reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wszystko powolutku będzie ruszać chociaż na pewno wyglądać będzie inaczej niż wcześniej. Musimy się odnaleźć w tej nowej rzeczywistości. Powiem wam że w innych miejscach i czeluściach Internetu już trwają dyskusje jak uchylić się od szczepienia ( którego wogole jeszcze nie ma) na koronawirusa. Więc raczej będzie to przez długi czas element naszej rzeczywistości.
Ja to bym się chciała zaszczepić na korona jak tylko się da... Ale ludzie to są dziwni

reklama
Ja to bym się chciała zaszczepić na korona jak tylko się da... Ale ludzie to są dziwni
Ja też bym chciała, a nie potem żyć w strachu. Jak się ludzie nie zaszczepią to ten szajs będzie ewoluował i powstaną różne szczepy jak w grypie. Wtedy będzie dopiero problem. To jest moje myślenie i jeśli źle mówię to niech ktoś mnie poprawi [emoji846].
A tu Lenka sprawdza czy jeszcze dycham na leżaku[emoji12]. Widać po pysku że to kobieta, co nie [emoji7]. Lecę do roboty [emoji8]
IMG_20200423_161340.jpeg

Myszko a co u Ciebie? Bedziesz przed transferem kontunuowala immuno?
A ja też leczę swoje dołki mniejsze i większe 😉 Siedzę przy domu w ogrodzie i skręcam różne rzeczy z drewna. To mnie uspokaja i pozwala zachować jakiś spokój ducha. Muszę wrócić na właściwe tory, bo że wszystkim sobie odpuściłam. To mój mały kawałek ogródka 😊 Wszystkiego się uczę, ale z roku na rok jest coraz lepiej.
IMG_20200423_173548.jpg

Z immunologii to będę brała wszystko co mam zalecone jeśli lekarz pozwoli, bo ostatnie dwa zarodki, a na nową procedurę ani grosza nie mam ☹️
Muszę wierzyć, że się uda🙂
@fredka84 cudowne psiaki i piękny ogródek 😍 u mnie na budowie to ziemia księżycowa po prostu 😁
Mąż kończy karton gipsy i odliczam dni do wprowadzki! 😍 Albo tygodnie 😁

A gadałaś z infolinią? Bo może być w sumie tak, że takie mają ogólne stanowisko, ale jak pogadasz z opiekunem i lekarzem to jednak zrobią transfer. @Ananasowa93 jakieś extra papiery musiała chyba wypełnić. Może spróbuj jeszcze.
Nie rozmawiałam. kontakt tylko przez infolinię ;(

Ostatnia edycja:
Śliczny piesek.[emoji3]
Ja też bym chciała, a nie potem żyć w strachu. Jak się ludzie nie zaszczepią to ten szajs będzie ewoluował i powstaną różne szczepy jak w grypie. Wtedy będzie dopiero problem. To jest moje myślenie i jeśli źle mówię to niech ktoś mnie poprawi [emoji846].
A tu Lenka sprawdza czy jeszcze dycham na leżaku[emoji12]. Widać po pysku że to kobieta, co nie [emoji7]. Lecę do roboty [emoji8]Zobacz załącznik 1110244

reklama
A ja też leczę swoje dołki mniejsze i większe [emoji6] Siedzę przy domu w ogrodzie i skręcam różne rzeczy z drewna. To mnie uspokaja i pozwala zachować jakiś spokój ducha. Muszę wrócić na właściwe tory, bo że wszystkim sobie odpuściłam. To mój mały kawałek ogródka [emoji4] Wszystkiego się uczę, ale z roku na rok jest coraz lepiej.Zobacz załącznik 1110268
Z immunologii to będę brała wszystko co mam zalecone jeśli lekarz pozwoli, bo ostatnie dwa zarodki, a na nową procedurę ani grosza nie mam [emoji3525]
Muszę wierzyć, że się uda[emoji846]
@fredka84 cudowne psiaki i piękny ogródek [emoji7] u mnie na budowie to ziemia księżycowa po prostu [emoji16]
Mąż kończy karton gipsy i odliczam dni do wprowadzki! [emoji7] Albo tygodnie [emoji16]
Ale czadowy ogródek [emoji7]. Czyściej niż mam w domu [emoji12]. Wszystko takie uporządkowane [emoji7]. Same warzywka masz? Teraz warzywa są na wagę złota, bo takie drogie [emoji849]
Też Cię czeka przeprowadzka?!?!?! Kurde, wszyscy na forum się przeprowadzają [emoji12].
Zarzucaj jakieś zdjęcia, bo fretki są zaje....biście ciekawskie [emoji8].
Ja za 2 tygodnie mam okres i chciałabym zacząć brać leki immuno, zadzwonię do kliniki czy będą robić transfery i wtedy ruszam. Jak zacznę brać leki w maju to w czerwcu transfer by był.... Od stycznia mam przerwę, starczy.
Ps też mam dwie ostatnie sztuki [emoji846]

Do góry