Wesoła_Aga
Fanka BB :)
cześć
czy komuś udało sie w tej pandemii o in vitro?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A robiłaś kiedyś tak, żeby dzwonić na infolinię i prosić o kontakt z opiekunem? Jak nie to spróbuj. Zwykle wyglada to tak, że infolinia nie przełącza od razu, tylko umawia takie oddzwonienie. Spróbować nie zaszkodzi.Nie rozmawiałam. To invicta kontakt tylko przez infolinię ;(
U mnie z pierwszej procedury zamrozone było wszystkie 7 zarodków, bo mialam ryzyko hiperki i nie było świeżego transferu. Wszystkie się rozmroziły prawidłowo. Ciąża tylko z jednego.Dziewczyny mam pytanie. Jak wracaliście po zarodki to jak dużo przeżyło mrożenie? bo ja mam małe doświadczenie z krio. Miałam mrożone komórki a nie zarodki. A embriony mamy klasy C.
Cześćcześć
Ale fajnie@bazylia128 co dziś robisz?
Ja po pracy dalej pomagam robić drugą część ścieżki. Aby dokończyć pierwszą część, musimy położyć drugą. Już się nie migam od roboty [emoji12]. Wczoraj wrzucaliśmy ziemię na przyczepkę i wywoziliśmy a potem rozgrabialiśmy. Ale będę miała bicepsy [emoji28]
Już mnie strasznie nosi żeby jechać do jakiejś szkółki albo chociaż do Brico [emoji846].
@Camilleka mój mąż zapierdziela nawet bez skrzynki piwa[emoji12]. Pewnie coś odemnie chce [emoji12]
@Czarna1985 a ty jak tam żyjesz?
Wrzucam pierwszą część, jeszcze nie dokończoną, psy dalej w szoku i nie chcą po niej chodzić [emoji23]. Nauczyły się chodzić obok ścieżki [emoji23]
Zobacz załącznik 1109944
Ale super, pięknie tam masz@bazylia128 co dziś robisz?
Ja po pracy dalej pomagam robić drugą część ścieżki. Aby dokończyć pierwszą część, musimy położyć drugą. Już się nie migam od roboty [emoji12]. Wczoraj wrzucaliśmy ziemię na przyczepkę i wywoziliśmy a potem rozgrabialiśmy. Ale będę miała bicepsy [emoji28]
Już mnie strasznie nosi żeby jechać do jakiejś szkółki albo chociaż do Brico [emoji846].
@Camilleka mój mąż zapierdziela nawet bez skrzynki piwa[emoji12]. Pewnie coś odemnie chce [emoji12]
@Czarna1985 a ty jak tam żyjesz?
Wrzucam pierwszą część, jeszcze nie dokończoną, psy dalej w szoku i nie chcą po niej chodzić [emoji23]. Nauczyły się chodzić obok ścieżki [emoji23]
Zobacz załącznik 1109944
Kochana ja że sprzątaniem w domu też na bakierAle czadowy ogródek [emoji7]. Czyściej niż mam w domu [emoji12]. Wszystko takie uporządkowane [emoji7]. Same warzywka masz? Teraz warzywa są na wagę złota, bo takie drogie [emoji849]
Też Cię czeka przeprowadzka?!?!?! Kurde, wszyscy na forum się przeprowadzają [emoji12].
Zarzucaj jakieś zdjęcia, bo fretki są zaje....biście ciekawskie [emoji8].
Ja za 2 tygodnie mam okres i chciałabym zacząć brać leki immuno, zadzwonię do kliniki czy będą robić transfery i wtedy ruszam. Jak zacznę brać leki w maju to w czerwcu transfer by był.... Od stycznia mam przerwę, starczy.
Ps też mam dwie ostatnie sztuki [emoji846]
Boziu jaka ona pięknaJa też bym chciała, a nie potem żyć w strachu. Jak się ludzie nie zaszczepią to ten szajs będzie ewoluował i powstaną różne szczepy jak w grypie. Wtedy będzie dopiero problem. To jest moje myślenie i jeśli źle mówię to niech ktoś mnie poprawi [emoji846].
A tu Lenka sprawdza czy jeszcze dycham na leżaku[emoji12]. Widać po pysku że to kobieta, co nie [emoji7]. Lecę do roboty [emoji8]Zobacz załącznik 1110244
Cześćteraz to za dużo się w klinikach niestety nie dzieje
Mi się udalo tuż przed. Transfer z 15.02.
Ciekawa jestem tych nowych wytycznych, gdzieś slyszałam, że ma ruszyć od maja.
[emoji23][emoji23][emoji23]. To cwana łajza jest, tylko na zdjęciach zawsze udaje niewiniątko [emoji23]. Rockiego okręciła sobie wokół pazura[emoji12]Boziu jaka ona piękna [emoji7][emoji7][emoji7]
Ukradne ci ją niedługo [emoji23] tylko sie dowiem gdzie mieszkasz[emoji23][emoji23][emoji23]