reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tak. Najważniejsze, żeby bylo zdrowe;) ale powiem Ci szczerze, im więcej wizyt tym bardziej człowiek ciekawy;) Wczoraj mnie lekarka pytała jak ja czuje i myślę. A ja nie czuje i nie wiem kompletnie;) serio. Może na polowkowych się dowiemy ;)
Na bank dowiecie się na połówkowych 😊
jak bym miała obstawiać, to zwykle jak po usg nie wiadomo to znaczy ze nic charatkerystycznego między nogami nie wystaje znaczy, że to prawdopodobnie
dziewczynka😉

reklama
Ale duza ta Twoja dzidzia juz i troche tajemnicza jak sie nie chce ujawnic[emoji7][emoji7]Na nastepnej wizycie pewnie juz bedzie widac[emoji4]Najwazniejsze ze zdrowa i dobrze sie rozwija. [emoji8][emoji8]Zdrowka dla Was!
Dziękujemy ;) Dzidzia uparta po matce- to pewne;) mąż na początku ciagle mowil synuś. Jak po prenatalnych usłyszał,że córka to teraz jest przekonany,że córka i mowi do nas "Moje dziewczyny" ;) Więc jak będziemy malować pokój, to tak jak napisala wyżej Netia, na kolor neutralny ;)

Dziękujemy ;) Dzidzia uparta po matce- to pewne;) mąż na początku ciagle mowil synuś. Jak po prenatalnych usłyszał,że córka to teraz jest przekonany,że córka i mowi do nas "Moje dziewczyny" ;) Więc jak będziemy malować pokój, to tak jak napisala wyżej Netia, na kolor neutralny ;)
My nowy pokój malowaliśmy właśnie na jasnoszaro i jedną ścianę na niebiesko. No ale było nam łatwiej bo już byl na świecie Maksik.

Ja mialam pokoj jasno szary. I jak juz sie okazalo, ze corka to dodalam rozowosci I mietowe akcenty. Jakby byl chlopiec to poszlabym w niebieski albo zolty pewnie [emoji4]

Ooo będziemy razem wizytować - tez mam 18 maja połówkowe usg. Duża ta Twoja dzidzia, mi mierzyła 17 kwietnia i tylko 10cm miała, może teraz trochę urosła
No ona tak na oko powiedziała. Badała, badala, nagrywalysmy i jak już zeszłam z fotela to pytam jaka duża. To wróciła do sprzętu i mowi,że od główki do dupki ponad 11, sama kość udowa 2.1 to może mieć ok 14-15cm;) może Dzidzia będzie wysoka;) Na pewno Twoja urosła,pewnie dala Ci pomiar od główki do dupki;) teraz już szybko będą rosły.

Dzień dobry ciotki!! My po połówkowych dzidzie mają się dobrze.. Wczoraj poznaliśmy w końcu płeć i będziemy mieli dwóch synków [emoji7] trochę liczyłam gdzies na jedną córcię chociaż ale najważniejsze że są zdrowi [emoji3590] mają po 26cm jeden 465gram a drugi 419[emoji3590] 22tydz a ja nadal nie wierze ze się udało.. Chociaż już kopia a brzuszek rośnie i rosnie.. I ten czas później tak leci [emoji33]No ale po porodzie chyba uwierzę [emoji1787][emoji1787]pozdrawiamy i zyczymy miłego dnia wszystkim [emoji3590][emoji3590]
Ale cudowne wiadomosci;) gratuluję i rosnijcie zdrowo;)

My nowy pokój malowaliśmy właśnie na jasnoszaro i jedną ścianę na niebiesko. No ale było nam łatwiej bo już byl na świecie Maksik.
My wszystkie pokoje w domu mamy pomalowane tą samą farbą na jasny szary. W kuchni jedna ścianę tez. W sumie prawie wszystkie, bo jeden przemalowalismy na biało ostatnio. Teraz jak bedziemy pokoik robic to chyba sypialnie tez machne na biało. ;) A potem można dodatki zmieniać;)

Czyli Paśnik też nie jest teraz za braniem leków skoro Ci zabronił. A z nim będziesz się kontaktowała co dalej? Czy jest ktoś na forum kto zna stanowisko Paśnika na ten czas?

reklama
Ja mialam pokoj jasno szary. I jak juz sie okazalo, ze corka to dodalam rozowosci I mietowe akcenty. Jakby byl chlopiec to poszlabym w niebieski albo zolty pewnie [emoji4]
Ja jestem walnięta na tym punkcie, bo mi sie wszystko szybko nudzi [emoji23] mam mnóstwo poszewek, wazonikow, kocykow w różnych kolorach i na każdą porę roku zmieniam [emoji23][emoji1787] okna, w których mogę powiesić jakas firanke czy zasłonę mam tylko w kuchni z anksem i ostatnio wisiała zasłona pudrowy roz i taki sam bieżnik. Byłam w biedronce dwa dnibtwmu i byla promocja 2+2 na tekstylia i przemysłowe i co? Kupiłam m.in. zasłonę w zielone liście, od razu usiadłam do maszyny i z jednej zrobilam dwie (bo mam niewymiarowe okno w kuchni) i jeszcze na bieżnik zostalo;) Maz się cieszy,że pokoik mały i na poddaszu to jak raz zrobimy to za bardzo nie będę miała jak szaleć [emoji23][emoji1787]

Do góry