reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

mikimo dziekuje za pamiec:) wiec moja sytuacja wyglada tak ze poziom estrasiolu spadl i jak tylko moje komoreczki sie zaplodnia co mam nadzieje nastapi to transfer 5 lutego jupiii szkoda ze nie 4 bo to dzien urodzin moich ale blisko wiec data moze tez bedzie szczesliwa :)

reklama
mikimo ja raczej nie doszukuję się objawów i nie wsłu****ę się za bardzo, bo wiem, ze to bardzo wcześnie... transfer miałam w srodę. Ale cały czas wierzę i głaskam brzunio :-)

Kinga może masz racje no bo w sumie to ich miałam ponad 15 obys miała racje chciałabym by chociaż dwa z nich się super rozwinęły i by za 9 miesięcy były z nich nasze szkrabki

TeQuila - na pewno tak będzie. Ja miałam tylko jednego i prawie się mi z nim ostatnio udało. Więc Tobie musi się udać i innej wersji nie przyjmuję do wiadomości :tak:

TeQuila to fantastyczne wiadomości!!! Leż teraz i odpoczywaj, żeby się przed transferem zregenerować.

Sony
sama w tą betę nie wierzę i aż zaczęłam szukać, czy to na pewno dobry znak... ale znalazłam tylko jakieś informacje o zaśniadzie groniastym i tak się przestraszyłam, że przestałam szukać, czytać, analizować.
Teraz postanowiłam po prostu BYĆ w ciąży.
Do odwołania za 8,5 miesiąca...

Miłego wieczoru Dziewczyny! Ja uciekam... ale przed snem wysyłam całą tonę wirusków!

Darii, dziekuje. Mysle o moich bobaskach co tez porabiaja. Marwie sie jednak , choc wiem,nie powinnam. Tym bardziej,ze Lawendowy pisala,ze dzis dzien Pozytywnego Myslenia.
Trzymam kciuki za spontaniczny IUI.

Madzialenak, dzieki za info , zaraz sobie poczytam czy tutaj stosuja ten specyik siofor.

Oskaa - na objawy to za wcześnie. Chociaż może masz jakieś błyskawiczne maluszki. Najważniejsze, żebyś przez 4 dni tak od transferu odpoczywała. No i pozwoliła maluszkom się rozepchać i zadomowić w Twoim brzuszku :-)

Ja planuję teraz po transferze odpoczywać tylko 4- 5 dni, a potem wybrać się do pracy. Dla mnie to będzie lepsze, bo większy stres mam w domku pilnując mojego taty niż jak jestem w pracy ( pracy nie mam nerwowej, z szefem się dogaduję, z resztą ekipy też).
Kurcze, ale plany snuję :szok:, a jeszcze nawet nie zaczęłam stymulacji. Nie mówiąc, że nie wiadomo czy i jakie pęcherzyki będą .

Mikimo - ty normalnie powinnaś klapsa dostać za to straszenie siebie i maleństw :sorry: Toć na pewno będziesz miała bliźniaki, a dla takiego przypadku nie ma podanych norm. Ciesz się, że jest dobrze kobieto. Zamiast czytać pierdoły na necie oglądnij sobie filmik relaksujący lub jakąś bajeczkę ( na mnie te ostatnie działają mega relaksująco).

dziewczyny o co chodzi z ta temperatura pod pacha?? albo nie pod pacha??
u nas od razu bylo wiadomo ze zolnierzyki slabe wiec nic nie mierzylam nigdy

zamówiłam pizze może ktoras ma ochote??
poddenerwowana i nadal apetytu brak u mnie a pizze uwielbiam...wiec moze uda sie ja chociaż zjeść
brzuch pobolewa...nie boli ...

reklama
Sham jasne podrzuć kawałek, a z czym zamówiłaś. Ja mam na coś smaka a sama nie wiem na co. Chciałam robić naleśniki, ale mój nie chce. Zostaje sałatka grecka. A z temperaturą chodzi o to, że ponoć kobieta w ciąży ma temperaturę ciała 37. :-) Ale to nie jest na 100% Po progesteronie też może być wyższa.

Do góry