reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

@Czarna1985 kochana a ty dzwonilas cos do gamety i pytalas sie o transfery albo histeroskopie bo ja narazie jestem obrazona na klinike i nie chce mi sie nawet do mojego lekarza smsa wyslac 😅 😅 😅
Nie dzwonilam ale moja kolezanka z Gdyni napisala mi że od 15 maja wszystko wznawiają 😉 wiec dzwoń kochana i załatwiaj wszystko✊✊✊

reklama
hehehehehehhe nie wiem czy pamietasz kilka dni temu napisalam to samo ;) Mnie tez juz to wszystko strasznie meczy i czekam tylko na pasikonika i chocby nie wiem co, chocbym miala lukasza zmusic zeby tam wszedl z bronia to musze miec ten transfer niedlugo bo tez chce w razie wu kolejna stymulke ;)
No ja to bym juz zlozyla wniosek na adopcje, ale moj chce jeszcze poczekac. Ciekawe jakie maja teraz procedury??

hehehehehehhe nie wiem czy pamietasz kilka dni temu napisalam to samo ;) Mnie tez juz to wszystko strasznie meczy i czekam tylko na pasikonika i chocby nie wiem co, chocbym miala lukasza zmusic zeby tam wszedl z bronia to musze miec ten transfer niedlugo bo tez chce w razie wu kolejna stymulke ;)
A co zrobisz jak ci wlaczy leczenie immunosypresyjne?

W szpitalu sie pytalam jak ostatnio bylam to ci pisalam ze mowil mi gin ze nie robia i ze tylko nagle przypadki ;)
No i znowu cię pociągnie mocno po kieszeni [emoji853].
Byłam dzisiaj u takiego miejscowego ogrodnika po kwiaty, zawsze mi go szkoda bo to taki stary, miły dziadek i biedny zgarbiony w pół [emoji853]. Ma tanie kwiaty i ciągle coś przy nich robi, widać że to jego pasja. Jutro ci zrobię zdjęcie co kupiłam ale szału nie ma, bo kwiatki są jeszcze dosyć małe.

A Ty z czego się odchudzasz, z kości na ości?? Ty zgrabna jesteś bardzo, wiem widziałam na żywo :-) :)
Ja zrobiłam pierwszy zastrzyk i zauważyłam że schudłam bo nie mam nawet żadnego już sadla żeby igle wbić :szok: Ja się nie odchudzam, zwyczajnie nie mam czasu jeść, a w sumie to ja nie przepadam za jedzeniem! To dopiero dziwactwo co.... Mówią że tylko nie dobrzy ludzie nie lubią czekolady a ja jej nie lubię :( chociaż wcale nie czuje się zła osoba...
czytałam że DHEA nie powinno się brać w trakcie stymulacji Menopurem a ja mam brać... I bądź tu mądry! Chociaż czytałam o tym na jakimś forum, więc zaufaj lekarzowi ...
Kochana z wielkiego brzucha chce z schudnąć 😉
Boze jak ja bym chciala nie lubiec czekolady😱 kuzwa ja ja kocham, zyc nie moge bez niej 😂
Ja tez bym zaufala lekarzowi. Bedzie dobrze kochana. Trzymam kciuki✊😘

reklama
Do góry