Netiaskitchen
Fanka BB :)
Twój tata jest fantastycznym człowiekiem Wielkie brawa dla niego!!!Jak tata mi opowiedzial ta sytuacje to odrazu mu powiedziałam ze bardzo dobrze zrobil ale jak uslyszalam mame spanikowana to troche się wystraszylam. Wiesz oni sa tam sami ja mieszkam w Anglii brat moj w Koninie. Wydaje mi sie ze mama by się tak samo zachowała gdyby wychodzila z domu a ona siedzi w domu caly czas. Oglada caly czas telewizje i panikuje. Staram sie mame uspokoic . Powiedzialam jej ze kazdy normalny człowiek zachowal by sie tak samo jak tata
Być może uratował tej kobiecie życie.
Tak naprawdę to tym calym wirusem możemy się zarazić wszędzie, albo nigdzie. Na głupich zakupach w biedronce... Każdego dnia coraz bardziej dociera do mnie, ze nie ma skutecznego na 100% sposobu uniknięcia wirusa. Też jednak wydaje mi się ze te drgawki z dużo wiekszym prawdopodobienstwem coś zupelnie innego niż koronawirus. Pozdrów Tatę i dużo zdrówka dla rodziców!!! A telewizję to czasem dla własnego zdrowia lepiej ograniczyć. Ja się ostatnio staram i widzę że to działa