A jakie są wskazania do leczenia immunologicznego? No bo w sumie transfer był tylko 1. A nasienie? Czemu przy 2 procedurze nic nie przetrwało powyżej 3 doby?
[/
Nasienie dobre. Z immunologii przeciwciała p.jądrowe,nk. Lekarz mówił że niby zła jakość komórek.
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Ooooooooooo i to jest plan No takie akcje z dziecinstwa zostaja na cale zycie... Ja tez jestem strasznie na to wyczulona. Tez lubie sie napic alko ale robie to rzadko - zastanawiam sie czy nie mam sydromu alkoholika bo jak zaczne pic jakis mocniejszy alkohol to na kieliszku sie nie skonczy a na drugi dzien moralniak. Ale bez przesady mysle ze ludzie i to coaraz wikesze spoleczenstwo maja z tym zjawiskiem duzo wieksze problemy Mnie tez strasznie draznia ludzie tak fest wypici i nie rozumiem dlaczego tak pod wplywem alko sie zachowuja i i mowia dziwne rzeczy. Pisalam ci ze w sobote sasiadka gonila za mezem z tluczkiem w reku Ja na jej miejscu bym go chyba szczerze zamordowala ... Bedzie dobrze ochloniesz, maz wytrzezwieje i bedzie gitNo właśnie to są urazy z dzieciństwa...moj tatuś niestety był alkoholikiem i ja po prostu nienawidzę jak moja mama albo moj mąż piją alkohol...tato nie żyje... tzn można się napić ( No przecież ja tez lubię się napić winka ) ale ja raczej nigdy nie dopuszczam żeby się całkiem opić. I strasznie drażnią mnie pijani ludzie. Ja wiem, ze czasem to jest dobre dla głowy się tak zresetować...ale ja mojego męża po prostu chce zabić jak jest pijany i mi już wcale nie jest wstyd przy innych...to jemu powinno być wstyd, ze za zapierdalam w domu a on chleje i niech najlepiej zostanie sobie gdzieś na noc bo go uduszę jak wróci...niestety nie pierwszy raz taka akcja wiec wiem, ze będzie przepraszał. Ale mam lepszy plan. Poświęcę się i będę pic przez trzy dni. Powiem mu, ze on raz a ja za to trzy razy więcej
Aaaanna
A masz jakąś chorobę tkanki łącznej: toczeń twardzina zapalenie skorno-mięśniowe? Bo przeciwciala przeciwjadrowe nie są specyficzne.
Ja nie chce Cię absolutnie namawiać do nie brania leków ale w sumie na jakość komórek czy nasienia leki immunosupresujne nie pomogą.
Ja nie chce Cię absolutnie namawiać do nie brania leków ale w sumie na jakość komórek czy nasienia leki immunosupresujne nie pomogą.
bazylia128
Mysloe ze warto mocno ze wszystkich stron to przemyslec. Accofil to juz powazna sparawa. Ale jak tak sobie mysle ze Pasnik by mi dal zielone swiatlo i tak jak ja siedzialabys w domu, moj maz tez w zasadzie wychodzi tylko na zakupy i mieszkamy w mniejszej miescinie to chyba bym sie zdecydowala bo gra warta swieczki - Lekarz musi zdecydowacMam nadzieję że Paśnik odpisze w miarę szybko wtedy zadecyduję. Jeśli zaleci to chyba będę brała ale jak miałam przy punkcji pierwszy wlew accofilu to wieczorem już miałam gorączkę przeszło 39 i byłam chora 1,5 tygodnia. Mąż się śmieje że miałam wszystkie objawy korony tylko duszności nie miałam.
Aaaanna
Alkoholizm to ciężka choroba która uniemożliwia normalne funkcjonowanie. Początki zawsze są niewinne ale jednak myślę że jeśli raz na jakiś czas ktoś się nawet skasuje a potem umie normalnie dalej bez Alko żyć to to nie jest nic złego. Czasem taki reset jest potrzebny. Alkohol trochę pomaga rozładować emocje. Oczywiście nie dzień w dzień.[emoji1787][emoji1787][emoji3][emoji3]
Ooooooooooo i to jest plan [emoji23] [emoji23] [emoji23] No takie akcje z dziecinstwa zostaja na cale zycie... Ja tez jestem strasznie na to wyczulona. Tez lubie sie napic alko ale robie to rzadko - zastanawiam sie czy nie mam sydromu alkoholika bo jak zaczne pic jakis mocniejszy alkohol to na kieliszku sie nie skonczy a na drugi dzien moralniak. Ale bez przesady mysle ze ludzie i to coaraz wikesze spoleczenstwo maja z tym zjawiskiem duzo wieksze problemy Mnie tez strasznie draznia ludzie tak fest wypici i nie rozumiem dlaczego tak pod wplywem alko sie zachowuja i i mowia dziwne rzeczy. Pisalam ci ze w sobote sasiadka gonila za mezem z tluczkiem w reku [emoji23][emoji23][emoji23] Ja na jej miejscu bym go chyba szczerze zamordowala ... Bedzie dobrze ochloniesz, maz wytrzezwieje i bedzie git
Nic o tym nie wiem. Napisz coś więcej. Ja po prostu byłam u Paśnika z wynikami i za bardzo ich nie interpretował tylko zalecał. Leków mam brać bo tak wyszło z wyników badań zleconych przez immunologa. Teraz mam 3 zarodki na długim protokole a w pierwszym podejściu miałam transferowaną blastocystę więc nie wiem już sama jak z tym jest. Nasienie jest dobre.A masz jakąś chorobę tkanki łącznej: toczeń twardzina zapalenie skorno-mięśniowe? Bo przeciwciala przeciwjadrowe nie są specyficzne.
