reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale cudownie 🥰 polecam Jakub! 😃 Haha.
Ja mam takie doświadczenie w rodzinie i u znajomych, że często dwoje pierwszych dzieci są tej samej płci, a trzecie jest odmiennej. Oczywiście pewnie nie jest to regułą, ale u nas akurat tak się układa. Ja mam tylko siostrę. Moja siostra ma 2 dzieci- obydwie dziewczynki. Także @Netiaskitchen wniosek jest prosty. Póki co ciesz się chwilą i Twoim cudem, a później.. do 3 razy sztuka 😃
Tak... Ja mam znajomego który szedł tą drogą i tym myśleniem i ma trzech chłopaków 😆😆😆Tak więc na razie cieszymy się, ze Maksik bedzie miał z kim się bić i nie planujemy aż takiej ekspansji😂

reklama
Dziekuje kochana za te słowa[emoji173]. Jestem bardzo dumna z mojego taty. Na pewno przekaze pozdrowienia[emoji8]
Dokładnie to samo próbuje mamie wytłumaczyć, ze mozna sie zarazic dokładnie wszędzie. Ja staram się ograniczać ogladanie telewizji bo się nie potrzebnie nakrecam. Mamie tez to powtarzam tylko ze ona uwielbia ogladac telewizje. Czasami myślę ze ona jest uzależniona . Ale nic bede jej tlumaczyc do skutku az sie uspokoi[emoji6]
Bardzo dobrze zrobił, naprawdę. Ludzki prawidłowy odruch, możesz być z niego dumna[emoji3][emoji3][emoji3]

Cześć Kochane [emoji4]a ja z rana przychodzę z dobrymi wieściami [emoji4]właśnie przyszły wyniki Nifty i dziecię jest zdrowiutkie[emoji7][emoji3590][emoji7]
No i jest to chłopiec [emoji7][emoji3590]Tak więc Maksik będzie miał brata. No to możemy się zacząć zastanawiać nad imieniem [emoji4]
Gratki wielkie[emoji3][emoji3][emoji3]

Cześć Kochane [emoji4]a ja z rana przychodzę z dobrymi wieściami [emoji4]właśnie przyszły wyniki Nifty i dziecię jest zdrowiutkie[emoji7][emoji3590][emoji7]
No i jest to chłopiec [emoji7][emoji3590]Tak więc Maksik będzie miał brata. No to możemy się zacząć zastanawiać nad imieniem [emoji4]
Super [emoji4][emoji3590][emoji8]

Super!!!! Gratulacje kochana[emoji173][emoji173][emoji173]

Gratulacje! Bardzo sie ciesze [emoji8]
Daj znac jak cos wymyslicie [emoji16]
Oby bylo Wam latwiej niz nam [emoji28]

reklama
Do góry