 55 kg . Pierwsze co to chudne w nogach a brzuch dalej wielki😕
A Ty z czego się odchudzasz, z kości na ości?? Ty zgrabna jesteś bardzo, wiem widziałam na żywo :-) :)
Ja zrobiłam pierwszy zastrzyk i zauważyłam że schudłam bo nie mam nawet żadnego już sadla żeby igle wbić :szok: Ja się nie odchudzam, zwyczajnie nie mam czasu jeść, a w sumie to ja nie przepadam za jedzeniem! To dopiero dziwactwo co.... Mówią że tylko nie dobrzy ludzie nie lubią czekolady a ja jej nie lubię :( chociaż wcale nie czuje się zła osoba...
czytałam że DHEA nie powinno się brać w trakcie stymulacji Menopurem a ja mam brać... I bądź tu mądry! Chociaż czytałam o tym na jakimś forum, więc zaufaj lekarzowi ...

reklama
Do góry