Netiaskitchen
Fanka BB :)
Fajnie, że się odzywaszDziałaj dobrze, ze wreszcie coś się znowu zaczynaHejka. Żyję. Praca mnie pochłania
Ostatnio miałam telewizyte u endo. Za dwa tygodnie robię cały pakiet wyników (nawet z tym jest teraz problem). I będziemy decydować co dalej z tą moją tarczycą... Zastanawiam się też nad kliniką. Czy zostać w Gc(oni już wracają do normalnej pracy), czy jednak nie zmienić na inną, bliżej siebie z dobrym lekarzem prowadzącym...tyle, że oni jeszcze nie pracują. Ale w sumie i tak muszę czekać. Z Apc jeszcze do mnie nie dzwonili. Muszę zacząć tarabanic do nich. Pomału czas plany w bardziej konkretne zamieniać
A co u Ciebie?
@Netiaskitchen jak tam?
@Czarna1985 ,@Wiórka ,@Ananasowa93 ,@Tasza i inne dziewczyny, cio słychować?
@nieagatka jak u Ciebie sytuacja?
u mnie dobrze. Niedawno wróciliśmy od rodziców. Jednak powrót do tego rytuału odwiedzin co tygodniowych bardzo dobrze nam robi na głowę. Wszyscy są trochę spokojniejsi, dziecko wybiegane, rodzice zadowoleni, a my trochę odpoczywamy od tego siedzenia w 4 ścianach
Jutro jadę do invicty na test pappa i usg 1 trymestru. Mam nadzieję, że u młodego wszystko dobrze. Jednak świadomość, że dziecko jest genetycznie zdrowe to cholernie duża ulga Teraz chcę zobaczyć jak rośnie, czy rozwija się prawidłowo, gdzie jest łożysko itp. Dam Wam znać po wizycie.