mikimo dziekuje za pamiec wiec moja sytuacja wyglada tak ze poziom estrasiolu spadl i jak tylko moje komoreczki sie zaplodnia co mam nadzieje nastapi to transfer 5 lutego jupiii szkoda ze nie 4 bo to dzien urodzin moich ale blisko wiec data moze tez bedzie szczesliwa
reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
Kinga może masz racje no bo w sumie to ich miałam ponad 15 obys miała racje chciałabym by chociaż dwa z nich się super rozwinęły i by za 9 miesięcy były z nich nasze szkrabki
TeQuila - na pewno tak będzie. Ja miałam tylko jednego i prawie się mi z nim ostatnio udało. Więc Tobie musi się udać i innej wersji nie przyjmuję do wiadomości
TeQuila to fantastyczne wiadomości!!! Leż teraz i odpoczywaj, żeby się przed transferem zregenerować.
Sony sama w tą betę nie wierzę i aż zaczęłam szukać, czy to na pewno dobry znak... ale znalazłam tylko jakieś informacje o zaśniadzie groniastym i tak się przestraszyłam, że przestałam szukać, czytać, analizować.
Teraz postanowiłam po prostu BYĆ w ciąży.
Do odwołania za 8,5 miesiąca...
Miłego wieczoru Dziewczyny! Ja uciekam... ale przed snem wysyłam całą tonę wirusków!
Sony sama w tą betę nie wierzę i aż zaczęłam szukać, czy to na pewno dobry znak... ale znalazłam tylko jakieś informacje o zaśniadzie groniastym i tak się przestraszyłam, że przestałam szukać, czytać, analizować.
Teraz postanowiłam po prostu BYĆ w ciąży.
Do odwołania za 8,5 miesiąca...
Miłego wieczoru Dziewczyny! Ja uciekam... ale przed snem wysyłam całą tonę wirusków!
Darii, dziekuje. Mysle o moich bobaskach co tez porabiaja. Marwie sie jednak , choc wiem,nie powinnam. Tym bardziej,ze Lawendowy pisala,ze dzis dzien Pozytywnego Myslenia.
Trzymam kciuki za spontaniczny IUI.
Madzialenak, dzieki za info , zaraz sobie poczytam czy tutaj stosuja ten specyik siofor.
Trzymam kciuki za spontaniczny IUI.
Madzialenak, dzieki za info , zaraz sobie poczytam czy tutaj stosuja ten specyik siofor.
Kinga_1
Oskaa - na objawy to za wcześnie. Chociaż może masz jakieś błyskawiczne maluszki. Najważniejsze, żebyś przez 4 dni tak od transferu odpoczywała. No i pozwoliła maluszkom się rozepchać i zadomowić w Twoim brzuszku :-)
Ja planuję teraz po transferze odpoczywać tylko 4- 5 dni, a potem wybrać się do pracy. Dla mnie to będzie lepsze, bo większy stres mam w domku pilnując mojego taty niż jak jestem w pracy ( pracy nie mam nerwowej, z szefem się dogaduję, z resztą ekipy też).
Kurcze, ale plany snuję , a jeszcze nawet nie zaczęłam stymulacji. Nie mówiąc, że nie wiadomo czy i jakie pęcherzyki będą .
Ja planuję teraz po transferze odpoczywać tylko 4- 5 dni, a potem wybrać się do pracy. Dla mnie to będzie lepsze, bo większy stres mam w domku pilnując mojego taty niż jak jestem w pracy ( pracy nie mam nerwowej, z szefem się dogaduję, z resztą ekipy też).
Kurcze, ale plany snuję , a jeszcze nawet nie zaczęłam stymulacji. Nie mówiąc, że nie wiadomo czy i jakie pęcherzyki będą .
Kinga_1
Mikimo - ty normalnie powinnaś klapsa dostać za to straszenie siebie i maleństw Toć na pewno będziesz miała bliźniaki, a dla takiego przypadku nie ma podanych norm. Ciesz się, że jest dobrze kobieto. Zamiast czytać pierdoły na necie oglądnij sobie filmik relaksujący lub jakąś bajeczkę ( na mnie te ostatnie działają mega relaksująco).
reklama
Sham jasne podrzuć kawałek, a z czym zamówiłaś. Ja mam na coś smaka a sama nie wiem na co. Chciałam robić naleśniki, ale mój nie chce. Zostaje sałatka grecka. A z temperaturą chodzi o to, że ponoć kobieta w ciąży ma temperaturę ciała 37. :-) Ale to nie jest na 100% Po progesteronie też może być wyższa.
Podziel się: