Brawo dla taty [emoji173] każdy empatyczny człowiek zrobiłby to samo.
Tak, od dziś zmniejszają obostrzenia a wczoraj podali,ze mieliśmy największą liczbę zachorowań od początku ( biorąc pod uwagę,że nie podają prawdziwych liczb). I wczoraj późnym wieczorem dowiedziałam się,że u nas w mieście dziewczyna w wieku 30 czy 31 ma potwierdzonego koronawirusa, jej matka również. I uwaga, ominę słowa z które mi sie cisną na język (....), ona ma zakład kosmetyczny i robi rzęsy.. I co? Robila ja dalej w domu... klientki podobno co chwila podjezdzaly na uzupełnienie... jej mąż jest policjantem w mieście obok... same sobie spróbujcie wyobrazić ile osób mogło się dalej zarazić.. nie mam słów na taką ludzką nieodpowiedzialność... do tego maz policjant.. przecież oni sami kontrolują osoby na kwarantannach, zakłady, sklepy, parki, płace zabaw czy chociażby daja mandaty za brak maseczek..
Czulam się bezpiecznie calkiem w naszym mieście A po wczorajszej informacji czuje,ze teraz zachorowania posypią się lawinowo.. tym bardziej,ze ludzie zaczną od dzisiaj spacerować.. [emoji24][emoji24][emoji24]