Mieszkam na wsi a w regionie brak przypadków wirusa. Ja też siedzę w domu ale mąż jeżdzi do pracy, jednak nie ma styczności z wieloma osobami. W sumie to mogłabym nawet się wynieść do pokoju obok i każdy by miał swoją łazienkę ale wątpię że tak się daMysloe ze warto mocno ze wszystkich stron to przemyslec. Accofil to juz powazna sparawa. Ale jak tak sobie mysle ze Pasnik by mi dal zielone swiatlo i tak jak ja siedzialabys w domu, moj maz tez w zasadzie wychodzi tylko na zakupy i mieszkamy w mniejszej miescinie to chyba bym sie zdecydowala bo gra warta swieczki - Lekarz musi zdecydowac
Aaaanna
Ja się na immunologii nie znam. Ja tego nie badalam i lekow nie brałam. Wiem tylko że akurat przeciwciala przeciwjadrowe mogą też występować u ludzi zdrowych a sa typoqe dla chorob tkanki lacznej ale trzeba miec ich objawy. Dla mnie to jest jednak ciężki kaliber leków .
Nic o tym nie wiem. Napisz coś więcej. Ja po prostu byłam u Paśnika z wynikami i za bardzo ich nie interpretował tylko zalecał. Leków mam brać bo tak wyszło z wyników badań zleconych przez immunologa. Teraz mam 3 zarodki na długim protokole a w pierwszym podejściu miałam transferowaną blastocystę więc nie wiem już sama jak z tym jest. Nasienie jest dobre.
Przy Hashimoto tez mogą być dodatnie a ja mam HashimotoJa się na immunologii nie znam. Ja tego nie badalam i lekow nie brałam. Wiem tylko że akurat przeciwciala przeciwjadrowe mogą też występować u ludzi zdrowych a sa typoqe dla chorob tkanki lacznej ale trzeba miec ich objawy. Dla mnie to jest jednak ciężki kaliber leków .
reklama
bazylia128
tak to straszna choroba. Nie raz trafialismy z rodzina na sesjach z moim ojcem ;( Tylko ze on mial tak ze pol roku nie pil wcale a jak zaczal to dwa tygodnie wyjete z zycia. W pracy wszystko tuszowali i mysle ze wiecej tam bylo takich przypadkow no i tez wiedzial ze moze sobie na to pozwolic. To straszne bo jako wojskowy mial duza odpowiedzialnosc... dostep do broni itd... Teraz od kilku lat prowadzi na emeryturze swoja firme i nie pije wcale a sam pedzi jakis bimber zeby czestowac innych On do tej pory uwaza ze nigdy nie mial problemu z alkoholem - czujesz? Tylko alkoholicy miedzy soba sie roznia - my jako rodzina bylismy zawsze ladnie ubrani, chodzilismy do restauracji a rodzice chodzili na wszystkie wywiadowki. Jednak w domu co pol roku prawdziwe pieklo zwiazane z jego trzezwieniem... Ja raczej jestem zbyt aktywna zeby sie tak zapedzic... Moi bracia tez nie wykazuja takich predyspozycji. Jak wypije to nie pozwalam sobie na drugi dzien dotknac ani powachac alkoholu. ALE ostatnio bardzo polubilam drina wedlug przepisu mojej przyjaciolki z UK Gin z toniciem i mieta cukrem trzcinowym. Gin sam w sobie jest lekki i nie ma tyle % wiec fajnie sie go pije - polecamAlkoholizm to ciężka choroba która uniemożliwia normalne funkcjonowanie. Początki zawsze są niewinne ale jednak myślę że jeśli raz na jakiś czas ktoś się nawet skasuje a potem umie normalnie dalej bez Alko żyć to to nie jest nic złego. Czasem taki reset jest potrzebny. Alkohol trochę pomaga rozładować emocje. Oczywiście nie dzień w dzień.[emoji1787][emoji1787][emoji3][emoji3]
Podziel się: