reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć Kochane 😊a ja z rana przychodzę z dobrymi wieściami 😊właśnie przyszły wyniki Nifty i dziecię jest zdrowiutkie😍😍
No i jest to chłopiec 😍❤Tak więc Maksik będzie miał brata. No to możemy się zacząć zastanawiać nad imieniem 😊
Gratulacje 🥰 a ja wciąż czekam i już odliczam do połówkowego usg 📆💓💙

reklama
Hej dziewczynki co tam porabiacie w niedzielny wieczorek?
Slyszalam ze od jutra w Polsce mozna chodzic na spacerki😉 co wo o tym myślicie?
Ja opowiem wam krotka historie mojego taty. Dzis po południu gdy jechał na rowerze Pani przechodzac przez ulice upadla wiec moj tata pierwsze co podbiegl do niej i szybko ja sciagnal z ulicy. Ona miala takie drgawki . Tata mowil ze wystraszyl sie ze trzesla się strasznie wiec zadzwonil po pogotowie. Oni odrazu czy jest chora na koronawirusa?! Tata mowi a skad ja to mam wiedzieć jak ja jej nie znam. Przyjechali i zabrali tą Panią. Tata wrocil do domu. Mama w strachu , kazala ściągnąć mu wszystkie ciuchy.Teraz sie martwi. Tata powiedział ze nie umiał tej Pani tak po prostu zostawic. Teraz pytanie kochane czy moj tata dobrze zrobil? Ja uwazam ze tak . Ale mama panikuje bo on ma astme i 65 lat. Boi sie o siebie i o niego. Staram się jej jakos wytlumaczyc ale widac ze sie boi😔
Bardzo dobrze się tata zachował, nie ma co popadać tez w paranoje, bo inaczej już nikt nikomu ręki nie poda w potrzebie. Pani mogła mieć drgawki z powodu mnóstwa innych chorób, epilepsja, serce, nie wiemy! Nie każdy kogo spotkamy ma koronawirusa.
Tata jest wspaniałym człowiekiem ❤️.
Nie ma co się martwić na zapas, to i tak nic nie da, a zreszta gdyby u tej pani wykryli koronawirusa, to pewnie już by o tym mówili głośno w jakiś lokalnych wiadomościach, gazetach, stronach internetowych...

Cześć Kochane 😊a ja z rana przychodzę z dobrymi wieściami 😊właśnie przyszły wyniki Nifty i dziecię jest zdrowiutkie😍❤️😍
No i jest to chłopiec 😍❤️Tak więc Maksik będzie miał brata. No to możemy się zacząć zastanawiać nad imieniem 😊
Gratulacje Kochana ❤️❤️❤️
Najważniejsze w tym wszystkim ze zdrowiutkie 😘😘😘

No i ptysie malutkie będą na tę dzisiejszą okoliczność 😊Z nadzieniem z bitej śmietany i mascarpone😋😋😋

Załączniki

• IMG_20200420_120906.jpg
    IMG_20200420_120906.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 63
reklama
Do góry