reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hejka. Żyję. Praca mnie pochłania😉
Ostatnio miałam telewizyte u endo. Za dwa tygodnie robię cały pakiet wyników (nawet z tym jest teraz problem😳). I będziemy decydować co dalej z tą moją tarczycą... Zastanawiam się też nad kliniką. Czy zostać w Gc(oni już wracają do normalnej pracy), czy jednak nie zmienić na inną, bliżej siebie z dobrym lekarzem prowadzącym...tyle, że oni jeszcze nie pracują. Ale w sumie i tak muszę czekać. Z Apc jeszcze do mnie nie dzwonili. Muszę zacząć tarabanic do nich. Pomału czas plany w bardziej konkretne zamieniać 👍
A co u Ciebie?
@Netiaskitchen jak tam?
@Czarna1985 ,@Wiórka ,@Ananasowa93 ,@Tasza i inne dziewczyny, cio słychować?
@nieagatka jak u Ciebie sytuacja?
Fajnie, że się odzywasz😊Działaj 😊😊😊dobrze, ze wreszcie coś się znowu zaczyna😊😊😊
u mnie dobrze. Niedawno wróciliśmy od rodziców. Jednak powrót do tego rytuału odwiedzin co tygodniowych bardzo dobrze nam robi na głowę. Wszyscy są trochę spokojniejsi, dziecko wybiegane, rodzice zadowoleni, a my trochę odpoczywamy od tego siedzenia w 4 ścianach😊
Jutro jadę do invicty na test pappa i usg 1 trymestru. Mam nadzieję, że u młodego wszystko dobrze. Jednak świadomość, że dziecko jest genetycznie zdrowe to cholernie duża ulga ❤️😊Teraz chcę zobaczyć jak rośnie, czy rozwija się prawidłowo, gdzie jest łożysko itp. Dam Wam znać po wizycie.

reklama
Fajnie, że się odzywasz😊Działaj 😊😊😊dobrze, ze wreszcie coś się znowu zaczyna😊😊😊
u mnie dobrze. Niedawno wróciliśmy od rodziców. Jednak powrót do tego rytuału odwiedzin co tygodniowych bardzo dobrze nam robi na głowę. Wszyscy są trochę spokojniejsi, dziecko wybiegane, rodzice zadowoleni, a my trochę odpoczywamy od tego siedzenia w 4 ścianach😊
Jutro jadę do invicty na test pappa i usg 1 trymestru. Mam nadzieję, że u młodego wszystko dobrze. Jednak świadomość, że dziecko jest genetycznie zdrowe to cholernie duża ulga ❤😊Teraz chcę zobaczyć jak rośnie, czy rozwija się prawidłowo, gdzie jest łożysko itp. Dam Wam znać po wizycie.
To czekam na wieści 💓😘😘😘

Ostatnio miałam telewizyte u endo. Za dwa tygodnie robię cały pakiet wyników (nawet z tym jest teraz problem😳). I będziemy decydować co dalej z tą moją tarczycą... Zastanawiam się też nad kliniką. Czy zostać w Gc(oni już wracają do normalnej pracy), czy jednak nie zmienić na inną, bliżej siebie z dobrym lekarzem prowadzącym...tyle, że oni jeszcze nie pracują. Ale w sumie i tak muszę czekać. Z Apc jeszcze do mnie nie dzwonili. Muszę zacząć tarabanic do nich. Pomału czas plany w bardziej konkretne zamieniać 👍
A co u Ciebie?
@Netiaskitchen jak tam?
Hej kochana. U mnie dobrze dzisiaj mialam fajny dzien z mezulkiem. Rano bylismy na rowerach,potem opalanko na ogrodeczku . Zrobilam kawe mrozona po koreańsku a na obiadek steki😋😋😋dzien prawie zlecial i jutro do pracy 😘

Załączniki

• 20200426_151326.jpg
    20200426_151326.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 72
Hejka. Żyję. Praca mnie pochłania[emoji6]
Ostatnio miałam telewizyte u endo. Za dwa tygodnie robię cały pakiet wyników (nawet z tym jest teraz problem[emoji15]). I będziemy decydować co dalej z tą moją tarczycą... Zastanawiam się też nad kliniką. Czy zostać w Gc(oni już wracają do normalnej pracy), czy jednak nie zmienić na inną, bliżej siebie z dobrym lekarzem prowadzącym...tyle, że oni jeszcze nie pracują. Ale w sumie i tak muszę czekać. Z Apc jeszcze do mnie nie dzwonili. Muszę zacząć tarabanic do nich. Pomału czas plany w bardziej konkretne zamieniać [emoji106]
A co u Ciebie?
@Netiaskitchen jak tam?
Ja się cieszę,że niektóre kliniki decydują się już powoli wracać do gry;) duzo dziewczyn odzyska świeżą siłę i wolę do walki w związku z tym;) bo jak sie już ruszy to potem szybko leci.
Niech endokrynolog weźmie w ryzy Twoja tarczyce i zrobi z nią porządek;)
U mnie nic ponad życie w domu z wyjsciami do rodziców i do sklepu jak już trzeba. Dalej pomagam przy lekcjach siostrzenicy ale przyznam szczerze, moja cierpliwość już nie taka jak kiedyś... I podziwiam wszystkich rodziców, którzy muszą pracować i dodatkowo odwalać robote za szkoły...
Prawie się doczekałam na kolejną wizytę i cieszę się bardzo. Mam nadzieje,ze wszystko u Dzidziolka w porządeczku.
Pozdrawiam Cię pracusiu [emoji8]

A co u Ciebie?
@Netiaskitchen jak tam?
Cześć kochana ja ostatnio mało się udzielam bo humor u mnie pod psem. Niestety nieudany transfer załamał mnie bardziej niż byłam na to gotowa. Przez ciągły płacz i irytację posypała mi się trochę relacja z mężem. Przyszedł okres a z nim jakaś straszna żałoba po utraconym zarodku. Nie byłam przygotowana na te wszystkie emocje i ledwie zbieram się do kupy.
Mam plan działania i czekam tylko na zielone światło z kliniki a tymczasem staramy się z mężem poprawić nasze stosunki nie odcinając się oczywiście od in vitro bo nie da się ale przynajmniej staramy się robić to co kiedyś sprawiało nam radość i spędzać razem więcej czasu.
Brak pracy, nieudany transfer, brak możliwości działania przez wirusa, puste konto ... to wszystko nas przytłoczyło i potrzebujemy czasu żeby się z tym pogodzić.
Uciekłam od tego wszystkiego w ramiona mezusia i w modlitwę. Bardzo mi to pomaga i jakaś nadzieja we mnie wstąpiła ze wciąż mam szanse na maleństwo jeśli nie tak to inaczej ❤️
Mimo ze się nie udzielam to trzymam kciuki za wszystkie walczące i za te już z maleństwami w brzuszkach. Oby wiosna była łaskawa i płodna dla nas wszystkich ❤️

reklama
Hej kochana. U mnie dobrze dzisiaj mialam fajny dzien z mezulkiem. Rano bylismy na rowerach,potem opalanko na ogrodeczku . Zrobilam kawe mrozona po koreańsku a na obiadek steki😋😋😋dzien prawie zlecial i jutro do pracy 😘
Jaka kawa😍😍😍nie robisz przypadkiem dostawy? I steki... 😋😋😋Zaraz obślinię telefon... Bo steki już za mną chodzą... A dzisiaj to już na bank mi się będą śniły 😋😋😋

Do góry